kina1 09.11.04, 10:08 Stosowałam testy Ewy i udało się! mam nadzieję, bo test robiony w 32 dc a cykle 32-34 dniowe! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodniczek_1 Re: Dwie krechy! 09.11.04, 13:36 gratulacje i wszystkiego dobrego ja będę sprawdzać dopiero za tydzień i bardzo chciałabym żeby też były 2 krechy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: Dwie krechy! 10.11.04, 23:13 WIELKIE GRATULACJE ale wysyp mam z 10 osób zaległych do listy Odpowiedz Link
wodniczek_1 Re: Dwie krechy! 14.11.04, 13:50 czesc, ja nie wytrzymałam, dzisiaj śniło mi się że na ciążowym miałam 2 kreski, i rano zrobiłam test 11 dni po owu. Ale teraz nie wiem czy faktycznie tam była kreska (bardzo bladziutka, oglądałam przy oknie) czy tylko były to przewidzenia. Nie dałam mężowi do oglądania bo nie chciałam mu robić nadziei, w razie gdyby znowu nic z tego nie wyszło. Okres mam dostać za 4 dni.... Pozdrawiam wszystki dziewczynz z dwoma krechami Odpowiedz Link
mala_7 Re: Dwie krechy! 14.11.04, 14:50 Wiesz, ja tez za pierwszym razem nic nie zobaczylam, tez mi sie wydawalo, ze kreseczka sie majaczy, ale potem okazalo sie, ze naprawde jestem w ciazy!! Kilka dni pozniej pokazaly sie dwie krechy!! Zycze tego samego! Sprawdz za dwa dni Pozdr. Odpowiedz Link