asiat99 23.06.07, 14:38 Dziewczyny gdzie mozna zobaczyć na żywo mebelki dziecięce? W hutrowniach szczecińskich są jakieś wystawki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisia7 Re: meble dziecięce w Szczecinie 23.06.07, 20:09 witam:-) Mozna obejrzec je np w hurtowni Tato na Mieszka I vis a vis sklepu jysk, ale osobiscie proponuje zakupy w sklepach internetowych. Kupowalam serie z Drewexu i korzystne ceny na meble byly na www.gagu.pl. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: meble dziecięce w Szczecinie 24.06.07, 00:55 zależy co chcesz kupić. na mieszka są chyba same łóżeczka. na pomorzanach można zobaczyć więcej. kupować tylko w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiat99 Re: meble dziecięce w Szczecinie 24.06.07, 18:07 Dzięki za info :) Chciałabym łóżeczko,szafę,komode z przewijakiem i moze jakiś regał na zabawki i książeczki. W necie wszystko już przejrzałam,ale chciałabym też zobaczyć coś na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: meble dziecięce w Szczecinie 25.06.07, 09:38 to i tak szanse marne. można zobaczyć tylko dwa komplety z glucka i to bez szaf: ( Ja będę się raczej decydować na vox, ale to dopiero na jesieni jak będę małemu osobny pokój robić. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia7 Re: meble dziecięce w Szczecinie 25.06.07, 14:09 W Tato można obejrzeć całą serię z Drewexu - komoda z przewijakiem, szafa, regal z szafka i do kompletu łóżeczko Czarek - zależy oczywiście czego się szuka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiat99 Re: meble dziecięce w Szczecinie 25.06.07, 14:53 Prawdę mówiąc też myślę coraz bardziej o Voxie,choćby ze względu na to że będzie można dokupić później biurko do kompletu. A z voxa mebelki można gdzieś zobaczyć na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: meble dziecięce w Szczecinie 26.06.07, 10:47 ja oglądałam dorosłe wersje z serii w komforcie na mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamalutka Re: meble dziecięce w Szczecinie 13.02.08, 00:01 Ja osobiście nie preferuje poważniejszych zakupów w internecie.Za duże ryzyko,a już się pare razy przejechałam... Odpowiedz Link Zgłoś