Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:08 bardzo prosze o jakies info na temat tego hotelu !!! bo do tej pory jeszcze nic pozytywnego o tym hotelu nie przeczytałem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alucha Re: Hotel Aristoteles Beach czy ktos był ??? IP: *.petrus.pl 16.03.08, 11:50 wprawdzie bylam w hotelu paradise, oddalenego pare kilometrow od aristoteles, ale znajomi spedzili wakacje w hotelu, ktory cie interesuje i byli bardzo zadowoleni. do plazy przejscie przez most a nstepnie zjazd winda. sama plaza dosyc "ciasna" i tloczna, ale to rzecz gustu - im odpowiadalo. obsluga hotelowa megadobra, jedzenie smaczne. coz wiecej? proponuje po prostu cieszyc sie Grecja:) Odpowiedz Link Zgłoś
g.grzegorz1 Re: Hotel Aristoteles Beach czy ktos był ??? 18.03.08, 11:29 Witam Ja byłem w tym hotelu w 2004 roku. Hotel nie jest duży, ma tylko 1 basen ( nie licząc brodzika ) 1 barek. Do morza idzie się jak już wiesz przez kładkę nad drogą i zjeżdża się windą na plażę. Na plaży są urokliwe skałki. Do Afitos można pojechać busem hotelowym. Ale nie ma po co, to straszna dziura. Ogólne wrażenie pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: Hotel Aristoteles Beach czy ktos był ??? IP: *.biology.univ.gda.pl 07.04.08, 11:56 Podbijam watek. czy ktos sie tam wybiera na poczatku czerwca? najlepiej z dzieckiem: 6-10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veneece Re: Hotel Aristoteles Beach czy ktos był ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 13:20 Ja wybieram się tam w czerwcu, ale 16 lub 18. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: Hotel Aristoteles Beach czy ktos był ??? IP: *.biology.univ.gda.pl 07.05.08, 10:04 nikt? Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_engadin Re: Hotel Aristoteles Beach czy ktos był ??? 07.05.08, 13:14 zerknij na oceny na holidaycheck.pl Odpowiedz Link Zgłoś