Dodaj do ulubionych

Dermena szampon ... pomógł komuś ???

IP: *.net / 82.160.17.* 29.03.06, 13:19
witam :) mam pytanie,czy chwali ktoś sobie szampon Dermena? wypadają mi wlosy
a on podobno jest dobry.Prosze o rade ////
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.06, 13:21
      mi nasililo sie poczatkowo wypadanie wlosow, ale nei uzywalam go dlugo tylko ok
      tygodnia bo mam problemy z lupiezem a po dermenie jeszcze wiekszy mialam, wiec
      zaniechalam stosowania
      • Gość: m Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? IP: *.net / 82.160.17.* 29.03.06, 13:23
        • Gość: Mama Kubusia Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? IP: *.net / 82.160.17.* 29.03.06, 13:24
          ale czy to nie jest tak ze jak sie go uzywa na początku to włosy wychodzą ???
    • Gość: sol Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:24
      Tak, mi pomógł. Nie pamiętam, czy na początku włosy wypadały mi bardziej
      (stosuję od pół roku) - ale wiem, że mi zahamował wypadanie, poza tym mam teraz
      bardzo dużo takich króciutkich włosków - odrostów. Na początku stosowałam
      codziennie, teraz ok. 2 x w tygodniu (w inne dni myję normalnym szamponem). No
      i konieczna jest dobra odżywka, bo bardzo wysusza włosy...
      • Gość: Mama Kubusia Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? IP: *.net / 82.160.17.* 29.03.06, 14:26
        a nie boisz sie ze wlosy zaczna znowu wychodzic jak odstawisz go ?
        czyli Tobie pomógł ? moze i ja sprobuje ///
        • Gość: sol Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:45
          Hmm... nie wiem, czy zaczną wychodzić - na razie tak jak napisałam stosuję go
          profilaktycznie 2x w tygodniu i wszystko jest OK, może spróbuję jeszcze
          rzadziej. Ja go polecam z czystym sumieniem - bo u mnie włosy wypadały całymi
          garściami. Jedyne ale - wysusza i ja przy swoich długich włosach beż użycia
          odżywki nie mogłam wbić grzebienia we włosy - były tak poplątane.
          Pozdrawiam
      • Gość: anja Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? IP: *.magma-net.pl 30.03.06, 22:20
        Ja tez go stosowaam i trudno mi powiedziec, bo wypadanie włosów zahamował,ale mialam straszny łupież, az mi się "skorupa" na skórze zrobiła.
    • justa_79 tak, mi pomógł n/t 29.03.06, 16:13

• 4t5 Re: Dermena szampon ... pomógł komuś ??? 30.03.06, 22:08
      stosuję żelDermena do wcierania po myciu włosów juz 10 mies.Co prawda nie co
      drugi dzien nawet rzadziej,ale włosy Duzo mniej wypadaja.Poza tym jakby
      bardziej odbijaja od głowy,mniej sie przetluszczają.jest bardzo wydajny i moim
      zdaniem warto go zastosować.Ale na efekt musisz poczekac ze dwa
      miesiace.szamponu nie uzywałam.powodzenia
      • fiku5 Re: pomogl 31.03.06, 12:50
        Mi rowniez pomogl, zuzylam 3 opakowania i jestem bardzo zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka