Dodaj do ulubionych

Wyprawki niemowlęce, sklep internetowy dla mam

31.07.09, 21:15
Kochane Mamy! Jestem aktywna mamą dwóch wspaniałych łobuziaków Olka i Zosi. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom takich mam jak Wy prowadzę działalność - sklep internetowy ze sprzętem medycznym i nie tylko medycznym dla dzieci, oferuję również usługę wyprawek, oraz profesjonalnego doradztwa dla maluszków - bardzo korzystne ceny! Zapraszam na swoją stronę www.leo-szczecin.pl , można na niej zapoznać się z oferta sklepu, dowiedzieć się więcej na temat wspólnej wyprawki w hurtowni i bardzo korzystnych rabatów, oraz poczytać wiele interesujących artykułów. Czekam również na Wasze sugestie co życzyłybyście sobie jeszcze na stronie. Jak byłam młodziutką mamą szukałam zawsze pomocnej dłoni w gąszczu wydarzeń i informacji. Chcę być dla Was podporą i służyć pomocną dłonią

zapraszam gorąco:)
Urszula Zatoń
tel. 791 11 59 11
e-mail:biuro@leo-szczecin.pl
www.leo-szczecin.pl
Obserwuj wątek
    • gosc_54 Re: Wyprawki niemowlęce, sklep internetowy dla ma 08.08.09, 20:10
      Masakra, kobieto skąd Ty masz te wygórowane ceny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • leo-szczecin Re: Wyprawki niemowlęce, sklep internetowy dla ma 11.08.09, 19:18
        Proszę sprawdzić jakość oferowanego towaru, oraz ceny producentów i dystrybutorów, czy się różnią? Pewne marki mają odpowiedni poziom cen

pozdrawiam

Urszula Zatoń
      • malgorzata3-3 Re: Wyprawki niemowlęce, sklep internetowy dla ma 11.08.09, 20:38
        Skorzystałam z usługi wyprawki i także kupiłam monitor oddechu. Czy te ceny są wygórowane? Absolutnie!!! Czuję się bardzo usatysfakcjonowana i zadowolona zakupów. Nie musisz kupować tej jakości, możesz kupić tańszą 5 razy gorszą. Dziewczyny fajna rzecz te wyprawki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka