Dodaj do ulubionych

Rangi i Odznaczenia - kontynuacja

12.07.06, 05:53
Wiecie co ???
Znudzily mi sie obecne forumowe odznaczenia, dlatego tak sobie pomyslalem,
ze mozna by wymyslic nowe... no i tak myslalem, myslalem i wymyslilem
nastepujace rangi:

I tak:
1. Aniol 1-49 dobrych postow
2. Archaniol 50-149 dobrych postow
3. Cnotliwy Aniol 150-299 dobrych postow
4. Mocny Aniol 300-799 dobrych postow
5. Aniol Dominator 800-1299 dobrych postow
6. Cherubin 1300-1999 dobrych postow
7. Serafin 2000 i wzwyz

Co Wy na to ??? smile))
Obserwuj wątek
    • zbuntowany8aniol Re: Rangi i Odznaczenia - kontynuacja 12.07.06, 07:56
      smile)))))))))))))
      • tadeuszx Re: Rangi i Odznaczenia - kontynuacja 12.07.06, 09:49
        Heh, ciekawe na jakiego to aniola ja bym sie zalapal?smile
        • cuski Tadeusz 12.07.06, 12:35
          A nie wiem... trzeba by bylo zrobic jakies nowe podliczenia smile
          • tadeuszx No wlasnie Tomasz! A ten pierunski Aniol znowu 12.07.06, 13:37
            gdzies pofrunal!smile) Tooooooomasz, musze Ci znow naskarzyc!smile)) Aniol czyta
            wszystkie posty Jeta!!?? Wyobrazasz sobie?! Ile ten Aniol marnuje czasu?
            Przeciez Jet naskrobal juz cos ponad 800 postow!! A mnie nie podliczy, bo nie
            chce zaliczyc mnie w poczet tych tam swoich aniolow! Jakby to byla drabinka
            diablow, o to tak! To Ci mowie, tam to Aniol chetnie umiescil by mnie nawet
            powyzej samego Lucypera!smile))
            • cuski Tadeusz 13.07.06, 02:50
              Przeciez ja nie zabronie Aniolowi czytac postow Jetpilota smile
              • tadeuszx Nie zabronisz?? Aha, no tak, to musze wymyslec 13.07.06, 07:38
                co innego, zeby naskarzyc na Aniolasmile)) Bo ja cos tak bardzo lubie na niego
                skarzyc, wiesz Tomasz? Bardzo lubie... smile))
                • cuski Skarzypyta :) 13.07.06, 12:15
                  Skarzypyta smile
                  • tadeuszx Tomasz, potwierdzam!;) 13.07.06, 13:39
                    Jestem straaaaaaszny skarzypyta na... Aniola!smile) No bo lubie te cholerna myszesmile))
                    • zbuntowany8aniol Ciekawe za co mnie lubisz Tadzio??? 01.08.06, 11:15
                      Echh.....smile)))))))))))))))))))
                      • tadeuszx Za spontaniczność, ciekawość, emocje, 01.08.06, 11:29
                        zmienność nastrojów (tak nadwrażliwa kobiecość), szybkość, pracowitość i taka
                        hihihi niby skromność. Dlaczego ludzie łażą w Himalaje? Aby zdobywać szczyty!
                        Dziewczyny im trudniej Was zdobyć, tym bardziej chcemy... hehehe...
                        • zbuntowany8aniol Tadzio 01.08.06, 11:42
                          Zatkalo mnie jak Boga kocham...tylko sie usmiechnesmile)))))))))))))))))))))
                • zbuntowany8aniol A ja bardzo lubie pana policjanta... 01.08.06, 11:14
                  ...hopsawink))
            • zbuntowany8aniol Aniol pofrunal i juz migusiem zdazyl wrocic;))) 01.08.06, 11:13
              Tadzio poprawka juz Aniol nie czyta postow Jetasmile))Wszystkiem skrupulatnie
              przeczytalam i wiem co chcialam wiedziecwink))Oj Tadzio i nawet Cie podliczylam i
              za niedlugo sklasyfikuje w nowych szczeblach odznaczenwink))

PS.Cerpliwosci,wszystko bedzie do 5 sierpnia zrobionesmile)))Na Forum bedziesz
              mial czysciutko i jak wroce,to mam nadzieje,ze w takim stanie je zastane w
              jakim zostawilambig_grinDDD
          • zbuntowany8aniol Statystyki jakby ktos nie zauwarzyl sa zrobione:) 01.08.06, 11:09
            Co do nowych odznaczen,to nie ma problemu,tylko nie dzis...do soboty beda mysle
            wisiecsmile))
    • himera24 Re: Rangi i Odznaczenia - kontynuacja 12.07.06, 21:23
      a my na to bleeeeeeee
    • polishbellydancer Re: Rangi i Odznaczenia - kontynuacja 13.07.06, 20:14
      a ja mysle, ze te odznaczenia to powinny miec w tytule zamiast "aniol"
      to "drama queen" co dla niektorych ;o)
      • cuski Re: Rangi i Odznaczenia - kontynuacja 14.07.06, 06:08
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka