magdalenam1975 07.09.09, 14:47 Ile kosztuje prywatna opieka położnej podczas porodu w Zdrojach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmijkaa82 Re: położna prywatnie- ile? 09.09.09, 11:43 Ja sama nie rodziłam w Zdrojach, ale moja przyjaciółka i z tego co jej powiedziano, bo chciała swoja położną, to tam nie ma takiej opcji w ogóle. Ja rodziłam na Pomorzanach, prywatna położna 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bea41 Re: położna prywatnie- ile? 09.09.09, 20:12 Najlepiej zapłącić położnej ze szpitala w którym chcesz urodzić. Musisz się tylko dowiedziec, która położna jest dobra i czy dojeżdża do porodów, kiedy nie ma swojego dyżuru. Odpowiedz Link Zgłoś
buska446 Re: położna prywatnie- ile? 27.09.09, 11:38 Na Zdrojach rzeczywiście nie ma takiej opcji, rodziłam w lutym 09r., i przed porodem odwiedziłam szpital zapytałam o to wprost panią polożną, która nas wtedy oprowadzała i niestety nie można bylo się tak umówić, ale ja nie narzekam akurat trafilam na zmianę super położnych więc jednak ta opłacona nie przydałaby się, mam tylko jedno zastrzeżenie- TA OSYTOCYNA!!!! to jest beznadziejne że większość dziewczyn od razu tym szprycują żeby szybciej urodziły:( Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: położna prywatnie- ile? 27.09.09, 20:16 a ja mam pytanie z innej beczki. Czy jeżeli podają tą ostyocynę to później jest to wpisane w książeczkę dziecka w dziale opisującym poród? Pytam, bo nie wiem czy ją dostałam czy samej mi tak dobrze poszło. Wiem tylko że podłączyli mi kroplówke... Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniczowka09 Re: położna prywatnie- ile? 28.09.09, 09:47 to była oksytocyna! Wkurzające w Zdrojach jest to, że nic nie mówią ci co będą teraz robić i co podawać. Boli mnie do tej pory fakt, że traktowali mnie bardziej jak przedmiot niz jak człowieka:( Odpowiedz Link Zgłoś
melea Re: położna prywatnie- ile? 28.09.09, 11:22 Możesz napisać jak to się załatwia na Pomorzanach? Znam nazwisko dobrej położnej ale nie mam na nią namiarów. Czy podpisuje się umowę czy też wszystko jest robione "w tajemnicy"? Czy położna przyjeżdża do porodu czy też opiekuje się jedynie podczas trwania swojego dyżuru? Sorry za naiwne pytania, ale jestem całkiem zielona w tych sprawach ;) Odpowiedz Link Zgłoś