Dodaj do ulubionych

Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie"

02.11.05, 15:49
Witam Wszstkich.
Mam taki problem tzn. Zainstalowałam z powodzeniem dodatek Nocne Życie ale
nie
wiem codalej mam robic tzn. trzeba gdzies zainstalowac skopiowac Mini-image
czy
cos takiego a podobno ze przez program Demon Tools tylko ja nie wiem o co
chodzisad(((( Czy ktoś mi pomoze? Byłabym BAAAAAAAAARDZO WDZIECZNA!
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • misia9943 Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 02.11.05, 16:01
      Szczerze mówiąc, to mnie przerasta! W ogóle nie napisałaś najważniejszego:
      Skoro the sims nocne życie się zainstalował, to według mnie problemu nie ma.
      Więc o co chodzi? smile
      Gra nie chce sie uruchomić? Gra się zacina? Gdy wkładasz płytke do stacyjki nic
      się nie dzieje? Masz pirata?
      Napisz, proszę, bo niczego nie zrozumiałam!!!smile
      Aha, i nie denerwun się!smile Z grą będzię ok, ale musiszz nam napisać O Co
      DOKLŁADNIE chodzismile
    • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 02.11.05, 21:49
      a masz program daemon?
    • zylcia Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 03.11.05, 00:00
      Wiec tak: gre zainstalowalam z powodzeniem, ale jak do kazdej gry tzeba wgrac
      CRACK tylko ze ja nie wiem jak, a i mam pirata, ta osoba co mi zgrywala ten
      dodatek naisala mi ze mam zrobic tak: pliki .mdf i .mds muszą być w tym samym
      katalogu ładujesz je do napędu wirtualnego programu deamon tools 3.47 i
      odpalasz gre. Tylko ze ja nie wiem o co dokladnie biega, troche zatrudnym
      jezykiem jak dla mnie napisane. Te pliki mds i mdf mam i program demon tools
      tez, ale nie wiem jak ich uzyc.

Mam nadzieje ze jakos mnie zrozumiecie bo ja sama dokonca nie wiem o co
      chodzismile))

Pozdrawiam!
      • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 03.11.05, 09:33
        nie ma sprawysmile sluze pomocabig_grin

w prawym dolnym rogu ekranu masz ikonke daemon'a. klikasz na nia prawym

wybierasz:
        virtual CD/DVD ROM
        set number of devices.
        1 drive

jeszcze raz wchodzisz w virtual CD/DVD
        device 0: no media
        mount image

otwiera sie okno, w ktorym szukasz plik mds
        klikasz otworz

dla sprawdzenia, gdy wejdziesz do moj komputer widzisz dodatkowy naped, jakby wlazaona byla plytasmile

jak cos jest nie zrozumiale - pisz, chetnie wytlumaczesmile
        milego graniasmile
        • ameno_nokia Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 03.11.05, 11:32
          O wiele łatwiej by ci było, jakbyś sobie kupiła. 140 złoty to nie dużo, w
          poruwnaniu z 5 tysięcznoł karą za piractwo
        • zylcia Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 03.11.05, 12:41
          Witam.
          Wszystko zrobilam tak jak napisalas ale gra nadal mi sie nie chce odpalic i
          wyskakuje mi takie coś: Wyjmi plytke z dodatkiem The sims Nocne zycie, wloz ja
          do napedu,wybirz OK i ponownie uruchom aplikacje. Dlaczego?O co chodzi? Czy ja
          sobie zagram wogule w ta gre? sad(((((
          • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 04.11.05, 21:25
            a masz jeszcze zainstalowany jakis inny program do obrazow plyt, np clone, alcohol... ? jesli tak, to usun
            • zylcia Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 04.11.05, 22:10
              Powiem tak: mam te programy ale nie sa one zainstalowane.
              • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 09:49
                Czyli mialas je wczesniej zainstalowane.
                Musialy zostac jakies klucze na dysku.
                Zaraz sprawdze gdzie to sie robi i napiszesmile
                • zylcia Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 09:54
                  No fakt kiedysmialam teprogramy zainstalowane.
                • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 09:55
                  krok po kroku:
                  menu start
                  uruchom...
                  wpisujesz: regedit
                  ok
                  otwiera sie edytor rejestru
                  edycja/znajdz
                  wpisz: clone
                  i znajdzie ci klucze, ktore zostaly.
                  te klucze dobrzeby bylo usunac, ale lepiej ne rob tego sama. znasz moze kogos kto sie zna na komputerach? zebys sobie nie usunela innych rzeczy.
                  • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 09:57
                    aha. a jak bedziesz miala znow te programy, to przy usuwaniu np clone jest komunikat o tresci mniej wiecej: "czy chcesz usunac klucze czy zachowac" i wtedy sie daje zeby nie zachowal
                  • zylcia Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 09:59
                    Kurcze no nie znam nikogo takiegoa tu troszke dluo tego wyskoczylo....uncertain
                    • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 10:01
                      a zobacz po lewej stronie na drzewku czy katalog tez sie tak nazywa
                      • zylcia Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 10:02
                        nie nie taksamo
                        • anulcik Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 05.11.05, 10:11
                          sprobuj tak:
                          zainstaluj to "swinstwo" wink jeszcze raz i odinstaluj. i wtedy przeczytaj dokladnie ten komunikat z tymi kluczami. tam cos jest chyba keep.. cos tam. teraz nie pamietam
                          • maly_jelen Re: Problem z instalacja dodatku "Nocne Życie" 07.11.05, 13:46
                            Hmm...Troche sie stresu najada, co nie, Zylcia? Dlatego lepiej kupic! Latwiej,
                            szybciej i bez stresu, tak jak przy piracie, lub deamonie! Chyba ze sie
                            dokladnie wie, jak to sie robi, ale sadzac po ilosci tematow z problemami co do
                            piratow, malo jest takich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka