Dodaj do ulubionych

WÓZEK!!!-gdzie i za ile?

20.10.04, 16:51
Cześć dziewczyny,chciałam rozpocząć ten temat ponieważ jeszcze nie kupiłam
wózka no ale niedługo trzeba się zdecydować.Jak na razie przegladam różne
strony z wózkami,patrzałam też w allegro no i zagladam też czasem do gazety
Kontakt ceny sa naprawde różne....myślałam żeby kupić np.taki uzywany od
kogoś bo czasami mozna trafić naprawde dobry i nie drogi.Pierwszego mojego
Smyka rodziłam 6 lat temu i nie miałam takiego problemu bo poprostu dostałam
od kogoś a teraz...........mam 100 myśli i pomysłów na minute.

Agnes 29tc
Obserwuj wątek
    • mazuba Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 21.10.04, 13:12
      Hej:)
      bardzo fajny sklep (olbrzymia hala, z tego co sie orientowalam to nie ma w
      szczecinie wiekszej) jest na ul. milczanskiej, wchodzi sie w podworko na tylach
      sklepu biedronka. Sklep nazywa sie Olenka. Jestt masa wystawionych wozkow, jak
      tam bylam najtanszy kosztowal ok. 400 PLN a najdrozsze... 3000-4000, a moze
      nawet wiecej.
      Jest wybor marek, kolorow, kolek, typow, itd. Dodatkowo w sklepie jest wszystko
      inne co potrzeba dzidziuchowi, ale te inne rzeczy wydawaly mi sie drogie
      (lozeczka, komody- 600 stow, dla mnie bardzo duzoooo).
      Jesli chodzi o uzywane to nie mam nic przeciw, ale wolalabym kupic w komisie
      gdzie mozna ogladnac, albo od znajomych, a nie na allegro gdzie czasami sa
      przeklamania.
      pozdrawiam serdecznie
      magda
      • agnes-24l Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 21.10.04, 15:48
        Dzięki Madziu ja byłam w Oleńce ale już jakiś czas temu ale wtedy nie
        rozgladałam się za wózkami także jak piszesz że mozna już dostać wózek od 400
        zł to rzeczywiście nie drogie a łózeczka i komody tak jak mówisz drogie.

Pozdrowionka:o)
        • 1979pi Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 22.10.04, 10:45
          Ja polecam sklep z wózkami na słonecznym.Ceny konkurencyjne i jak kupowałam w
          maju dla Mateusza to były tańsze niż w hurtowniach.Jak chcesz to podam ci
          dokładniejsze namiary.
          • agnes-24l Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 22.10.04, 15:54
            WITAM wiesz ja jestem z Polic więc na Słoneczne to trochę kawałeczek odemnie
            ale jeśli są naprawde konkuencyjne ceny to bardzo chętnie poproszę o
            namiary.Też mam Mateusz ale 6 letniego a teraz będzie Jaś.

Agnes 29/30tc
            • 1979pi Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 24.10.04, 10:53
              Mam pytanko dostałaś mojego meila?
              • agnes-24l Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 24.10.04, 14:15
                W odpowiedzi na Twoje pytanko....nie niestety nie dostałam maila
                aga.lip@poczta.fm
                pozdrawiam..Agnes
            • graza12 do: 1979Pi 24.11.04, 12:06
              czy moglabys podac adres tego sklepu z wozkami na slonecznym?
              z gory dziekuje
              graza
              • doticzek Re: do: 1979Pi 24.11.04, 13:17
                ja kupowalam wozek w olence na pomorzanach, maja duzy wybor, kupilam z firmy
                wozkoland, gleboki ze spacerowka, z torba (mala ale jest), nie bralam na kolach
                pompowanych, ale na piankach, zaplacilismy 650 zlotych i jak do tej pory jestem
                zadowolona. a ciezkie te wozki jak cholera...na pompowanych jeszcze ciezsze, no
                i nie mialam pewnosci ze mi te pompowane...ze nie zejdzie np powietrze na
                spacerku jak bede sama i co ja zrobie wtedy...ale wozek jest fajny
                pozdrawiam
                Doti
                • agnes-24l Re: do: 1979Pi 24.11.04, 14:31
                  jeśli chodzi o ten sklep z wózkami na Słonecznym,to dokładnej ulicy Ci nie
                  podam ale jest on niedaleko starego Heliosu,obok jest sklep zooligiczny,na
                  przeciwko jest(był nie wiem)kiedyś lider prajs a na przeciwko tego sklepu był
                  jakiś pub czy dyskoteka,jak będziesz szła to najpierw będzie cukiernie,potem
                  sklep chyba plus lub ery i za zakretem będzie ten sklep-mam nadzieje że Ci nie
                  namieszałam.Ja coprawda nie kupywałam tam wózka ale podobno są już od 400 zł.
                  takie zwykłe,także warto zajżeć,ja kupiłam wózek z ogłoszenia z kontaktu za
                  naprawde niewielkie pieniądze i jestem bardzo bardzo zadowolona,możesz też
                  zerknąć czasem do gazety...

Pozdrawiam
                  • 1979pi Re: do: 1979Pi 24.11.04, 18:20
                    Tak jak napisała agnes z boku koło zoologicznego.Sklep nazywa się Baba Jaga.
        • aga305 Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 03.12.04, 14:10
          polecam hurtownie dla dzieci TATO na ul. Mieszka I niedaleko Hypernowy.
          Łóżeczka są w cenie od 99 zł + materac max też za 100 zł.Duży wybór wóżków, i
          innych akcesoriów dla dzieci

Aga

PS ponoc tam jest taniej niż w Oleńce, ale ja nie wiem gdyż w Oleńce nie byłam
          a zakupy robiłam właśnie w TATO
    • martiii Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 29.11.04, 10:56
      co do wozkow, to na slonecznym sa rowniez dwie duze hurtownie niemowlece, jedna
      obok reala, Nomi, kawaleczek dalej, gdzie jest kompleks roznych sklepow i
      hurtowni (Boboland), a druga jest po przeciwnej str drogi, gdzie kiedys bylo
      Ekko itd, tam jest taka wielka zolta wywieszka 'hurtownia'. Tam sa rowniez
      wozki, rowniez znalazlam taki za niewiele ponad 400 zl, bardzo fajny, gleboki +
      spacer + torba i takie tam. Calkiem przyzwoity i tani,a do wyboru jest jeszcze
      mnostwo innych (poza tym miliony ubranek i akcesoriow).
      Mam tylko pytanie co do wozka z gondola - na jak dlugo sie przydaje taka
      gondola, ile dzidzus z niej korzysta, moje malenstwo pojawi sie w marcu, wiec
      nie wiem czy zbyt dlugo bedzie potrzebna, ale moze sie myle..? prosze o
      podpowiedzi mamy z doswiadczeniem, lub te, ktore maja takie inf. Aha, i jeszcze
      jedno - czy dobrze kiedy wozek jest 'miekki', tzn, na paskach, poniewaz
      niektore paski powoduja, ze wozek dosc latwo i mocno sie buja, ale mi wydaje
      sie ze to lepiej niz te twarde ktorych wogole nie mozna ruszyc. Co o tym
      myslicie, napiszcie pare slow.
      A wogole to witam na forum, jako nowy osobnik :)) Pozdrawiam wszystkie mamusie,
      Marta 25tc
      • agnes-24l Re: WÓZEK!!!-gdzie i za ile? 29.11.04, 12:21
        hej :o)......ja miałam wózek z miękkimi wiązaniami,takimi skórkowymi i byłam
        bardzo zadowolona bo można pobujać dziecko bez obaw że coś się złamie.Teraz
        coprawda mam całkiem inny ale to też zalezy od tego czy bedziesz jeżdziła po
        nierównej drodze,po jakiś wertepach czy po prostych chodniczkach.A wogóle to
        zależy jak się przyzwyczai dziecko do mocnego bujania to trzeba mieć też
        odpowiedni sprzęt.A jeśli chodzi o gondolę to jak masz termin gdzieś na
        marzec,to będzie Ci potrzebna dosłownie 4-5 miesięcy i to chyba góra,ja swojego
        pierwszego smyka rodziłam w kwietniu i jak było lato(a było dość upalne) to
        leżał sobie już w spacerówce,także nie ma na to reguły a poza tym wiadomo jak
        dziecko już siada,rozgląda się to nie wtrynimy go do godoli tylko do spacerówki
        żeby mogło sobie siedzieć wyżej i rozglądać się dookoła a Tobie też będzie lżej
        bo chyba taki wózek z zamontowaną gondolą jest cięższy.

Pozdrawiamwww.TickerFactory.com/ezt/d/1;20713;6/st/20041230/k/503d/preg.p
        ng

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka