Dodaj do ulubionych

LOŻA minus pięć...........co to za hydra ??

13.10.06, 10:28

Czy ktoś zna skład nieformalnej grupy LOŻA minus PIĘĆ o której lansował
pogląd Gudzowaty kiedyś, a także dzisiaj, w rozmowie w radio ZET ?

Mówił, że ...
Jest to porozumienie grup i dzięki temu mamy spowolniony rozwój ..
Dzała nieależnie od rządu, bo to jest rodzaj koleżenstwa.

Olejnik nie podjęła tematu.

radiozet.pl/index.php?page=rozmowy&id=6573&year=2006&month=10
Obserwuj wątek
    • kontrol-k Re: LOŻA minus pięć...........co to za hydra ?? 13.10.06, 10:33
      www.bankier.pl/wiadomosc/Aleksander-Gudzowaty-Ktos-manipuluje-politykami-1437574.html
      • biedronka24 to jest z cala pewnoscia prawdziwe 13.10.06, 10:45
        ´Ta Loża ma swoje interesy i jest obsługiwana także przez pracowników służb
        specjalnych, którzy robią wszystko – moim zdaniem – żeby nie ujawnić prawdy. Oni
        istnieją ponad podziałami politycznymi, ponad rządami. Mają dojścia do każdego
        kolejnego układu politycznego.
        Druga z moich teorii jest taka, że kiedy nastąpiła odwilż w krajach
        komunistycznych, to globalne organizacje – z procedur postępowania, nie ze złej
        woli – wymyśliły program na tanie przejęcie majątku w Europie Wschodniej. To już
        widać: wykupione Węgry, Polska… Oni opracowali procedury wycen i przejmowania´
        Z tym opracowaniem to nie jest az tak skomplikowane. Podstawiane na tzw pewniaka
        jeszcze w tym roku byly firmy ktore wystawialy oferty ponizej jakiekokolwiek
        wlasnego przychodu czyli na straty. Tylko po to by ktos mial dostep do danych
        albo do dochodow stalych. Ot i cala filozofia. No i po to oczywiscie by przykryc
        faktycznych przyjaciol i ich zwiazki w czerpaniu dochodow...
        ---------------------------------------------

Nazwa ´lozy´nie na znaczenia. Pare nazwisk moglabym wymienic w tej chwili. Tyle
        ze nad morzem aktualnie szkla lataja w powietrzu i jedno wpadlo kochanej przeze
        mnie osobie ´przypadkiem´ do oka... Poniewaz ta osoba prowadzi samochod -
        zaczekam az sie wyjasni skad te szkla latajace.
        Gudzowaty ma swoje interesy ale widac ktos mu nadepnal na odcisk i czesc prawdy
        ujawnia. No i dobrze...
        A ja nadal pieke sernik i czekam :))))
        • pro.filutek1 Re: to jest z cala pewnoscia prawdziwe 13.10.06, 10:50
          Z Aleksandrem Gudzowatym, dyrektorem Bartimpeksu, rozmawiali Eliza Snowacka i
          Piotr Bachurski.

Krąży opinia, że jest około 500 osób, które rządzą prywatyzacjami w Polsce…

Tak dużo? Nie wierzę.

Ja uważam, że istnieje Loża Minus Pięć, która działa regularnie od początku
          prywatyzacji, mając w tym cel własny. Na pewno nie dobro kraju. Ta Loża ma
          swoje interesy i jest obsługiwana także przez pracowników służb specjalnych,
          którzy robią wszystko – moim zdaniem – żeby nie ujawnić prawdy. Oni istnieją
          ponad podziałami politycznymi, ponad rządami. Mają dojścia do każdego kolejnego
          układu politycznego.
          Druga z moich teorii jest taka, że kiedy nastąpiła odwilż w krajach
          komunistycznych, to globalne organizacje – z procedur postępowania, nie ze złej
          woli – wymyśliły program na tanie przejęcie majątku w Europie Wschodniej. To
          już widać: wykupione Węgry, Polska… Oni opracowali procedury wycen i
          przejmowania. To czynności, które wykonują firmy konsultingowe. Co poniektórzy
          w Polsce za wprowadzenie takich procedur dostali tytuły honorowe, nagrody
          ekonomiczne lub zagraniczne pochwały.
          I takiemu wzorcowi poddano PGNiG. Uważam, że firmy konsultingowe, które
          wyceniały tę spółkę, działały według określonego schematu, a zarząd po prostu
          zaniżył wartość księgową.

• rekontra ale dobrze brzmi 13.10.06, 11:00
          biedronka24 napisała:

> Nazwa ´lozy´nie na znaczenia.

ale dobrze brzmi

> Gudzowaty ma swoje interesy ale widac ktos mu nadepnal na odcisk i czesc
          prawdy ujawnia. No i dobrze...
          >

no właśnie, pocieszająca jest sprzeczność interesów
      • rekontra kolejne pytanie 13.10.06, 10:53
        dlaczego jest sprawa istbuebue tej hydry prezemilczana przez media ?

Nikt nie dementuje ??
    • kura56 Re: LOŻA minus pięć...........co to za hydra ?? 13.10.06, 10:54
      Ja to pamiętam z ubiegłego roku, z jego wywiadów dla Newsweeka i Skowrońskiego
      i zapamietałam to jako "poziom minus 7".
      • pro.filutek1 Re: LOŻA minus pięć...........co to za hydra ?? 13.10.06, 10:56
        To chyba jakieś bajanie zeby zalepić czas antenowy.
      • rekontra to jest kolejny element UKŁADanki 13.10.06, 10:59
        kura56 napisała:

> Ja to pamiętam z ubiegłego roku, z jego wywiadów dla Newsweeka i
        Skowrońskiego i zapamietałam to jako "poziom minus 7".

dlaczego jest tak cicho w mediach??? nie tylko się prawie nikt nie zająknie,
        to Olejnik usłyszawszy na żywo nie po9djęłą tematu, zajęła się drugorzędnym
        wątkiem
        • kacza.republika.bananowa Re: to jest kolejny element UKŁADanki 13.10.06, 11:02
          rekontra napisał:

> dlaczego jest tak cicho w mediach??? nie tylko się prawie nikt nie zająknie,
          > to Olejnik usłyszawszy na żywo nie po9djęłą tematu, zajęła się drugorzędnym
          > wątkiem
          >

zauważyłam też, że ostatnio w mediach niewiele się mówi o potworze z Loch Ness.
          Dlaczego??????
          • biedronka24 a co tam slychach u p. NaSkorka? 13.10.06, 11:08
            jak ida interesy? Dobrze? Bo on powienien wiedziec o co chodzi - nieprawdaz?
            Tyle ze on sie w mediach nie udziela.. Gdyby sie udzielil byloby po nim.. Od
            tego sa inni :)))))))))
            • kacza.republika.bananowa też widzisz ten pisi kabaret? 13.10.06, 11:37
              biedronka24 napisała:

> jak ida interesy? Dobrze?
              • biedronka24 on nie pisi jemu z domu Skorzak kochanie :)))) 13.10.06, 11:39
                a teraz pa.. poczekam az oddelegowani przeczytaja i ciekawam ile teraz szkielek
                bedzie latalo swobodnym lotem w powietrzu....
          • rekontra Godzowaty widział potwora ?? 13.10.06, 11:10
            kacza.republika.bananowa napisała:

> rekontra napisał:
            >
            > > dlaczego jest tak cicho w mediach??? nie tylko się prawie nikt nie zająkn
            > ie,
            > > to Olejnik usłyszawszy na żywo nie po9djęłą tematu, zajęła się drugorzędn
            > ym
            > > wątkiem
            > >
            >
            >
            > zauważyłam też, że ostatnio w mediach niewiele się mówi o potworze z Loch
            Ness.

Gudzowaty był w Szkocji ?
            • kacza.republika.bananowa też widzisz ten pisi kabaret? 13.10.06, 11:38
              rekontra napisał:

> Gudzowaty był w Szkocji ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka