Dodaj do ulubionych

Niech żyje KACZYZM !!!

16.01.06, 14:55
Jako założyciel, uprzejmie proszę, aby w tym wątku wpisywali się tylko ludzie
życzliwi dla braci Kaczyńskich (co nie oznacza braku krytyki).
Nieżyczliwi, nienawistni, złośliwi i podli niech wpisują się u konkurencji
(wątek: Precz z KACZYZMEM!!!, prawie półtora tysiąca wpisów).
Obserwuj wątek
    • paul_78 [...] 16.01.06, 15:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • charli stołka raz zdobytego nie oddamy nikomu...ku chwale 26.01.06, 01:02
        stołka i władzy raz zdobytych nie oddamy nikomu.... ku chwale ojczyzny z Bożą
        pomocą... ;-) niech zyje kaczyzm..
        • podkurek Bez mydła 27.01.06, 21:50
          Tak was Kaczor przyłatwia!
          • henryk.log Re: Bez mydła w zębach ?? 27.01.06, 22:19
            img52.imageshack.us/img52/5650/zembygemby6gs.jpg
            • podkurek Re: Bez mydła w zębach ?? 27.01.06, 23:30
              W odwrotnej części ciała
              • po1rt Re: Bez mydła w zębach ?? 16.02.06, 10:34

:(((

ulzylo ci

• henryk.log Re: Bez mydła w zębach ?? 24.05.06, 22:36
                  po1rt napisała:
                  > :(((
                  >
                  > ulzylo ci

Jeszcze jak ! :-)
          • henryk.log Re: Bez mydła..na łepek..? a ła..o qrcze..booolii! 17.02.06, 00:14
            img110.imageshack.us/img110/5847/straak20lw.jpg
      • kaczy_mozdzek ____NAREŚCIE POŻOMNE CHASŁO !!!!!!!! 06.02.06, 19:51
        W sposub jasny sie pszyłanczam.
        • os.rooj Re: ____NaReŚcIe PoŻoMnE cHaSłO !!!!!!!! 29.05.07, 00:50
          kaczy_mozdzek napisał:

> W sposub jasny sie pszyłanczam.
          >
          ?
    • kropka Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 15:06
      z całą życzliwością życzę panom Kaczyńskim, żeby zwinęli zabawki i poszli do
      domu. Szanowna Mama czeka z obiadkiem.
      Po co im te nerwy, szarpaniny, główkowanie, pyskówki, wysłuchiwanie obraźliwych
      i nieuprzejmych wypowiedzi. Szkoda zdrowia. Jeszcze zawału dostaną, biedaczki.
    • 24x24 Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 15:11
      "Niech żyje nam Prezes Naszego Klubu!!!"
      To mówiłem ja, Kur.ski
    • kaczka7111 KACZYZM dla tych co lubia klamstwa i kretactwo 16.01.06, 15:12
      • bbombel_reaktywacja Re: KACZYZM dla tych co lubia klamstwa i kretact 16.01.06, 22:18
        Kaczyński nie kłamie a jest ciągle pomawiany i kąsany przez hieny polityczne
        broniące starych chorych układów IIIRP, które rozgrywały się pod sponsoringiem
        Gazety. No jednak Kaczyński miał racje w wielu sprawach (dekomunizacja,
        lustracja) i mimo, że był marginalizowany to jednak on zwyciężył i upokorzył
        swoich przeciwników, którzy nie mają odwagi nawet przyznać mu racji.
        Z kłamstw i krętactw raczej znani są ludzie Platformy, Niesiołowski, Piskorski
        (były prezydent Warszawy), Schetyna i inne farbowane lisy i karierowicze.
        Panowie z PO skończcie wreście gierki polityczne i przyjmijcie wreście do
        wiadomości, że przegraliście wybory i nie dostaniecie stołków.
        PO chodzi wyłącznie o stołki (to dlatego destabilizują razem z mediami rząd i
        rzucają im ciągle nowe kłody pod nogi razem z SLD. Trzeba pogratulować
        towarzystwa), gdzieś mają interes narodowy.
        • sierzant_nowak g... mial, nie racje... 17.01.06, 02:14
          Chocby dekomunizacja... Legitymacje PZPR miala wiekszosc:
          - funkcjonariuszy wszystkich sluzb specjalnych (tam to wszyscy)
          - pracownikow ambasad (tez wszyscy)
          - wojskowych w stopniach od podoficerskich w gore
          - pracownikow administracji publicznej (od sredniego stopnia w gore bez legitki sie nie dalo)
          - kierownictwa panstwowych zakladow (czyli wszystkiego co zatrudnialo wiecej niz 50 pracownikow).

Wytlumacz mi, prostemu czlowiekowi, jak wygladalaby Polska, gdybys tych wszystkich ludzi w 1991 wywalil na zbity pysk? KIM zapelnilbys stanowiska wymagajace kwalifikacji (wojsko, specsluzby, prowadzenie przedsiebiorstw)??? Nie mow mi tylko, ze nalezalo to zrobic stopniowo - nie wydaje Ci sie chyba ze ci wszyscy ludzie grzecznie patrzyliby na to jak 5% rocznie sie zwalnia... Zwlaszcza w specsluzbach mieliby dosc sposobow do oporu...

NIE DALO sie zrobic w Polsce dekomunizacji bez drastycznego zwiekszania i tak wielkiego chaosu tamtego czasu. A teraz to juz nie ma sensu w ogole...

-
          -
          • osrodek.badan.wyborczych Nie w tym kościele dzwonią, panie sierżancie 17.01.06, 10:19
            Szeregowych partyjnych były ze dwa miliony. Ale to w ogóle nie o nich chodziło
            na przełomie ustrojów.
            Postulowana w 1990 roku dekomunizacja miała polegać - tylko i wyłącznie - na
            zakazie piastowania przez kilka tysięcy najwyższych funkcjonariuszy PRL (w tym
            PZPR) kilku tysięcy najwyższych stanowisk w III RP, i to na czas jednej tylko
            sejmowej kadencji.
            Taki stereotyp dekomunizacji, jaki przedstawia pan sierżant, celowo wykreowały
            służby specjalne. Ale to woda z mózgu, nie mająca nic wspólnego z historyczną
            rzeczywistością tamtych lat.
            • sierzant_nowak Re: Nie w tym kościele dzwonią, panie sierżancie 17.01.06, 15:11
              > Postulowana w 1990 roku dekomunizacja miała polegać - tylko i wyłącznie - na
              > zakazie piastowania przez kilka tysięcy najwyższych funkcjonariuszy PRL (w tym
              > PZPR) kilku tysięcy najwyższych stanowisk w III RP, i to na czas jednej tylko
              > sejmowej kadencji.

A co by zmienilo w takim razie wylaczenie raptem kilkutysiecy ludzi na 4 lata? Chcesz powiedziec, ze Polskie problemy wynikaja glownie z dzialalnosci kilku tysiecy ludzi?

Faktem jest to, ze tamte czasy znam glownie z tego co czytalem i z opowiadan (rocznik 80 klania sie ;-)) wiec chetnie poczytam o planach dekomunizacji ktore wg. was zostaly storpedowane wtedy, a ktore mialyby przyniesc nam manne z nieba... I jak to sie ma do tego, ze np. AWS robil TKM w tej samej skali co SLD tylko ze z 2x subtelnoscia... Co mi z tego, ze ustawialiby sie AWS-owcy a nie post-PZPRowcy?
              • osrodek.badan.wyborczych Dla pana sierżanta nic by się nie zmieniło 17.01.06, 15:29
                Ale dla mnie (i jeszcze paru milionów Rodaków, co pokazały ostatnie wybory)
                zmieniłoby się zasadniczo. Niech pan sierżant przynajmniej przyjmie to do
                wiadomości.
                Poza tym wolałbym, aby pan sierżant wyniósł sie stąd. Jak słusznie zauważył
                założyciel wątku, dla ludzi z poglądami podobnymi do pogladów pana sierżanta
                jest miejsce u konkurencji (wątek: Precz z KACZYZMEM), nie tutaj.
                Dyskutanci w tym wątku nie powinni również zadawać tzw. pytań złożonych z tezą,
                ani niczego insynuować innym dyskutantom.
                • sierzant_nowak no wiesz co... 17.01.06, 15:46
                  > Ale dla mnie (i jeszcze paru milionów Rodaków, co pokazały ostatnie wybory)
                  > zmieniłoby się zasadniczo. Niech pan sierżant przynajmniej przyjmie to do
                  > wiadomości.

Ale co masz na mysli? Ze zmieniloby sie = byloby w kraju duzo lepiej? Czy tez zmieniloby sie tylko tak, ze mielibyscie satysfakcje, ze wam biednie ale komuchy przynajmniej nie kradna?

> Dyskutanci w tym wątku nie powinni również zadawać tzw. pytań złożonych z tezą,
                  > ani niczego insynuować innym dyskutantom.

Nikomu (a na pewno nie Tobie) niczego tutaj nie insynuowalem. Poza tym pragne zauwazyc, ze to Ty zaczales rozwijac temat w odpowiedzi na moj post... ;-)
                  • marbaran I jedno i drugie 25.01.06, 23:42
                    Byłoby w kraju dużo lepiej oraz cieszylibyśmy się, że komuchy przynajmniej nie
                    kradną.
          • xx23 Re: g... mial, nie racje... 23.01.06, 21:06
            sierzant_nowak napisał:
            Wytlumacz mi, prostemu czlowiekowi, jak wygladalaby Polska, gdybys tych wszystk
            > ich ludzi w 1991 wywalil na zbity pysk? KIM zapelnilbys stanowiska wymagajace
            k
            > walifikacji (wojsko, specsluzby, prowadzenie przedsiebiorstw)???

Zapytaj sie obywateli Republiki Czeskiej.Tam zalatwili komuchow!
        • henryk.log Re:>Kaczyński nie kłamie!! ..hehehe..dobre :-) n/t 18.01.06, 18:23
          :-)
          ..Niech zyje..na górze..
    • eric_theodore_cartman Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 15:15
      Dobry wątek! Można tu będzie posłuchać jęków Jasnogrodu:-)
      • kropek_oxford O, i zwolennik chinskiej "rewolucji kulturalnej" 16.01.06, 15:17
        sie znalazl:) Teraz wiadomo, PO CO vice-prezio Lepper pojechal do Chin - na
        szkolenie pod owa "rewolucje", by polskie prymitywy mogly sie w koncu poczuc
        wywyzszone:)))
        • melisa-bb Re: O, i zwolennik chinskiej "rewolucji kulturaln 16.01.06, 21:46
          Do Chin jeżdżą wybitne osobistości z całego świata. Nasz Lepper też mógł sobie
          pojechać jak go zaprosili nie ma w tym niczego szczególnego.
          • henryk.log Re: O, i zwolennik chinskiej "rewolucji kulturaln 26.03.06, 00:51
            melisa-bb napisała:

> Do Chin jeżdżą wybitne osobistości z całego świata. Nasz Lepper też mógł sobie
            >
            > pojechać jak go zaprosili nie ma w tym niczego szczególnego.

Fakt, melisso :-)
            img133.imageshack.us/img133/8500/lesiulapa2bg.jpg
        • bbombel_reaktywacja Re: O, i zwolennik chinskiej "rewolucji kulturaln 16.01.06, 22:21
          Nasza kultura od zawsze związana była z religią chrześcijańską.
          To właśnie liberalizm jest rewolucją kulturową, która mam nadzieję podobnie jak
          kominuzm nie przetrwa próby czasu bo jest pusta i nie ma korzeni (w
          przeciwieństwie do wartości chrześcijańskich).
          • sierzant_nowak komunizm nie, liberalizm nie - to co? 17.01.06, 02:17
            jaki model spoleczno-gospodarczy jest zgodny z chrzescijanstwem wg. ciebie?? Slawna "3-droga" ktorej jeszcze nikt nie wynalazl?
    • wladyslaw.studnicki Niech żyje kaczyzm i kaczyści ! ! 16.01.06, 15:16
      Niech żyje Polska uczciwa i silna ! !

Ale koalicji z lepperem nie wybaczę ! !
      • paul_78 Oby jak najkrócej! 16.01.06, 15:18

• kropek_oxford Vice-prezio Lepper juz sie szkoli w Chinach pod 16.01.06, 15:18
        planowana "rewolucje kulturalna" :)))
        • makler1122 Re: Vice-prezio Lepper juz sie szkoli w Chinach p 16.01.06, 15:20
          :))))
          • mamablues A piskorczycy szykują do skoku na Warszawę:) 16.01.06, 16:13

• 24x24 Re: A piskorczycy szykują do skoku na Warszawę:) 16.01.06, 16:20
              Też mi nowość. Już skoczyli jakiś czas temu. Ci wyrzuceni z PO zawiązali
              koalicję z PiSem.
      • ksiundz Nie będzie żadnej koalicji :))) 17.01.06, 09:43

• wladyslaw.studnicki Oby nie było, ale muszę się zabezpieczyć. 17.01.06, 18:04

• henryk.log Re:Nie będzie żadnej koalicji, ksiundz twierdzi ? 13.04.06, 01:29
          ..hehe..taką ma mądrą Gosposię a takie androny plecie!
          • ave_duce Re:Nie będzie żadnej koalicji, ksiundz twierdzi ? 13.04.06, 07:57
            henryk.log napisał:

> ..hehe..taką ma mądrą Gosposię a takie androny plecie!

Ma u mnie przechlapane - ksiundz, nie gosposia!

;)
            • henryk.log Re:Nie będzie żadnej koalicji, ksiundz twierdzi ? 13.04.06, 19:00
              ave_duce napisała:

> ;)

> Ma u mnie przechlapane - ksiundz,
              > nie gosposia!

..a u mnie i Gospo(darz)sia ma, bo nie uraczyła swych wiernych
              kapłoanów stóp podmywaniem oraz całowaniem w wilję wielkiej nocy!
              :)
              • henryk.log Re:Nie będzie żadnej koalicji, ksiundz twierdzi ? 13.04.06, 21:26
                Sorry! ucałował, wprzódy umywszy 10 szt.
                ;)
            • henryk.log Re:Nie będzie żadnej koalicji, ksiundz twierdzi ? 23.04.06, 00:49
              ave_duce napisała:

> Ma u mnie przechlapane...gosposia!

A dlaczego ? :-)
              • ave_duce Re:Nie będzie żadnej koalicji, ksiundz twierdzi ? 23.04.06, 07:16
                henryk.log napisał:

>
                > Ma u mnie przechlapane...gosposia!
                >
                > A dlaczego ? :-)
                >
                >

No, właśnie, Panie Henryku!
                Czymże się Panu owa słynna ksiundowa gosposia tak naraziła?

Hehehe...

;)
      • henryk.log Niech żyje kaczyzm i kaczyści od 7-mu boleści :-) 19.01.06, 19:38
        n/t
    • boog2006 Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 21:12
      Tak się przyglądam braciom Kaczyńskim i myślę, że to są uczciwi porządni ludzie
      oraz prawdziwi patrioci, kochają swoją Ojczyznę.
      Zresztą nie zgadzam się z Kaczyńskimi we wszystkim, tylko w generalnym
      spojrzeniu na Polskę i świat.
      Ci natomiast, którzy ich opluwają w różnych miejscach (także na FK), w ogóle nie
      odnoszą się do rzeczywistości, do faktów, do wydarzeń. Plecą trzy po trzy i
      piąte przez dziesiąte, co im jadowita ślina na gadzi język przyniesie.
      I jak tu się spierać w takim stanie rzeczy?
      • melisa-bb Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 21:50
        Ja sie Kaczyńskim przyglądam od 15 lat, sa dla mnie ludżmi uczciwymi, wiem że
        chcą dobrze dla Polski. Ci wszyscy co ich opluwaja jeszcze zmienią zdanie niech
        no tylko PO dojdzie do władzy.
        • bbombel_reaktywacja Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 22:23
          Nie zmianią zdania. Jeśli nie zmienili zdania po 4 fatalnych latach rządów SLD
          to nie zmienią zdania. To jest taki beton światopoglądowy urobiony przez Gazetę.
    • henryk.log Re:Niech żyje KACZYZM !!! do 1655-go postu :-)) 16.01.06, 21:19
      >Nieżyczliwy, nienawistny, złośliwy i podły<
      ..hehe..
    • podkurek Przecież prosiłem 16.01.06, 21:31
      Sio do konkurencji!
      • henryk.log Re: Przecież prosiłem 16.01.06, 21:43
        podkurek napisał:

> Sio do konkurencji!

Ok :-)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=29552233&a=34992641&s=7
    • henryk.log Re:Nie pożyje KACZYZM dlugo!..myślę..hehe..n/t 16.01.06, 21:57
      • bbombel_reaktywacja Re:Nie pożyje KACZYZM dlugo!..myślę..hehe..n/t 16.01.06, 22:27
        Skąd ta nienawiść? Ja już nawet nie mówie o tolerancji, bo do tego jest daleka
        droga.
        Dlaczego Ci liberałowie którzy piętnują nas (jako naród) za brak tolerancji a
        sami są nietolerancyjni.
        Powinniście szanować Kaczyńskiemu jako prawdziwemu spadkobiercy ideałów
        Solidarnościowych, Wałęse szanujecie. To dlaczego skoro Wałęsa i Kaczyński
        wywiedli się z tego samego obozu Solidarnościowego, to nie szanujecie obydwu.
        Tylko dlatego, że Gazeta tak piszę?
        • henryk.log Re:Nie pożyje KACZYZM dlugo!..myślę..hehe..n/t 16.01.06, 22:45
          bbombel_reaktywacja napisał:

> Skąd ta nienawiść?

Panie Bbombel..upuść Pan "nieco" :-)
          Jaka nienawiść ?, obiekt żartów jedynie, bo choćbyś Pan nie chciał,
          musisz przyznać, że braciszkowie krotochwilne są! :-)
        • sierzant_nowak Re:Nie pożyje KACZYZM dlugo!..myślę..hehe..n/t 17.01.06, 02:20
          > Powinniście szanować Kaczyńskiemu jako prawdziwemu spadkobiercy ideałów
          > Solidarnościowych,

jak dla mnie na kazdym kroku wychodzi z nich, ze w PRLu byli wychowani. Metody dzialania, luzne przywiazanie do prawdy, nowomowa w wykonaniu ziobry, retoryka sprowadzajaca sie do tego, ze kto nie na PiSowym pasku to od razu wrog narodu (haslo "wrog partii wrogiem narodu" przypomina ci cos?)...

WON NA SMIETNIK HISTORII, zfrustrowane kaczorki. Dajcie ludziom zyc, a nie pieprzcie sie w rozliczanie i porachunki...
          • henryk.log Re:won na śmietnik historii, zfrustrowane kaczorki 27.05.06, 03:48
            > Dajcie ludziom zyc, a nie piep
            > rzcie sie w rozliczanie i porachunki...
    • henryk.log Re: Nie pożyje KACZYZM !!! ..Ł€€€€ps !! 16.01.06, 22:05

• bbombel_reaktywacja Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 22:12
      Kaczyński jest prawdziwym mężem stanu, w przeciwieństwie do Kwaśniewskiego.
      • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 22:28
        bbombel_reaktywacja napisał:
        ???

Czyim Kaczyński jest prawdziwym mężem, w odróżnieniu od Aleksandra Lecha ??
        • bbombel_reaktywacja Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 22:43
          No chyba raczej nie dla post-komunistów i ultraliberałów.
          Ale na pewno tej części społeczeństwa która utożsamia się z Solidarnością.
          • henryk.log Re:Czytaj ze zrozumieniem P. Bbombel! :-)) 16.01.06, 22:55
            co henryk.log napisał:

>Czyim Kaczyński jest prawdziwym mężem, w odróżnieniu od Aleksandra Lecha ??
    • loppe Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 22:59
      Niech żyje
      Sanacja, inaczej skonczymy jako Naród w rynsztoku afer i ogólnej demoralizacji
      społeczeństwa przez bezkarnośc złodziei
      • oh_ziuta Re: Niech żyje KACZYZM !!! 16.01.06, 23:13
        Też popieram Kaczorów.
        To dobry pomysł, ten wątek.
        Dla spokojnych niezacietrzewionych ludzi. Można pomyśleć i pogadać bez wymysłów.
        Na przykład: jakie są argumenty przeciw wcześniejszym wyborom?
        Jak inaczej wybrnąć z obecnej sytuacji politycznej?
        Konkretnie: jak?
        • henryk.log Re: Nie pożyje KACZYZM !!!.:-))))))))))))))))))))) 16.01.06, 23:21
          oh_ziuta napisała:

> Jak inaczej wybrnąć z obecnej sytuacji politycznej?
          > Konkretnie: jak?

Konkretnie ?
          Lepper na vicePremiera !!
        • boog2006 Nie pszejmuj sie Ziutka 17.01.06, 15:48
          Ale fakstycznie jest problem z rzadem. Niema jak go zrobic zeby byl stabilny. Ja
          mysle ze nowe wybory w tej sytuacji sa najlepszym rozwiazaniem. Ale nie latem
          tylko teraz najdalej w marcu kfietniu.
          O zesz ty kurna olek tego jeszcze w Polsce nie bylo wybory po pol roku
          • tomwolek Re: Nie pszejmuj sie Ziutka 17.01.06, 16:04
            Z tego pata nie ma wyjścia lepszego od szybkich wyborów. Ale odpowiedzialność za
            państwo każe PiS-owi najpierw uchwalić budżet. Myślę, że właśnie taka będzie
            kolejność.
            • podkurek Wybory w marcu 17.01.06, 17:23
              Nobo kiedy indziej?
        • henryk.log Re:oh_ziuta , pijany byłkaczor gdy przed ołtarz 24.01.06, 23:52
          zaciągnął on cię, oh_ziuta..
          • hulaj_dusza Re: No, nie!!! Kolego, czy wszystkie Pana?;))) 25.01.06, 00:12

• henryk.log Re: No, nie!!! Kolego, czy wszystkie Pana?;))) 25.01.06, 00:17
              Tak?..czy wszystkie moje.....
              ?
              :-)
              • hulaj_dusza Re: No, nie!!! Kolego, czy wszystkie Pana?;))) 25.01.06, 00:21
                Ale czy "z pewną nieśmiałością"?;)))
                • henryk.log Re: No, nie!!! Kolego, czy wszystkie Pana?;))) 25.01.06, 00:42
                  hulaj_dusza napisał:

> Ale czy "z pewną nieśmiałością"?;)))

..napisałem "?"..
                  ??:-)
      • henryk.log Niech żyje KACZYZM ,,ano niech zyje..niech żyje.. 16.01.06, 23:34
        :-)))))))))))))
      • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !! SANACJA !!.."WAM KURY 17.01.06, 00:26
        szczać prowadzać" !...hehe..
        • hulaj_dusza Re: Niech żyje KACZYZM !! i Sobecka Anna!!! 17.01.06, 00:27
          szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1491022
          • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !! i Sobecka Anna!!! 17.01.06, 00:53
            hulaj_dusza napisał:

> szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=1491022

Pani Sobecka Anna!, w sam raz do "..szcz.. prowadzać.."..myślę!
            ..a Kolega ? :-)
    • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !!! na Dobranoc ..hehe..n/t 17.01.06, 01:18
    • wasermanplus Wasserman kontra Czuchnowski 17.01.06, 04:17
      Czuchnowski publicznie zarzucił Wassermannowi kłamstwo ("Na dodatek oskarżając
      nas o kłamstwo, sam Pan kłamie"). Czy z tego powodu bedzie proces o naruszenie
      dóbr osobistych Wassermanna? Ja bym nie darował.
      • henryk.log Re: Wasserman kontra Yakyzzi ??..sam nie wiem 17.01.06, 21:33
        czemu tak kojarzę !
    • kaczysta Re: Niech żyje KACZYZM !!! 17.01.06, 07:24
      Niech zyje!!
      • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !!!..i kaczysta..hehe..n/t 18.01.06, 00:21
        ??
        ....
        Co to jest ta ich partia PIS? Zgromadzenie odpadow, recykling smieci
        politycznych? Na chlopa za male (szczegolnie tego z LPR) Na ch... za duze. jaki
        toto ma rodowod? Byli zastepcami kapciowych u Walesy, narozrabiali, sklocili i
        teraz zyja jak te bakterie atakujace wszystko to co sie rusza. Brali sie za
        biznes ale im nie wyszlo wiec teraz ich biznesem jest ssanie RP, Jak nie III
        to IV tej...Raz z bratem, raz z kotem, partyjka kaczora moglaby w koncu podac
        ile takich kurdupli jak oni+kot liczy? Zmiesci sie na jednej kanapie? Chyba
        tak. A krzyku robia jak wielka partia jakas.
        >r.k1<
    • artsg Lepszy KACZYZM niż POpulizm 17.01.06, 09:41

• sierzant_nowak kup sobie dziecko slownik jezyka polskiego 17.01.06, 15:52
        albo encyklopedie, przeczytaj definicje populizmu a nastepnie zastanow sie - porownujac postulaty w kampanii wyborczej - czy aby bardziej PiS na miano populistow nie zasluguje... Zwlaszcza w kontekscie "wspolnoty programowej" z najwiekszym, ciemnoskorym populista polskiej sceny politycznej...
        • artsg Re: kup sobie dziecko nową klawiaturę 17.01.06, 16:27
          bo ci klawisz alt nie działa.
          • sierzant_nowak działa, działa 17.01.06, 17:51
            pisanie w sieci bez polskich znakow diaktrycznych to przyzwyczajenie zwiazane z zawodem. Oraz z korzystaniem z sieciowych sposobow komunikacji na tyle dlugo, zeby pamietac czasy gdy polskie znaki sprawialy duzo problemow :] Widze tak na marginesie ze bardzo merytorczne sa twoje wypociny :D
        • artsg Słownik ortograficzny też by ci się przydał. 17.01.06, 16:51
          Mółbyś sprawdzić jaką literą zaczyna się zdanie.
          • sierzant_nowak hehe 17.01.06, 17:51
            ales sobie znalazl punkt do przyczepienia sie :]
            • podkurek Idźcie obaj stąd. Kłóćcie się gdzie indziej. 17.01.06, 18:12
              Sio do konkurencji, sio!
              • henryk.log Re: Idźcie trzej stąd. Kłóćcie się gdzie indziej. 17.01.06, 19:50
                Dobra, dobra :-)
                Tylko pański, podkurku wątek na górkę podciągnę ! :-)

podkurek napisał:

> Sio do konkurencji, sio!
      • henryk.log Re: Lepszy KACZYZM w sr..czu ?..hehe. 17.01.06, 22:12
        "kacze sr.a.cze w dechę" !!
    • henryk.log podkurek Niech żyje KACZYZM !!! napisał..hehe :-)) 17.01.06, 22:22
      podkurek napisał:

> Jako założyciel..

"Jajakobyły" ??..:-)))))))))
    • dziewica.konsystorska Re: Niech żyje KACZYZM !!! Niech żyje Ojciec 18.01.06, 18:33
      Dyrektor, Pan Prezydent RP i Pan Prezes PiS!
      Oby żyli wiecznie.
      • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !!! Niech żyje Ojciec 18.01.06, 18:54
        dziewica.konsystorska napisała:

> Dyrektor, Pan Prezydent RP i Pan Prezes PiS!
        > Oby żyli wiecznie.

O!, jeżu, Panna Dziewica !!
        ..moja..

:-))
        • henryk.log Re:O!, jeżu, Panno Dziewico, gdzieżeśTy ??:-) n/t 21.01.06, 17:39
          • hulaj_dusza Re:O!, jeżu, Panno Dziewico, gdzieżeśTy ??:-) n/t 22.01.06, 18:18
            Panie kolego: gentleman o takie rzeczy nie pyta!
            Nie moja już "ona", aleć sentyment pozostał;)))
            • henryk.log Re:O!, jeżu, Panno Dziewico, gdzieżeśTy ??:-) n/t 22.01.06, 22:09
              hulaj_dusza napisał:

> Panie kolego: gentleman o takie rzeczy nie pyta!
              > Nie moja już "ona", aleć sentyment pozostał;)))

Co nie pyta, jak pyta :-)
              A z Oną, tak się wyśpisz jak Ją Prześcielisz ! ?
              ..żentelmen żem..
              ps
              i jeszcze: Jednemu Pannę, Drugiemu piach dali..
              ..nie miało zaboleć :-)..
      • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !!! Niech żyje Ojciec 18.01.06, 19:18
        dziewica.konsystorska napisała:

> Dyrektor, Pan Prezydent RP i Pan Prezes PiS!
        > Oby żyli wiecznie.

??
        a Nasz Dziennik, Radyjo Maryja, TV TRWAM ile ma żyć?
        , że zapytam Panno Dziewico! :)
    • podkurek Won 19.01.06, 23:33
      • hulaj_dusza Re: Won - jakie bogate słownictwo w tym wątku!;))) 19.01.06, 23:34

• henryk.log Re: Won't podkurku z tego wontku !! :-) n/t 19.01.06, 23:38
        albowiem
        „Nie można być zarazem dobrym katolikiem i dobrym Polakiem”
        >Tadeusz Kościuszko<
    • racja70 Re: Niech żyje KACZYZM !!! 19.01.06, 23:58
      tylko kto powie kaczkom, co mają skandować ?
      kto im powie, że mają króla Orła-prawie-dwugłowego
      • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !!! 20.01.06, 02:39
        racja70 napisał:

> tylko kto powie kaczkom, co mają skandować ?
        > kto im powie, że mają króla Orła-prawie-dwugłowego

No własnie..święta racja..kto im powie ? :-)
      • henryk.log Re: Niech żyje KACZYZM !!! racja po 70-kroć:-) 22.01.06, 23:38
    • podkurek Raus 20.01.06, 15:24
      • hulaj_dusza Re: Raus - jakie bogate słownictwo w tym wątku!;)) 20.01.06, 16:21

• henryk.log Re podkurek ? jajemkobyły chyba! :-)))) 22.01.06, 03:36
      , że mu do kaczego łba przyszło, iż na Fk można bezkarnie,
      "nieh zyje kacyzm".. głosić !
      ..hehe..
      • henryk.log Re: Re podkurek ? jajemkobyły chyba! :-)))) 22.01.06, 15:31
        henryk.log napisał:
    • abstrakt2003 Bracia Kaczyńscy go home! 22.01.06, 07:09

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka