Dodaj do ulubionych

Medycyna Rodzinna (Wrzeciono) -pediatra pilnie!!!!

IP: *.chello.pl 13.03.06, 09:19
Którego z pediatrów z przychodni Medycyny rodzinnej na Wrzecionie polecacie?
Chciałabym wybrac osobę kompetentną, nie serwującą antybiotyków na dzień
dobry, a do tego ciepłą i miłą dla dziecka :)Dla maleńkiego dziecka
proszę pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: malgocha100 Re: Medycyna Rodzinna (Wrzeciono) -pediatra pilni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:48
      Powiem szczerze,że należę do tej przychodni,ale zastanawiam się nad zmianą.
      Lekarze pediatrzy zmieniają się non stop.

A ci którzy są teraz niestety nie wzbudzają zaufania i często stawiają mylne
      diagnozy.Wiem to z doświadczenia.
      • Gość: Nina Re: Medycyna Rodzinna (Wrzeciono) -pediatra pilni IP: *.chello.pl 15.03.06, 10:09
        No właśnie mam ten sam problem - od wielu miesięcy do starszego dziecka wzywam
        pediatrę prywatnie (z innej dzielnicy). Ale z maluchem będę musiała biegac
        często na szczepienia, wizyty kontrolne itp. -prywatnie wydałąbym na to
        fortunę...Ze starszym dziekciem chodziłam do dr Piotrowskiej, od kiedy odeszła
        nie trafiłam na sensownego lekarza, szybko też przestałam tu go szukać. Z
        obencych prawie nikogo nie znam ..
        A gdzie zamierzasz się przenieść? w pobliżu nie ma chyba nic lepszego...
        • Gość: malgocha1000 Re: Medycyna Rodzinna (Wrzeciono) -pediatra pilni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:42
          Jeśli chodzi o dr.piotrowską to również chodziłam do niej ze starszym dzieckiem.
          Byłam bardzo zadowolona.Dowiedziałam się, ta doktór przyjmuje w Med.Rodzinnej
          na Wrocławskiej.Odkąd jest tramwaj 13 który jeździ na Bemowo zastanawiam się
          czy się tam nie przenieść.

A jeśli chodzi o szczepienia malucha to chyba lepiej jest chodzić bliżej domu.
          Miłoszewska jest chyba najbardziej kontaktową osobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka