Gość: ewa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.03.05, 10:48 Czy ten lek jest skuteczny? To ponoć antybiotyk - trzy tabletki kosztują ponad 30 zł. i w aptece powiedziano mi, że to skuteczny lek. Co o tym sądzicie? Warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:53 Ja spotkalam sie z opinia lekarzy ,ktorzy przy wielu chorobach nie chcieli go przepisac .Mowili ze jest za slaby a moj ojciec wyleczyl tym antybiotykiem angine.Moze jest tu osoba ktora mi tez to wytlumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 217.11.141.* 08.03.05, 11:14 ja bralam, jakis miesiac temu, pomoglo, do tej pory nic nie zlapalam, a wczesniej leczono mnie Zinnatem i wrocilo Odpowiedz Link Zgłoś
minuszka Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 11:19 Ja brałam na zatoku SINUPRED, ziołowy, bardzo mi pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:25 Czy ten SINUPRED mozna podawac dzieciom ponizej 12 roku zycia i czy mozna go kupic w aptece?Napisz cos wiecej o tym leku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Do -minuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:58 Jestem Ci bardzo wdzieczna za polecenie mi tego ziolowego leku.Dzieki niemu mojego syna przestala bolec glowa i zatoki oczyscily sie.Bardzo ale to bardzo Ci dziekuje wraz z moim synem-Mariuszem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 12:10 brałam w zeszłym roku, przy zapaleniu zatok(po przechyleniu głowy lało mi się z nosa"żółta woda", bolała mnie głowa, zatoki szczękowe sitowe wszystko, szczelało mi w uszach).Wszystko mi przeszło.Później byłam prywatnie u laryngologa i było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
minuszka Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 12:59 Nie wiem, nie moge znaleźć opisu w internecie. Jak nie zapomnę, to przyniose na jutro ulotke i napiszę jakie są przeciwskazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 13:19 Bardzo dziekuje i jutro tu zajrze - poczytam co napisalas-bardzo mnie to interesuje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.maius.am.poznan.pl 08.03.05, 14:08 Tak, jest skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
klaton Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? 08.03.05, 15:44 tez mysle ze jest skuteczny,zanim go wzielam to bralam rozne leki(antybiotyki) na zatoki wlasnie i nic,w koncu summamed mi pomogl,ale to berdzo mocny antybiotyk dlatego lekarze nie chca go przepisywac tylko w ostatecznosci,no i koniecznie cos przeciwgrzybicznego przy tym leku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anni Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 217.11.141.* 08.03.05, 16:14 eee to zalezy czy jest ktos podatny czy nie ja nigdy nie bralam niczego przeciwgrzybiczego tylko jadlam jogurty i nigdy mi nic nie bylo a wrazliwa jestem na najrozniejsze swinstwa zreszta przy kazdym antybiotyku zagrozenie grzybiczne jest rowne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 62.141.240.* 08.03.05, 19:46 sinupret to ziołowy lek, który "powoduje rozrzedzenie śluzu dając efekt zmniejszający obrzęk błony śluzowej górnych dróg oddechowych." Chyba mozna podawać go dzieciom bo przy dawkowaniu jest napisane :"dzieci w wieku szkolnym 3 razy dziennie 1 drażetkę.." Ja biorę go bo cały czas z zatok coś mi spływa do gardła, ten lek powoduje że śluz się rozrzedza, wydzielina jest wodnista i nie zalega długo w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:55 Dzieki.Moj 10-letni syn ma chore zatoki tzn.ostatnio leczony byl antybiotykiem po czym laryngolog zrobil mu badanie i powiedzial ze jest wyleczony.Minal miesiac a dziecko znowu skarzy sie na pulsujacy lub ciagly bol tuz nad nosem.Nie wiem jak moge mu pomoc ale sprobuje tego ziolowego leku -moze on pomoze?Moze ktos mi doradzi jakis skuteczny sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.3vnet.pl 08.03.05, 21:04 Moj syn bardzo dlugo leczyl zatoki.Nawet mial robiona punkcje.Ale najbardziej mu pomoglo sanotoium w Istebnej.Tam byl poltora m-ca i caly czas mial sciagany katar [ropny] to sie chyba nazywalo prec i do dzisiaj ma spokoj z zatokami,ale bez czapki nie wychodzi,bo zatoki lubia wracac.Jak sobie przypomne jego cierpienie, ciagle antybiotyki i wizyty u lekarzy to koszmar.Na odziale layngologicznym, lekarz "zlapala sie za glowe" jak ja moglam tak doprowadzic syna do tego stany[12l].Przeciez to nie byla moja wina tylko lekarzy .4 lata mija i narazie spokoj.Aha jak sie nie myle to sumamed syn bral na tradzik.Dermatolog powiedziala ,ze jest to jedyny antybiotyk ,ktory mozna brac w lecie.Ale bylo 6 tabl.w opakowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:24 Co do czapki to jest to pierwsza rzecz ktora zaklada wychodzac na dwor.Laryngolog stwierdzil ,ze i to nie pomaga -a ja przypuszczam ze te zatoki to powiklania po szkarlatynie.Ludzie powiedzcie gdzie znajde dobrego laryngologa w Warszawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: *.chello.pl 20.03.05, 19:14 Jeśli chcesz i możesz iść prywatnie, to dr Głowacka Słowackiego 36/46 m. 22 tel. 833-55-89 Zadzwoń, żeby dowiedzieć się, kiedy przyjmuje. Mnie wyleczyła z koszmarnego, uporczywego kaszlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kto brał SUMAMED na ZATOKI ??? IP: 62.141.240.* 20.03.05, 09:36 I co z tym lekiem? Przyjmowałas go? Pomógł? Podziel się z nami spostrzeżeniami. Odpowiedz Link Zgłoś