Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia

03.04.04, 18:40
    Właśnie dowiedziałam się, że moja firma kablówkowa działała po piracku, w
    związku z czym nie będzie już nadawać kanałów polskojęzycznych (w tym
    polskiego Euro). Mam co prawda talerz i Euro po angielsku, ale... No, wiecie.
    To nie to samo. Bez konkursów i bez najdziwaczniejszych maili do panów
    komentatorów... Wpadłam w depresję :(((((((((((((( Żywię niebezpieczne
    uczucie zazdrości wobec każdego, kto dysponuje polskim Eurosportem. Mogę być
    agresywna. Lepiej sobie pójdę, chlip.
    :(
    Obserwuj wątek
      • dorota_snooker Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 03.04.04, 18:54
        Jestem tu nowa i niewiem czy akceptowana ale uroczyście obiecuję informować Cię
        o poczynaniach naszych wspaniałych komentatorów. Jesteś genialna że założyłaś
        to forum i zasługujesz na to.
        To wcale nie jest lizusostwo !!!!!!!!!!!
        • gawronka Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 03.04.04, 20:17
          y się wygłupiasz, czy co? No pewnie, że jesteś akceptowana! Kto ci głupot
          naopowiadał, Gurek????? ;)

A ofertę pomocy przyjmuję, oczywiście :)))))
          • dorota_snooker Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 03.04.04, 20:46
            gawronka napisała:

> y się wygłupiasz, czy co? No pewnie, że jesteś akceptowana! Kto ci głupot
            > naopowiadał, Gurek????? ;)
            >
            >To wszystko przez to że w Krakowie zbliża się Halny ( wiatr z południa dla nie
            wtajemniczonych ) i mnie cholerna depresja bierze.
            Ale liczę na rozrywkę w przyszłym tygodniu, a teraz idę nakarmić kota bo mi tu
            miałczy.
            >
            • gawronka Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 04.04.04, 18:13
              O, toż ty Krakowianka jedna? :)) Pozdrów swojego krakowskiego kocurka ode
              mnie! czy on też GRYWA? ;)
      • lilipiec Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 03.04.04, 20:13
        Oj biedaaaactwo... Teraz to ja nie wiem jak cię mam pocieszyć...
        • gawronka Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 03.04.04, 20:19
          lilipiec napisał:

> Oj biedaaaactwo... Teraz to ja nie wiem jak cię mam pocieszyć...

Pożonglujesz? :o)
          • lilipiec Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 03.04.04, 20:34
            Bilami bym się nie odważył, ale pomarańczami mogę spróbować:) Jak wiesz mój
            rekordowy czas bez, przepraszam, skuchy, oscyluje gdzieś w granicach 15 sekund,
            ale pracuję nad tym;) Ciekawe, ze Ronnie też potrafi? :D
            • gawronka Re: UWAGA! Mogę być niebezpieczna dla otoczenia 04.04.04, 18:12
              Hmmm, bilami to chyba wygląda bardziej STYLOWO. No i mógłbyś wtedy (chyba)
              zgłosić się do Trick Shot'ów... Zastanów się nad tym. Przybyłby nam kolejny
              ekspert ;)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka