dorota_snooker 26.04.05, 21:34 Czy w anglii panuje jakaś epidemia grypy ?? Przecież oni nic tylko kaszlą i kaszlą na tych trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 21:38 Ja bym tych wszystkich kaszlących za łeb i za drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 21:40 Gruźlica kwitnie. I do góry ten wątek. Bo tamtem poniżej zaczyna być nieświerzy..................... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 21:48 dorota_snooker napisała: > Gruźlica kwitnie. I do góry ten wątek. Bo tamtem poniżej zaczyna być > nieświerzy..................... Dorota !!!!!!!!!!!!!!! dorośnij wreszcie, świeży pisze się prze "ż" Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:22 Tak łatwo sie nie poddam Do góry ten wątek podnoszę i kaszlę subtelnie hm hm Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:31 no kaszlą strasznie:)) az mnie smiech juz ogarnia...ale ja obstawiałabym, że to alergia jednak..sama mam z tym problem ale ja sie wykaszle w zaciszu domowego ogniska :))trzeba wymienic widownie..teleportujemy się??? a ja łyknę zirtec:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:35 hi hi ja też kicham na wszystko ;) Tylko, że ja claritine łykam :: Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:40 również mam okres na kichanie, ale claritine jest dla mnie lepsze od Zirteca który wcześniej łykałam przez X lat ;))) ale w Crucible to rzeczywiscie chore społeczeństwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:42 no to pewnie też na widowni nie popisałybysmy się kamienna twarzą i wstrzymanym oddechem...p.s a to lepsze niz zirtec?? bo na mnie nic nie działa :/ ( to tak a propos snookera... :)jakie to niesamowite..rozmawiając o MŚ w Sheffield można przejść do wymiany poglądow na temat lekow na alergię..czyż snooker nie jest magiczny?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:50 tak to jest na recepte :( na szczeście w poblizu mam apteke w której mozna dostac pojedyńcze opakowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:48 > czyż snooker nie jest magiczny?? :))) zdecydowanie! :)))) >a to lepsze niz zirtec?? wg mnie lepszy.. zaczełam łykac claritine, bo własnie zyrtec przestał na mnie działac - brałam go chyba przez 5-6 lat.. nie mówie że jest o wiele lepszy, ale troche zmniejszyło się zużycie przeze mnie chusteczek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 22:56 Claritina nie wzmaga apetytu, nie daje obajwów senności. BTW Ci w Sheffield ładnie nawet kaszlą, melodyjnie i w rytmie. A że snooker to magia - ja to wiem i to właśnie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
marth.stars Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 23:01 może i ładnie...ale zdecydowanie nie do rytmu dla Davisa :( ok..to teraz apel o receptę!!! kto może niech wypisuje i wysyła na maila:) dzięki za opinie..cos zacznę działać..a jak juz zadziałam to może dam rade teleportować się na finał (juz bez kaszlu, "kichu" i kataru...) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 23:03 > Claritina nie wzmaga apetytu, nie daje obajwów senności. a Zyrtec wzmaga?? nie zauwazylam :o ps. kaszlenie to sztuka ;)) w Crucible opanowali ją prawie do perfekcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angoul Re: Jako farmaceuta pytam 27.04.05, 09:18 > ps. kaszlenie to sztuka ;)) w Crucible opanowali ją prawie do perfekcji ;) Ba !! Oni tam "meksykańsą falę" z kaszlu ćwiczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_demon Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 23:19 ja bym tych churchloków walnęła w twarz z gołej stopy mojego kolegi(grzyba chyba na niej ma) toby się zamknęli! Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jako farmaceuta pytam 26.04.05, 23:26 nastka_demon napisała: > grzyba chyba na niej ma Muchomora czy prawdziwka ? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Jako farmaceuta pytam 27.04.05, 09:42 No Dorotko, każdy by zaczął kaszleć w powietrzu o tak wysokim stężeniu chemikaliów z pianek, żelów i farb do włosów... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jako farmaceuta pytam 27.04.05, 09:53 Ja bym pewnie płakała - zawsze płaczę na turniejach :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bokserka123 Re: Jako farmaceuta pytam 27.04.05, 13:44 No i fajnie- zarazili mnie!Zapalenie oskrzeli mam:|EKH,EHK!Idę wziąść Bioparox Odpowiedz Link Zgłoś
nastka_demon Re: Jako farmaceuta pytam 27.04.05, 16:31 wydaje mi się że to pleśniak niepospolity Odpowiedz Link Zgłoś
aska1983 Re: Jako farmaceuta pytam 27.04.05, 17:41 A ja zaczynam sie zastanawiac, czy przypadkiem publicznosc to nie pacjenci jakiejs kliniki dla nalogowych palaczy albo sanatorium dla gruzlikow. Najgorsze jest to, ze kaslanie i chrzakanie przenosi sie na zawodnikow, czego doskonalym przykladem jest McManus ;) Odpowiedz Link Zgłoś