magdashero 22.03.09, 22:43 Czy orientujecie się dziewczyny czy gdzieś w szczecińskich klubach fitness są takie zajęcia? Chętnie bym poszła, ale nic nie wiem czy są gdzieś takie zajęcia prowadzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiacholtur Re: Ćwiczenia dla mam razem z maluszkami? 23.03.09, 08:56 Ja też byłabym chętna na takie ćwiczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka342 Re: Ćwiczenia dla mam razem z maluszkami? 23.03.09, 09:28 dowiem się we wtorek, tj 24go, mają byc w rkfie, tylko wtedy kiedy bedzie zapotrzebowanie, :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacholtur Re: Ćwiczenia dla mam razem z maluszkami? 23.03.09, 11:19 a ile mają wasze maluszki, bo moja ma 3 miesiące i nie wiem czy dam rade tak z nią ćwiczyć. Gdzieś wyczytałam że na ul. Marcina są jakieś zajęcia dla kobiet z dziecmi, chyba jakiś taniec. Tylko nie pamiętam gdzie to czytałam. poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdashero Re: Ćwiczenia dla mam razem z maluszkami? 23.03.09, 16:01 w rkf-e to byłobym super, bo bym miała "rzut kamieniem", co do tańca to ja nie bardzo umiem, a mój syncio ma 3,5 mc Odpowiedz Link Zgłoś
shimmy78 Re: Ćwiczenia dla mam razem z maluszkami? 14.05.09, 14:29 witam takie zajęcia są również na Mazowieckiej 13, w fitnes tylko dla pań Odpowiedz Link Zgłoś