solarispl 06.02.06, 15:46 oto link do strony www.metodynaturalne.pl/planowanie+rodziny.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solarispl Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 06.02.06, 17:01 naprawde nikt nic nie wie? a co o nim myslicie? dzis znalazlam ta strone w necie link w pierwszym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
agata73 Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 06.02.06, 18:59 Ja dawniej uzywałam kartki z długopisem, dużo tańsze, ale zabawka wygląda na fajną, ciekawe ile kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oczekujacy Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 12:18 kosztuje 2499 PLN, jak sie wejdzie dalej w tę stronę tzn w opcję kup to widać cenę.... Fajnie że ktoś chce zbijać kasę na naszych problemach... Odpowiedz Link Zgłoś
pajda Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 16:00 to ja juz wole za te pieniadze 3 razy podejsc do iui .. Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 15:31 to chyba już persona lepsza, bo tam robisz jakieś oznaczenia hormonalne. jak bazowac tylko na temperaturze to są w necie darmowe programy do interpretacji temperatur. Odpowiedz Link Zgłoś
agata73 Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 07.02.06, 18:02 ta cena to już przesada Spa76 masz jakies doświadczenia z personą. Odpowiedz Link Zgłoś
solarispl Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 08.02.06, 10:27 no wlasnie mam podobne odczucia cena zabojcza, a podstawowy produkt lady comp skierowany do klientek ktore szukaja naturalnej antykoncepcji ten baby comp powstal tak przy okazji by zarobic na starajacych sie preferuje FF dzieki dziewczyny za posty Odpowiedz Link Zgłoś
wloaleks Re: Baby-Comp czy ktos slyszal o tym urzadzeniu? 27.03.06, 20:36 ja stosuje trochę tańsza wersjelady-comp i jestem bardzo zadowolona. jest super zdrowa i bezpieczna metoda regulacji poczęć. co do persony to ja znalzłam arytykuły stwierdzające że nie jest ona tak dokładna a producenci mają wiele procesów sądowych. ehhh Odpowiedz Link Zgłoś