Dodaj do ulubionych

Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu?

06.02.06, 15:46
oto link do strony
www.metodynaturalne.pl/planowanie+rodziny.php
Obserwuj wątek
    • solarispl Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 06.02.06, 17:01
      naprawde nikt nic nie wie?
      a co o nim myslicie? dzis znalazlam ta strone w necie
      link w pierwszym poscie.
    • agata73 Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 06.02.06, 18:59
      Ja dawniej uzywałam kartki z długopisem, dużo tańsze, ale zabawka wygląda na
      fajną, ciekawe ile kosztuje.
      • oczekujacy Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 12:18
        kosztuje 2499 PLN, jak sie wejdzie dalej w tę stronę tzn w opcję kup to widać
        cenę....
        Fajnie że ktoś chce zbijać kasę na naszych problemach... sad
        • pajda Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 16:00
          to ja juz wole za te pieniadze 3 razy podejsc do iui ..
    • spa76 Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 15:31
      to chyba już persona lepsza, bo tam robisz jakieś oznaczenia hormonalne. jak
      bazowac tylko na temperaturze to są w necie darmowe programy do interpretacji
      temperatur.
      • agata73 Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 18:02
        ta cena to już przesada
        Spa76 masz jakies doświadczenia z personą.
        • solarispl Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 08.02.06, 10:27
          no wlasnie mam podobne odczucia cena zabojcza, a podstawowy produkt lady comp skierowany do
          klientek ktore szukaja naturalnej antykoncepcji ten baby comp powstal tak przy okazji by zarobic na
          starajacych siesad
          preferuje FF
          dzieki dziewczyny za posty
          • wloaleks Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 27.03.06, 20:36
            ja stosuje trochę tańsza wersjelady-comp i jestem bardzo zadowolona. jest super
            zdrowa i bezpieczna metoda regulacji poczęć.
            co do persony to ja znalzłam arytykuły stwierdzające że nie jest ona tak
            dokładna a producenci mają wiele procesów sądowych. ehhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka