Dodaj do ulubionych

Kto brał SUMAMED na ZATOKI ???

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.03.05, 10:48
Czy ten lek jest skuteczny? To ponoć antybiotyk - trzy tabletki kosztują
ponad 30 zł. i w aptece powiedziano mi, że to skuteczny lek. Co o tym
sądzicie? Warto ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:53
      Ja spotkalam sie z opinia lekarzy ,ktorzy przy wielu chorobach nie chcieli go
      przepisac .Mowili ze jest za slaby a moj ojciec wyleczyl tym antybiotykiem
      angine.Moze jest tu osoba ktora mi tez to wytlumaczy
    • Gość: anni Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 217.11.141.* 08.03.05, 11:14
      ja bralam, jakis miesiac temu, pomoglo, do tej pory nic nie zlapalam, a
      wczesniej leczono mnie Zinnatem i wrocilo
      • minuszka Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 11:19
        Ja brałam na zatoku SINUPRED, ziołowy, bardzo mi pomógł
        • Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:25
          Czy ten SINUPRED mozna podawac dzieciom ponizej 12 roku zycia i czy mozna go
          kupic w aptece?Napisz cos wiecej o tym leku
        • Gość: kinga Do -minuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:58
          Jestem Ci bardzo wdzieczna za polecenie mi tego ziolowego leku.Dzieki niemu
          mojego syna przestala bolec glowa i zatoki oczyscily sie.Bardzo ale to bardzo
          Ci dziekuje wraz z moim synem-Mariuszem.Pozdrawiam
    • 5_monika Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 12:10
      brałam w zeszłym roku, przy zapaleniu zatok(po przechyleniu głowy lało mi się z
      nosa"żółta woda", bolała mnie głowa, zatoki szczękowe sitowe wszystko,
      szczelało mi w uszach).Wszystko mi przeszło.Później byłam prywatnie u
      laryngologa i było OK.
      • minuszka Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 12:59
        Nie wiem, nie moge znaleźć opisu w internecie. Jak nie zapomnę, to przyniose na
        jutro ulotke i napiszę jakie są przeciwskazania.
        • Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:19
          Bardzo dziekuje i jutro tu zajrze - poczytam co napisalas-bardzo mnie to
          interesuje.Pozdrawiam
    • Gość: AAAAA Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.maius.am.poznan.pl 08.03.05, 14:08
      Tak, jest skuteczny
      • klaton Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 15:44
        tez mysle ze jest skuteczny,zanim go wzielam to bralam rozne leki(antybiotyki)
        na zatoki wlasnie i nic,w koncu summamed mi pomogl,ale to berdzo mocny
        antybiotyk dlatego lekarze nie chca go przepisywac tylko w ostatecznosci,no i
        koniecznie cos przeciwgrzybicznego przy tym leku.
        • Gość: anni Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 217.11.141.* 08.03.05, 16:14
          eee to zalezy czy jest ktos podatny czy nie
          ja nigdy nie bralam niczego przeciwgrzybiczego tylko jadlam jogurty i nigdy mi
          nic nie bylo a wrazliwa jestem na najrozniejsze swinstwa
          zreszta przy kazdym antybiotyku zagrozenie grzybiczne jest rowne
    • Gość: monika Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 62.141.240.* 08.03.05, 19:46
      sinupret to ziołowy lek, który "powoduje rozrzedzenie śluzu dając efekt
      zmniejszający obrzęk błony śluzowej górnych dróg oddechowych." Chyba mozna
      podawać go dzieciom bo przy dawkowaniu jest napisane :"dzieci w wieku szkolnym
      3 razy dziennie 1 drażetkę.."
      Ja biorę go bo cały czas z zatok coś mi spływa do gardła, ten lek powoduje że
      śluz się rozrzedza, wydzielina jest wodnista i nie zalega długo w gardle.
      • Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:55
        Dzieki.Moj 10-letni syn ma chore zatoki tzn.ostatnio leczony byl antybiotykiem
        po czym laryngolog zrobil mu badanie i powiedzial ze jest wyleczony.Minal
        miesiac a dziecko znowu skarzy sie na pulsujacy lub ciagly bol tuz nad
        nosem.Nie wiem jak moge mu pomoc ale sprobuje tego ziolowego leku -moze on
        pomoze?Moze ktos mi doradzi jakis skuteczny sposob?
        • Gość: Magda Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.3vnet.pl 08.03.05, 21:04
          Moj syn bardzo dlugo leczyl zatoki.Nawet mial robiona punkcje.Ale najbardziej
          mu pomoglo sanotoium w Istebnej.Tam byl poltora m-ca i caly czas mial sciagany
          katar [ropny] to sie chyba nazywalo prec i do dzisiaj ma spokoj z zatokami,ale
          bez czapki nie wychodzi,bo zatoki lubia wracac.Jak sobie przypomne jego
          cierpienie, ciagle antybiotyki i wizyty u lekarzy to koszmar.Na odziale
          layngologicznym, lekarz "zlapala sie za glowe" jak ja moglam tak doprowadzic
          syna do tego stany[12l].Przeciez to nie byla moja wina tylko lekarzy .4 lata
          mija i narazie spokoj.Aha jak sie nie myle to sumamed syn bral na
          tradzik.Dermatolog powiedziala ,ze jest to jedyny antybiotyk ,ktory mozna brac
          w lecie.Ale bylo 6 tabl.w opakowaniu
          • Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:24
            Co do czapki to jest to pierwsza rzecz ktora zaklada wychodzac na
            dwor.Laryngolog stwierdzil ,ze i to nie pomaga -a ja przypuszczam ze te zatoki
            to powiklania po szkarlatynie.Ludzie powiedzcie gdzie znajde dobrego
            laryngologa w Warszawie ?
            • Gość: Maja Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.chello.pl 20.03.05, 19:14
              Jeśli chcesz i możesz iść prywatnie, to
              dr Głowacka
              Słowackiego 36/46 m. 22
              tel. 833-55-89
              Zadzwoń, żeby dowiedzieć się, kiedy przyjmuje.
              Mnie wyleczyła z koszmarnego, uporczywego kaszlu.
    • Gość: m Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 62.141.240.* 20.03.05, 09:36
      I co z tym lekiem?
      Przyjmowałas go?
      Pomógł?
      Podziel się z nami spostrzeżeniami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka