Dodaj do ulubionych

Szukam super fryzjera w Lublinie

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 18:18
prosze o namiary na konkretna osobe nie tylko salon :)blagam !!
Obserwuj wątek
    • Gość: mała:) Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.zin.lublin.pl 03.12.04, 18:50
      Andrzej Wójtowicz, Jana Sawy 3, Salon Kadus.Podobno facet jest stylista
      fryzjerem i szkolil sie w Londynie, scina swietnie, chodzi do niego moja
      siostra, niestety troche drogi.
      • Gość: tralala Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 18:56
        a czy on tam jeszcze pracuje? ile kosztuje?
        • Gość: mała:) Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.zin.lublin.pl 03.12.04, 19:06
          raczej pracuje bo to jego salon:) strzyzenie ok 40-50 zł.Balejage mysle ze ok
          200 zł , ale nie wiem napewno,zadzwoń sama
          • Gość: tralala Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 19:09
            ahh ok a masz moze tam telefon? jakbys mogla to prosze i czy ten salon nazywa
            sie teraz pro arte?
      • muzomaniaczka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 19:08
        Powiem tak: ścinał mi włosy w październiku tamtego roku i fryzurę miałam
        ładną,tyle ze czar prysł po pierwszym myciu...Bo i co z tego,że fajnie to
        wyglądało przez dwa dni,a po umyciu okazało się że mam wyskubane włosy wokół
        głowy,których nikt poza nim nie umiał wymodelować.Włosy nie dawały się ułożyć w
        nic sensownego i musiałam poczekać aż mi odrosną aby je złapać w
        kucyk.Obiecałam sobie,ze do niego nigdy więcej nie zajrzę mimo że facet był
        bardzo miły i zapłaciłam tyle co u mojej fryzjerki czyli 35zł za obcięcie i
        modelowanie.Mojej cioci też zrobił na głowie siano,ale u siostry ciotecznej z
        kolei wyszła mu ładna fryzura,z którą dziewczyna nie ma żadnych problemów.
        Takze wszystko zależy od szczęścia. Podkreślam że mam problemowe włosy,bo
        cienkie,kręcone i układające się "tak jak chcą" włosy :) wiec po prostu facet
        powinien był wziąć to pod uwagę i zrobić mi coś co by do nich pasowało a nie
        tylko coś co pasuje do mojego owalu twarzy :/ Ale tak jak mówię mam
        beznadziejne włosy i może dlatego tak kiepsko wyszło. A polecić to mogę zakład
        fryzjerski państwa Anny i Stanisława Pytalskich przy ulicy Chopina 39 tam
        dobrali mi fryzurę odpowiednią i do mojej twarzy i pod kątem tego aby poprawić
        stan ich zdrowia (strasznie mi się pogorszył po wizycie u pana Andrzeja :(
        Właściciel tego salonu na Chopina mi ścinał włosy i jest po prostu super. Z
        moich cienkich włosów wyczarował mi twarzową fryzurę która cały czas się trzyma
        no i nareszcie widzę ze mam duzo włosów na głowie :)
        • ama84 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 22:36
          a czy w tym salonie na chopina są jakieś problemy z dostaniem się?
    • Gość: natalka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:52
      osobiscie chodze do kadusa do agnieszki(strzyzenie 60 zł)nazywa sie to kadus na spadochroniarzy, albo do montowni fryzur genus na puławskiej, do włodzia, strzyzenie ok 60 zł, balayage ok.160 zł - obydwoje są niesamowici, ale w montowni są zapisy i troszkę trzeba poczekac :)
      polecam bardzo gorąco, czekac warto :)
      • Gość: tralala do natalki IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.12.04, 23:16
        a czy mozesz podac telefon do kadusa i montowni fryzur genus? czy maja wizje?
        potrafia doradzic? chce miec jakas fajna fryzure plz :( i moze pasemka?
      • Gość: MONTOWNIA NIE! Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:45
        Tylko nie tam! A z zapisami to taki marketing. Wielka aura niedostępności, ale
        tylko dla młodych osób. Starsze kobitki, takie co to lubią sobie trwałą spalić
        wjeżdżają bez biletu. Salon musi jakoś zarabiać.
        Montowinia to fuszerka i sztampa. Strzygą szablonowo!
        • Gość: francuzeczka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:05
          hehe, zabawne to co piszesz. zwlaszcza, ze tam nie robia trwalej.
    • Gość: Hania Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.12.04, 22:11
      Ja polecam pania eweline w salonie Laurenta w Leclerku na Zana- jest naprawde
      swietna, jednak salon jest troche drogi, bo za strzyzenie i modelowanie biora
      okolo 70 zl, ale warto
      • Gość: Amy Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 03.12.04, 23:20
        Ja chodze do Kadusa na spadochroniarzy do p. Ani albo Bozeny.Polecam...tak jak
        ktos wczesniej mówił ok. 60 zł. Ja płace zawsze od 54-58 zł.
      • Gość: karola Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: 80.53.167.* 03.12.04, 23:25
        Moja kolezanka chodzi do jakiegos salonu fryzjerskiego na Narutowicza. A
        konkretnie do pani Uli. Jest swietna, odmienila dziewczynie fryzure nie do
        poznania i sprawila ze ona wypiekniala. Nie wiem gdzie to jest dokladnie ale
        mam telefon, sama tez sie tam w przyszlym tygodniu wybieram. Fryzjerka ma
        wobraznie i czesto jezdzi na szkolenia do Paryza.
        Pani Ula : 7436071
        • Gość: ana Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 01:17
          salon fryzjerski znajduje się konkretnie na Narutowicza 67 (są dwa niemal obok
          siebie, więc adres Ci się przyda). kilka miesięcy temu też tam się strzygłam,
          właśnie u p.ULi, mimo upływu ponad 4 miesięcy i sporego przyrostu czupryny na
          długość, włosy jako tako się jeszcze układają :) po strzyżeniu bardzo długo
          pozostały w niezmienionej bardzo ładnej formie. zapłaciłam za mycie+strzyżenie
          ok. 35 zł.
          w najbliższym czasie też wybieram się na chwile przyjemności i zrobiłam
          rekonesans w kwestii "super fryzjer", oto wyniki:
          1."Pierre" p.Aneta Domiańczyk i p.Joanna Wróbel (wysokie ceny)
          2."studio modnej fryzury" hempla (budynek z podziemnym parkingiem), cennik i
          przykładowe strzyżenie na stronce www.fryzjer.lublin.pl
          3."łaniewscy" ul.Głęboka
          4.zakład fryzjerski ul. Milenijna - p.Ewa (ten miał szczególnie sporo
          pozytywnych opinii)
          5."Laurent" w Leclercu - p. Madzia
          do wyboru do koloru :)jeśli, któras z Was bywała w którymś z tych przybytków
          przyjemności i urody, chetnie usłysze dodatkowe opinie :)
          pzdr.
        • Gość: ULA TAK! Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:49
          Pani Ula z Narutowicza jest świetna technicznie! Trudno się do niej dopchać bo
          jest ciągle zajęta. Polecam gorąco!
      • Gość: evfca Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.pronet.lublin.pl 05.02.05, 18:55
        Ewelina jest naprawde dobra!!!!!
    • Gość: tralala Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 00:15
      up
      • Gość: ilka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.243.81.adsl.skynet.be 05.12.04, 11:47
        Potwierdzam ze pani Ewelina z salonu Laurenta w Leclercu jest swietna.
        Przyjezdzam do domu do Lublina z Brukseli na swieta (juz za dwa tygodnie!!) i
        pierwsze co robie to ide do niej!!
        • Gość: francuzeczka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 12:34
          zdecydowamie najlepszy zaklad fryzjerski w Lublinie to Montownia Fryzur a tam -
          Wlodek lub Pawel. polecam:) sa genialni, fryzura trzyma sie dlugo, uklada sie
          sama a ludzie prawia mi komplementy !;)
          • Gość: kUdUata Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: 62.233.195.* 05.12.04, 14:42
            też planuję wybrac się do Montowni:) w związku z tym mam pytanie do pań, które
            znaja już ten salon - jak z cenami? ile zapłacę za strzyżenie (mam krótkie
            włosy) i pasemka lub balejaż?
            • Gość: tralala Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.12.04, 15:23
              czy ktos moze mi podac nr telefonu do tej montowni? chyba w ksiazce tel nie ma
              :(
              prosze? no i wlasnie czy ci dwaj panowie: wlodek i pawel specjalizuja sie w
              krotkiej/dlugiej fryzurze, bo czasem tez tak bywa...
              • Gość: francuzeczka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:57
                5332737 to do nich nr. cena 50-55zl. ale na krotkich wlosach moze byc taniej.
                powiem tak jezeli lubicie ekstrawagancje i jestescie owazne i awangardowe
                dziewuchy idzcie do Wlodzia, jezeli chcecie lagodniej ale rownie dobrze to do
                Pawla. ja bylam u obydwu panow. polecam:)
                • Gość: feebee Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: 62.233.195.* 06.12.04, 10:24
                  rozumiem że te ceny powyżej to za samo cięcie? a jak jest z farbowaniem lub
                  balejażem? zmieszczę się z cięciem i pasemkami w stówie? :)
          • Gość: g Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 03:24
            TO NIEPRAWDA!!!! -

"zdecydowamie najlepszy zaklad fryzjerski w Lublinie to Montownia Fryzur a tam -
            Wlodek lub Pawel. polecam:) sa genialni, fryzura trzyma sie dlugo, uklada sie
            sama a ludzie prawia mi komplementy !;)"

NIE ZGADZAM SIĘ! Strzygą sztampowo, nieumiejętnie!
            A co do tych długich terminów to to zwykła marketingowa manipulacja. Tworzą
            wrażenie niedostępności. Stara baba (sorki) z ulicy obsługiwana jest
            natychmiast, a młodym dziewczynom i kobietom wyznaczają 4 tygodniowe czekanie!
            Rzeczywiście ich "fama" rozeszła się dzięki temu szybko. Tam się idzie TYLKO
            RAZ!
    • Gość: aga Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.zin.lublin.pl 06.12.04, 12:00
      Dziewczyny a moze potraficie powiedziec gdzie najlepiej zajma sie slabymi,
      cienkimi, delikatnymi wlosami- ja szukam dobrego fryzjera do takich wlasnie
      slabiutkich wloskow:(I znalezc nie moge:(
      CZy ktoras z Was miala moze taki problem??
      I jak sobie z tym radzicie?
      • Gość: tralala Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 06.12.04, 19:44
        moze sprobuj ktoregos z wyzej wymienionych, jesli sa dobrzy to sobie poradza,
        ja zamierzam odwiedzic wszystkich tu wymienionych w przyszlym roku :) trzeba
        zukac tego naj :)
      • muzomaniaczka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 19:15
        Jak juz wcześniej napisałam salon Anny i Stanisłąwa Pytalskich przy Chopina 39
        płacisz 35zł za obcięcie i wymodelowanie.Mnie ścinał właśnie pan Staszek i jest
        fajnie a mam taki sam problem z włosami.Cienkie,słabe,delikatne jak chcesz tak
        nazwij po prostu beznadziejne i w końcu ktoś im przywrócił normalny wygląd.
        • anewka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 17.10.06, 20:46
          macie moze nr tel. do tych ludzi z Chopina? i kto jeszcze jest jeszcze z nich zadowolony?
    • Gość: nika Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: 62.233.195.* 09.12.04, 00:37
      też szukam:))) pomóżcie;))
    • Gość: milka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:40
      hej! znacie moze numer telefonu do pani Ewy na Milenijnej?
      pozdr:)
      • aniaa_23 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 17.01.05, 12:40
        Znacie i nawet podacie 740 09 92. Milka a co zamierzasz robić z włoskami??
        • Gość: milka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 17:28
          dzieki za odpowiedz:)
          chodzi mi o fryzure na studniowke, jeszcze do konca nie wiem czego chce ale
          planuje zakrecic wlosy i jakies delikatne upiecie moze. moze znasz
          umiejetnosci p. Ewy w kierunku fryzur wieczorowych?:))
    • Gość: aga Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.zin.lublin.pl 17.01.05, 15:15
      Dziewczyny mam pytanie-czy ze slabymi wlosami moge sie oddac w rece p. Uli?Czy
      ona potrafi wymyslec jakas fajna fryzurke dla takich wlosow?Czy ktos to u niej
      wyprobowal?
      A moze bardziej polecacie p. Ewe z milenijnej?Szukam dobrego i w miare taniego
      fryzjera wiec te dwie osoby biopre pod uwage:)Pozrdo
      • Gość: Olivka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.motor.taninet.pl 17.01.05, 15:54
        W Leclercu na Turystycznej jest salon Łaniewskich, nikt nie obcina, nie doradzi
        i nie wymodeluje wlosow tak jak pani Kasia, polecam z czystym sumieniem
        (sprawdzone w 200 %, nie znam kobiety ktora wyszlaby od niej niezadowolona) i
        pozdrawiam!!!!
      • Gość: g Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 03:32
        Pani Ula jest genialna warsztatowo! Ostrzyże tak jak chcesz, ale fryzurę lepiej
        przemyśl wcześniej sama.

U Łaniewskich na Staszica jest p. Aneta - świetna technicznie i (co jest
        rzadkością) chwyta w lot wizję klientki. Nie wtrąca się niepotrzebnie, jeśli
        coś zasugeruje to tylko na korzyść.
        Takiego porozumienia próżno szukać.
    • Gość: aga Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.zin.lublin.pl 18.01.05, 11:29
      Olivka-

daj namiary na p. Kasie, jakis tel. np, czy trzeba do niej dlugo czekac?Czy
      widzialas kogos ze slabymi wlosami komu by ona zrobila fajna fryzurke?Ile
      kosztuje?
      • Gość: tralala Laniewskich w leclerku IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.04.05, 21:58
        teraz mysle ze sprobuje ten salon u laniewskich na turystycznej i pania kasie,
        podajcie telefon i wiecej opiniii moje drogie :)
        • Gość: kkkkk4 ABSOLUTNIE ODRADZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:23
          Odradzam salon Jean Louis David w Tesco oraz Pierre na krakowskim.
          W tym pierwszym beznadziejne fryzjerki i kosmiczne ceny. Po malowaniu włosów
          gdy chciałam zlikwidowac odrost wyszłam praktycznie z takim samym i z
          popalonymi włosami. Pani fryzjerka powiedział, ze moje włosy nie złapały farby.
          Ścięcie koszmarne. Zapłaciłam 160 czy 180zł. W Pierze- bez rewelacji, fryzutra
          trzyma się jeden dzień. Fryzjerki zawsze mają opóźnienie więc zasuwają jak na
          wyścigach. Nie podoba mi się to a przy tym ceny koszmarne.
          • l81 Re: ABSOLUTNIE ODRADZAM 29.04.05, 11:24
            Ja chodziłam do Pierre.Była tam pani Asia Wróbel.Uważam, że bardzo dobra.Ale
            jej ostatnio nie ma.Więc nie wiem do kogo tam pójdę.Moze ktoś mi poradzi.Dzięki.
          • mamanatuli Re: absolutnie nie polecam 09.06.06, 16:50
            ja także odradzam salon Pierre a to dlatego że umówiłam się tam na czesanie
            ślubne ,na własny ślub i gdy poszłam na trzy dni przed ślubem zadać małe
            pytanko, okazało się że zostałam bez mojej wiedzy wykreślona od jednej
            fryzjerki ( poleconej przez znajomą ) i zapisano mnie do innej. byłam
            zdegustowana a koszmarem był fakt że to był MÓJ ŚLUB !!!! uratowali mnie w
            innym mniej znanym salonie.
      • Gość: słabe włoski Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:54
        Jeśli masz słabe włoski omijaj z daleka MONTOWNIĘ! Tam tak je wystrzygą, że
        zostanie stajenka licha :(
    • Gość: up Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 29.04.05, 21:38
      • Gość: g Ostrzegam przed Montownią Fryzur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 03:38
        Chłopaki zaliczyli chyba KURS FRZYZJERSTWA KORESPONDENCYJNEGO!!! I to
        dwutygodniowy!!!
        • Gość: francuzeczka Re: Ostrzegam przed Montownią Fryzur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:22
          ??? bez przesady z ta krytyka, to ze ty nie jestes zadowlolona nie znaczy, ze
          chlopcy nic nie potrafia. a to ze czeka sie 4 tygodnie to jakas sciema, nie wiem
          skad masz takie informacje ale mam wrazenie, ze mowimy o dwoch zupelnie roznych
          zakladach!
          • Gość: autor autor Re: Ostrzegam przed Montownią Fryzur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:56
            Chłopcy z całą pewnością potrafią.
            Brać kasę za gó.. i jarać marihuanę.
            Poprostu wolę trzeźwych rzemieśliników.
            :)
            • Gość: francuzeczka Re: Ostrzegam przed Montownią Fryzur!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:07
              anonimie widze, ze masz jakies osobiste uprzedzenia i zbyt emocjonalne podejscie
              do tematu.
    • Gość: basiek13 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:59
      A możecie powiedzieć gdzie teraz pracuje p.Ula? Może jakiś telefon? Jeszcze
      zapytam o p. Ewę z Milenijnej czy dobrze robi balejaż, chodzi mi o cieniutkie
      pasemka - nie wszyscy fryzjerzy potrafią.
      • dajanah Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 01.05.05, 17:05
        ja robilam baleage na milenijnej u Ewy, byla super zadowolona a le jesli chodzi
        o strzyzenie to nie bardzo:-(
        • Gość: basiek13 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:04
          Szkoda, że nie można 2 w 1, często tak bywa.Jeszcze napiszcie gdzie pracuje
          p.Ula, wiem, że kiedyś na 1-go Maja, a teraz????
    • Gość: eva Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.pronet.lublin.pl 02.05.05, 08:49
      Polecam Montownie Fryzur a dokladniej p.Włodka jeżeli lubicie awangardowe
      fryzury. To że czeka sie 4 tygodnie to sciema. ja czekalam tydzien. Moglam
      przyjsc juz po 2 dniach ale termin mi nie odpowiadal.
      • Gość: tralala Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 13:00
        kurcze no wlasnie, to ciezko stwierdzic jak ktory fryzjer sobie poradzi z
        wlosami, ja mam bardzo geste i ukladajace sie i dos niesforne, zawsze latwiej
        jest obciac i ulozyc bardzo krotkie wlosy lub podciac koncowki, dlatego pewnie
        jedne dziewczyny sa zadowolone z montowni a inne nie, ja bym chciala fryzjera
        ktory umie dosc ciekawie obciac ulozyc i pofarbowac sliczne cieniutkie pasemka.
        ile placicie za pasemka 2 kolorowe w montowni?
        • Gość: francuzeczka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:41
          zgadzam sie z eva. nie wiem skad info ze w Montowni czeka sie 4 tygodnie1 a
          swoja droga nie wiem czy tak dlugie czekanie napedza klientow. ja nie chcialabym
          fryzjera, ktory stwarza wrazenie niedostepnosci.
          wracajac do umiejetnosci chlopakow z Montowni to maja sprawna reke, fryzura nie
          wymaga ukladania a mi wlasnie o cos takiego chodzi. osobiscie nie lubie
          awangardowych fryzur(na sobie) dlatego zawsze wczesniej umawiam sie jak bedziemy
          scinac i zaznaczam ze ma byc bez drastycznych ciec! ja w Montowni polecam Pawla
          i z gory uprzedzam, jesli nie chcecie byc sciete awangardowo zaznaczcie to zaraz
          na poczatku!
          jezeli chodzi o pasemka to nie mam pojecia bo nigdy nie farbowalam wlosow.
          aha, wlosy mam geste ale miekkie, ukladaja sie same lacznie z grzywka.
          • Gość: :) Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.05.05, 13:46
            a na jakiej ulicy jest ta montownia fryzur???? to wkoncu do pawla radzicie??? :)
            • wunia83 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 22.07.05, 16:20
              polecam panią Edytę z Pro Arte (dawny Kadus) :)
              • l81 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 25.07.05, 12:07
                A możesz powiedzieć gdzie on jest nr telefonu.I jeszcze jedno czy ta pani
                dobrze robi balejaż. Dzięki i pozdrawiam.
                • wunia83 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 25.07.05, 14:02
                  Pro Arte jest na rogu Al. Racławickich i Spadochroniarzy, po schodkach w górę

To najbardziej przestronny salon fryzjerski w jakim kiedykolwiek byłam :) ,
                  telefon 533-77-80

A jeśli chodzi o balejaż, to bardzo podobały mi się efekty pracy pani Edyty na
                  głowie mojej koleżanki, ale sama nie robiłam (trzymam się naturalnego koloru włosów)
                  • l81 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 26.07.05, 08:10
                    Dzięki. A mogę wiedzieć co robiłaś na głowie, że jesteś tak zadowolona. Czy
                    również inne osoby są tak zadowolone czy też tylko Ty. Pozdrawiam.
                    • wunia83 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 26.07.05, 12:00
                      widzisz, u mnie to trochę skomplikowana sprawa, bo zachęcona pozytywnymi
                      efektami na głowie tej koleżanki z balejażem udałam się do pani Edyty po
                      totalnym nieporozumieniu u innego fryzjera żeby mnie jakoś "naprawiła"

no i przyszłam do niej w ciężkiej rozpaczy, a wyszłam - no cóż - gdyby nie to,
                      że w pamięci miałam żywy jeszcze obraz moich włosów przed wyżej wspomnianym
                      nieporozumieniem w innym salonie (!!!) to byłabym zadowolona :)

od tamtej pory byłam jeszcze u niej raz na takim samym delikatnym podcięciu
                      grzywki i okolic, a na poważniejsze strzyżenie czekam do września, bo na razie
                      po prostu nie ma co ścinać :(

chyba po prostu jestem z niej tak zadowolona, bo poratowała mnie z totalnej
                      katastrofy :)
                      • l81 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 26.07.05, 12:28
                        Dzięki. Ja byłam ostatnio w Pierre na ul.Kapucyńskiej. Robiłam balejaż, ale mi
                        tak schrzaniła, że wolałabym tam nie wracać. Już po tym, to boje się
                        gdziekolwiek iść, dlatego tak szczegółowo pytam. Dzięki i pozdrawiam.
                        • Gość: olka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:04
                          Kilka moich koleżanek (dokładnie 3) wyszło z Pierra na Kapucyńskiej z płaczem.
                          Jedna z nich poszła tam drugi raz...nietety sytuacja się powtórzyła...
                          • Gość: asd Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.devs.futuro.pl 27.07.05, 21:24
                            potwierdzam, nie potrafią zrobić balejażu
      • Gość: q Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:00
        To nie ściema. Widocznie już sie wymościli na rynku branżowym. Poza tym
        dostępność do fryzjera zależy od sezonu. To chyba jasne.
        • l81 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 26.07.05, 14:15
          Ja tam też byłam bardzo dawno. Była tam Asia Wróbel - bardzo byłam zadowolona.
          Ale jej nie ma.Pisałam o tym wcześniej.
          Także jak ktoś może jeszcze coś polecić to napiszcie.Pozdrawiam wszystkich.
          • l81 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 27.07.05, 08:40
            Może jeszcze ktoś coś dopisze. Pozdrawiam.
            • dziewczynazbagien Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 27.07.05, 10:30
              a nie słyszałyś cie o pani Ani Chołocie???????jest świetna. ja nikomu innemu
              nie pozwole dotknąć moich włosów.mieszkam w lublinie od 7 lat i od 6 szukalam
              dobrego fryzjera gdzie ja nie byłam.....i dopiero w tamtym roku na nia trafilam
              przez kolezankę.chocdziła na angielski z kobietą ze świtnie zorbionym balajażem
              i no i sie zapytala kto jej to robił i za ile i w ten sposob trafiłyśmy obie do
              pani Ani. Kolezanka jest z Biłgoraja ale uczesać sie na ślub przyjedzie do
              lublina. ja teraz chodzę z odrostami na pół głowy ale nie ma bata czeka m aż
              pani Ania wroci z urlopu. długo sie u niej siedzi ja ostatnio spedzilam tam 4
              godz, ale mialam tez okazje obserwować jak kobiety wychodzą od niej z solonu
              zrobione, szok!!! aha i nie jest drogo.ściecie 40 zł plus pasemka 100 zł. ja
              mam wlosy za ramiona.pozdrawiam!
              • l81 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 27.07.05, 11:37
                A może jakiś adres i telefon i czy to jest salon i na jakich farbach jakiej
                firmy pracuje. Pozdrawiam.Dzięki.
                • dziewczynazbagien Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 27.07.05, 20:56
                  salon- Anna- jest na ulicy bursztynowej- ostatni przystanek 32.tel kom603793259,
                  (trzeba sie umawiać tylko do niej do Anny Choloty, nie wiem jakie to farby ale
                  ma kosmetyki fryzjerskie keune - czy jakos tak.pozdrawiam
                  • noseknosek Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 18.08.05, 10:40
                    ja tez bardzo serdecznie polecam panią Edytę z Pro Arte :)
                    dobrala mi naprawdę śliczny kolorek, miałam ochotę na coś ciekawego na głowie,
                    ale bałam się balejazu zeby nie wyglądac staro (17 lat) a ona mi taki sliczne
                    przeblyski zlote zrobila, bardzo delikatne, zrobione tak jakby w gwiazde. Jak
                    sie wloski nie uloza to je widac inaczej ;) super.
                    POLECAM.
                    • basiek13 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 18.08.05, 22:02
                      ProArte jest na Racławickich może??? Pytam bo szukam dziewczyny z Gabriela i nie
                      wiem gdzie teraz pracują.
    • Gość: MG Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:31
      ŁYSOL??? co mozecie powiedziec o panu Krzysztofie??? bardzo mnie ciekawia wasze opinie:) i jeszcze jedno - gdzie mozna zrobic DOBRY balejaz? tak do 100zl...? baaardzo prosze o namiary
      • Gość: aga_ww Re: Szukam super fryzjera w Lublinie IP: *.zin.lublin.pl 08.12.05, 12:21
        sluchajcie, podciagam ten watek bo sprawa chyba dla wszytskich jest aktualna,
        ktoz nie szuka swietnego fryzjera?:)Napiszcie cos wiecej o p. Edycie z Pro Arte
        i dziewczynach z Kadusa, jestem zainteresowana, gdyz po ostatnim scieciu u
        chlopcow z Montowni na placz mi sie zbieralo- na moich lichych wloskach( nie
        bardzo rzadkich, ale cieniutkich) faktycznie mialm sianko wystrzepione jak sie
        patrzy, tak jak ktoras z wczesniejszych dziewczyn napisala: "stajenka licha" i
        to niestety prawda, teraz mi odrosly juz sporo i ... znow szukam fryzjera
        DOBREGO.Pomozcie!
        • wunia83 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 03.02.06, 14:45
          pani Edyta już nie pracuje w Pro Arte :(

właśnie rozpoczynam gorączkowe poszukiwania - jeśli ktoś wie, gdzie się
          przeniosła, to b ł a g a m o info ;-)
          • Gość: izalui24 Chce mieć fryzurę dobraną do rodzaju włosów .... IP: *.kappa.com.pl 03.02.06, 15:17
            i kształtu twarzy? Który w Lublinie tak potrafi?Chcę pójśc do takiego fryzjera
            który dobierze fryzure do mnie a nie obetnie mnie w najmodniejszy sposób.Czy
            jest gdzieś takowy;)))?Chętnie bym go odwiedziła.
    • aniamorsa Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 14.02.06, 13:22
      właśnie odnalazłam ten wątek, bo mam zamiar coś zrobić z włosami. Zazwyczaj
      chodziłam do wymienianej tu Ewy z milenijnej, ale od jakiegoś czasu
      zrezygnowałam, bo są zawsze takie kolejki i poślizgi, że pomimo zapisów czeka
      się około godziny. Mam wrażenie że teraz robią tam "na masę". Chociaż z
      balejażu i strzyżenia zawsze jestem zadowolona, to wolę kiedy jako klientka
      zapisana od razu po wejściu do salonu siadam na myjkę, a nie czekam aż freyzjer
      obskoczy 3 osoby przede mną. Jeśli chodzi o czesanie to zdecydowanie polecam
      salon "U Ani " na Fabrycznej - p. Ania i wszystkie inne fryzjerki ślicznie
      czeszą - wiem co piszę bo w tamtym roku miałam 6 wesel łącznie z własnym i za
      każdym razem byłam bardzo zadowolona. Troszkę drogo, ale warto.
      • kaja775 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 06.07.06, 22:54
        szukam fryzjerki pani Gabrysi, która pracowała w salonie na Szmaragdowej.
        założyła swój zakład gdzieś na czechowie. może ktoś zna adres lub telefon
        • natasza997 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 04.10.06, 22:53
          koncertowa 9 na przecie koscioła z korona przy kwiaciarni
    • a_gneskka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 07.07.06, 03:37
      Salon PIERRE i pan Piotr: nie wiem, jak farbowanie, ale fryzurki genialne i
      dopracowane, strzyżenie "po jednym włosku" jeśli trzeba. Absolutnie polecam.
    • woman79 Polecam - KAMIL z Afro house na montazowej 07.07.06, 08:04
      jak w temacie polecam -jesi chodzi o obcinanie - Kamila z Afro House na
      Montażowej. Idealnie dobierze fryzurke która swietnie się układa juz po umyciu
      w domu. Strzyżenie około 60 zł. Używaja tam kosmetyków Kadusa! On chyba
      pracował wcześniej w Montowni ale nie jestem pewna. Opinia o jego 'fachu'
      poparta jest zdaniem moich kilku koleżanek. Polecam. Ogląda włoski, pyta jak
      się je pielęgnuje, no i pyta 'co robimy' a potem przystepuje do dzieła. Obcina
      około 1 h....
      Pozdrawiam
      aha tel.;7464077, ul. Montażowa 14 (pod salonem Suzuki)
      • ewelline Re: Polecam - KAMIL z Afro house na montazowej 07.07.06, 11:16
        A ja idę dziś do salonu Trendy na ul. Głębokiej i boję się fryzjerów, zresztą
        jak widac po postach innych nie ja jedyna :) Znacie Trendy?
    • kaja775 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 08.07.06, 18:20
      pilnie poszukuję fryzjerki Gabrysi pracowała w zakładzie na Czubach na
      Szmaragdowej 24.
      Otworzyła swój salon na Czechowie razem ze swoją siostrą bliżniaczką.
      Może ktoś wie o kogo chodzi - proszę o jakieś namiary na p. Gabrysię
      • neuseeland Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 11:06
        Hej!I ja szukam pewnej fryzjerki, wiec sie dopisze- chodzi o pania Eweline z
        dawnego laurenta w Leclercu- juz tam nie pracuje, podobno swoj zaklad otworzyla,
        albo sie gdzies przeniosla- czy orientuje sie ktos gdzie moze sie teraz
        znajdowac ta pani?Swietnie scinala...ech...Dowiedzialam sie, ze pracuje w
        Gabrielu na Zana, ale to okazalo sie nieprawda.
        • malakroofka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 12:04
          Ewelina pracuje teraz w salonie gabriel professional na jana sawy, na 100% bo
          bylam u niej w tamtym tygodniu :)
          ten salon jest prawie na przeciwko tego sklepu factory outlet vabis czy jakos
          tak.
          Bardzo ja polecam :)
          • dziewczynazbagien Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 12:24
            chcę sobie zrobić pasemka, czy ona jest dobra nie tylko w obciunaniu zastanawiam
            sie jak jej wychodzi farbowanie?aha i ile kosztuja pasemka na wlosach do
            ramion?jeszcze jedno pyt wiecie moze gdzie w lublinie moge sobie przedluzyc
            wlosy, znacie jakas sobra specjalistke?pozdr
          • ewelline Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 13:27
            Tak, p. Ewelina a właściwie to młoda dziewczyna pracuje w saloniena ul. Jana
            Sawy, byłam u niej w marcu ale byłam średnio zadowolona a teraz byłam w
            Trendach na Głębokiej i jestem bardzo zadowolona.
            • neuseeland Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 17:08
              Dzieki za odzew- w zwiazku z tym kilka pytan- po pierwsze telefon do tej Eweliny
              jesli ktos mialby to bylabym baaaardzo wdzieczna, po drugie dlaczego nie bylas
              zadowolona ze sciecia Eweliny?Czy cos zepsula, czy moze ciezko sie bylo z nia
              dogadac?
              Ja wlasnie dzisiaj umowilam sie na wizyte do Iwony w Pro Arte?Czy ktos cos o
              niej wie???Okazuje sie,ze do tej Eweliny nie moglam w koncu zdobyc kontaktu, a
              fryzjerka do ktorej poszlam ostatnio 3 razy(to jak na jedna fryzjerke u mnie
              bardzo duzo;)) jest zajeta do przyszlego czwartku, wiec bylam, ze tak powiem
              zmuszona. Zobaczymy jutro........................oj.
              • evfca Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 21:00
                Jej telefon to 501070211 Chodze do niej od 2 lat Sciecie do tej pory 30 zl ale
                ostatno zaplacilam za podciecie 40zl Baleyage 100-120 I to chyba moja ostatnia
                wizyta u niej Chyba jesli chodzi o mnie popadla w rutyne Pozdrawiam
                • malakroofka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 21:44
                  telefon do salonu gabriel tam gdzie przyjmuje p. Ewelina 081 444 39 39

sorry evfca ale sciecie nigdy u Eweliny nie kosztowalo 30zl, ona pracowala
                  wczesniej w leclerku na zana a tam wiadomo jakie sa ceny 50-60 zl, no chyba ze
                  ci grzywke tylko podcinala to moze.
                  Pelnie obciecie z modelowaniem kosztuje w gabrielu 40-50zl
                  balejaz 110-120zl
                  jak dla mnie ona jest najlepsza z tych fryzjerek ktore przerobilam
                  ja polecam :)
                  • neuseeland Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 21:50
                    Malakroofko- mozna wiedziec jaki masz typ wlosow(cienkie, grube, latwo/zle sie
                    ukladajace itd)?Czesto od tego zalezy czy ladna fryzurke masz po wyjsciu u
                    fryzjera.Moje dawne doswiadczenia z salonem Montownia fryzur i panami Wlodkiem i
                    Pawlem nie naleza do tych, ktore chce powtorzyc...:(wlasnie pzrez to,ze oni sie
                    specjalizuja w fajnym i modnym cieniowaniu, ktore na moich wlosach nikogo nie
                    zachwycilo:(Stad moje pytanie. Teraz na pewno wybiore sie do tej Iwony z Pro
                    arte, a potem...zobaczymy.
                    • malakroofka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 10.07.06, 22:56
                      ja mam wlosy bardzo geste ukladajace sie i dlugie, p. Ewelina strzygla mnie na
                      krotko gdy byly krotkie i na dlugich wlosach cieniowala, robilam tez
                      kilkakrotnie balejaz i zawsze wychodzily ladnie cienkie pasemka a nie jakis tam
                      borsuk ;)
                      Mozesz pojsc ze zdjeciem lub bez, ona zawsze doradzi, przynajmniej ja zawsze
                      bylam zadowolona. Jest to osoba ktora slucha co sie do niej mowi, bardzo
                      sympatyczna i kompetentna. Powiesz co chcesz a ona ci doradzi, nic sie nie boj
                      badz odwazna :) garnka na glowie nie bedziesz miec na pewno.
                  • evfca Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 11.07.06, 09:40
                    Juz wyjasniam U Eweliny w domu byl drugi salon i tam sciecie kosytowalo 30zl
                    Takie ceny mialy obowiazywac w jej wlasnym salonie ale jak widac troche sie
                    podniosla Niemniej jednak chodzilam do niej na sciecie i baleyage przez 2 lata
                    wiec bylam zadowolona a teraz potrzebuje chyba jakiejs odmiany
              • ewelline Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 11.07.06, 11:05
                Źle mi obcięła grzywkę, nie tak jak chciałam a tłumaczyłam jej wyraźnie, że ma
                być duży skos. Dogadać sie z nią było łatwo, jest raczej miła i sympatyczna.
                Ale ogólnie fryzura tak sobie mi się podobała i już do niej nie pójdę gdyż
                uważam, że jest mocno przereklamowana. Może inni są zadowoleni ale ja nie
                bardzo. Teraz będę chodzić do Trendów na ul. Głębokiej bo tam jestem naprawdę
                zadowolona.
                • evfca Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 11.07.06, 12:59
                  Ja mialam podobna sytuacje jak Ty ewelline Baleyage byl super, fryzurka tez ale
                  grzywka straszna Plakac mi sie chcialo jak widzialam sie w lustrze Odrastala mi
                  2 miesiace taka krotka mi zrobila Nie musze dodawac ze takiej nie chcialam Ile
                  placisz za sciecie na Glebokiej? I kogo polecasz?
                  • malakroofka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 11.07.06, 13:30
                    ah no tak, czasem trzeba zmienic fryzjera to fakt, moze ja tez kogos innego
                    sprobuje, czemu nie? do odwaznych swiat nalezy, a jak robia na tej glebokiej?
                    co to za salon no i kto tam jest dobry?
                    • l81 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 12.07.06, 08:44
                      Ja uważam, że ona na punkcie grzywek to ma chopla, bardzo je udziwnia.Pa.
                      • evfca Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 12.07.06, 09:40
                        To prawda Przy czym jak ostanio nie udalo jej sie namowic mnie na nic dziwnego
                        Mialam miec grzywke dluga i prosta to podcinala ja i podcinala i ciagle byla
                        nierowna Pozdrawiam
                        • neuseeland Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 12.07.06, 10:35
                          Oj, to troszke podkopalyscie Ewelinie renome;)zartuje oczywiscie:)Ale moze
                          zacznie sie bardziej teraz starac.Sluchajcie oglaszam wszem i wobec, ze wczoraj
                          qrocilam od fryzjerki Iwony z Pro Arte- fryzurka jest ok(tylko scinalam), dobrze
                          wyglada nawet na 2 dzien, poza tym mam "nowa" grzywke- asymetryczna, ktora mi
                          zaproponowala, a ja w sumie nie mialam nic pzreciwko temu.Moge powiedziec tyle,
                          ze nie widze wiekzsej roznicy miedzy nia a slynna Edyta z Imaginera- to prawie
                          identyczne sciecie.Cena ta sama, wiec wlasciwie to poki ci przestane sie bic o
                          miejsca u owej Edytki:)
                          Ale.............jest jedno ale.Fryzurka jest ok, ale mnie nie zachwyca jakos
                          szczegolnie, wiec szukam dalej swietnego fryzjera dla swoich marnych i
                          cieniutkich wloskow.Kogo polecacie z Trendow?Mieszkam 100 m od Glebokiej wiec
                          wypadaloby sie kiedys tam wybrac.
                          • ewelline Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 12.07.06, 11:40
                            Ja będę chodzić juz do Trendów z moimi też cieniutkimi i marnymi włosami :) Nie
                            wiem jak nazywała się ta fryzjerka ale miała brązowe włosy, raczej długie i
                            spięte w koczka.
                            • malakroofka Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 12.07.06, 14:48
                              hmm no tak troche macie racje z tymi grzywkami jak tak pomysle, choc mi to za
                              bardzo nie przeszkadza. A do Trendy czy ja sie oni zwa, ktos ma telefon? no
                              wlasnie do kogo sie zapisywac trzeba? Przeciez nie powie sie ze do tej pani z
                              ciemnymi wlosami w koczku hehe :)
                            • neuseeland Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 12.07.06, 18:51
                              Ewelline najlepiej by bylo, gdybys jakos dowiedziala sie,co to za fryzjerka.Tez
                              nie chce sie umawiac do kogo popadnie.No i tel kontaktowy.A propos- jak Ty do
                              niej trafilas?Przypadkowo?
                              • ewelline Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 12.07.06, 22:16
                                a dlaczego to ja mam niby się dowiedzieć jak się nazywała. Jak będę szła drugi
                                raz to się dowiem. A trafiłam przpadkowo, kiedyś spacerowałam na Głebokiej i
                                weszłam do tego pasażu handlowego i tam zobaczyłam ten samolo Trendy i
                                postanowiłam, że tam pójdę, intuicja mi podpowiedziała, że w końcu będę
                                zadowolona, po za tym założyłam wczesniej wątek o tym salonie i też były
                                pozytywne opinie.
    • aniam75 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 14.07.06, 14:29
      Asia Wróbel była suuuuper!!! ale gdzie jest???
      Ewa z Milenijnej to jedna wielka porażka!!!!!!!!!!!!!!!! to nie salon, to nie
      zakład to fabryka z linia produkcyjną!!!! ja wyszłam z fatalną fryzurą i nie
      tym kolorem co chciałam. czekoladowy brąz okazał sie czerwienią.....
      Odradzam!!!!
      • basiek13 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 14.07.06, 17:49
        Asia Wróbel jest na Chopina,idąc od Krakowskiego po prawej stronie jest (po
        schodkach w górę)salon fryzjerski i gabinet kosmetyczny.
    • majka_zet Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 31.08.06, 14:12
      Fajny wątek, szkoda że nie wpadłam na niego wcześniej. Mam w niedzielę 1
      października ślub, a ze znalezieniem fryzjera nie jest tak łatwo. Pani Anna
      Chołota, o której słyszałam wiele dobrego ma niestety jakieś pokazy czy targi
      czy coś tam... Parę poleconych fryzjerek nawet nie chce słyszeć o niedzieli. Tak
      naprawdę dopiero w U Ani na Fabrycznej kazali mi przyjść, wybrać fryzurę i
      próbować się umówić. Czy ktoś z was wie, czy ten salon to dobry wybór? Nie chcę
      wyglądać jak wyfiokowana lampucera... Chciałabym fryzurę sprawiającą wrażenie
      naturalnej.
    • mikka5 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 01.09.06, 21:19
      Dziewczyny! Przestrzegam przed Kamilem z Afro House na Montazowej. Poszlam
      podciac koncowki wlosow do zapuszczania. Chcialam lekko wyprofilowac ladne
      wlosy do ramion. Wyszlam z poszarpanym na krotko sianem. Totalna katastrofa, za
      nic nie da sie toto uczesac przyzwoicie. Ryczalam 3 dni a kolejne mam
      kompletnego dola przez jakiegos mistrza polamanych nozyczek. Oszpecil mnie
      kolosalnie na dlugo. Facet nie ma pojecia o fryzjerstwie to co wyprawia trudno
      nazwac. A najgorsze, ze mowilam ze mam male dziecko, ze zapuszczam wlosy bo w
      dlugich najlepiej sie czuje i jest mi najwygodniej nad nimi panowac. Teraz mam
      za swoje i morduje sie przez godzine lub dluzej aby cos z tym zrobic i wyjsc
      jakos do ludzi. Moze facet faktycznie bywa na haju.
      • ewelline Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 01.09.06, 21:28
        Ale zaraz, zaraz co do tego wszystkiego ma małe dziecko???

Co do fryzjera w Lublinie i powrotu tego wątku to dobrze się akurat składa bo
        właśnie dziś byłam podciąć sobie grzywkę bo już myślałam, że oszaleję z tą
        grzywa na oczach ale do rzeczy - poszłam do Laurenta i dziewczyna obcinała mi
        ta grzywkę z pół godziny! Zajęła się tylko moją grzywką w sposób naprawdę
        profesjonalny. Jak chodziłam podcinać tylko grzywkę do innych fryzjerów to
        wychodziłam po 5-10 minutach i podcinaniu grzywki na sucho i do widzenia a tu
        byłam wręćz zaskoczona. Wyszłam bardzo zadowolona i zapłaciłam za tą grzywke
        tylko 5 zł!
        • dziewczynazbagien Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 02.09.06, 00:06
          a pamietasz jak miala na imie ta fryzjerka? i chodzi Ci o ten salon w leclerku
          na zana?
        • mikka5 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 08.09.06, 21:39
          Jak masz male dziecko to nie masz czasu spedzac godziny czeszac wlosy a poza
          tym dobra mama to usmiechnieta i szczesliwa mama a nie zdolowana przez jakiegos
          golibrode. I tyle na temat. Zycze ladnych fryzur.
    • rusinkowa Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 07.09.06, 22:19
      hej po tych waszych opiniach juz nie wiem gdzie mam isc:/:( za 2 tygdonie mam
      wesele,na sciecie wolalabym pojsc do jakiego renomowanego fryzjera ale baleyage
      tam bedzie bardzo drogi wiec wolalabym zrobic gdzies w tanszym
      zakladzie.Mozecie mi cos polecic??Pozdrawiam a co myslicie o Laniweskim??
      • basiek13 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 08.09.06, 08:57
        Polecam Jolę na Staszica u Łaniewskich, robi cienkie pasemka(baleyage) i kolor
        jest zawsze taki jak chcę.Robiłam w czerwcu i na włosach do ramion zapłaciłam
        120 zł z modelowaniem,teraz nie wiem ,mam 4 tygodniowe maleństwo i nie mam
        szansy się wyrwać na 2 godziny, a moje włosy potrzebują remontu!!!
        • rusinkowa Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 08.09.06, 20:37
          Dziekuje bardzo:)i zycze zeby malenstwo bylo zdrowe i zeby sie dobrze chowalo;)
          • basiek13 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 09.09.06, 06:38
            dzieki serdeczne
      • katarinka22 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 08.10.06, 21:00
        a ja wam polecam anke w toko na sikorskiego. scinalam sie wczesniej w montowni
        bylam zadowolona, bo nie wiedziałam ze może byc lepiej. ania jest
        perfekcjonistka pracuje z nia jeszcze chyba radek widzialam też robi niezłe
        fryzurki i niezle wyglada:),ale nie probowalam. po jej strzyzeniu umylam glowe i
        wlosy tak samo sie ukaladaly nawet doradzila mi co robic zeby bez uzywania
        prostownicy wlosy mniej wiecej proste byly. jestem naprawde zadowolona.
    • ama84 Re: Szukam super fryzjera w Lublinie 11.09.06, 08:43
      a ja znow wywloke ten watek na wierzch :-) szukam, jak chyba wszystkie tu piszace osoby, fryzjera idealnego. mam BARDZO grube i BARDZO geste wlosy a najgorsze, ze kompletnie nieukladajace sie. przez prawie 20 lat zycia moje wlosy nigdy nie byly cieniowane, tylko tak obciete, ze wystarczyla glowa w dol, suszarka i fryzura gotowa. od paru lat kazdy fryzjer do ktorego pojde upiera sie, ze tak "geste i grube wlosy trzeba cieniowac, bo przeciez nie beda sie w ogole ukladac"(kazdy fryzjer mowi mi dokladnie te slowa). problem w tym, ze po takim cieniowaniu to dopiero mi sie wlosy nie ukladaja. robia sie jakies dziwne wywijasy, falki, skrecenia,musze spedzac godzine dziennie na ich ukladaniu, prostowaniu, zawijaniu pod spod, a na dodatek moje wlosy zrobily sie dosc slabe... a zawsze mialam proste jak drut, mocne wlosy.
      tak wiec moze ktoras z was 1. poleci mi jakiegos fryzjera, ktory ladnie zetnie mi moje wlosy. 2. wyjasni mi o co chodzi z tym fenomenem cieniowania??

z gory dziekuje za odpowiedz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka