Dodaj do ulubionych

flash mobbing w baronie-precz z koszykami...

IP: *.netblok.pl 10.12.04, 18:11
DATA-16.12 CZWARTEK 20:00...
nie pytajcie czemu taka godzina i dzien bo nie wiem ...tak jakoś wleciało mi
do głowy...
o 20:00 wchodzimy przez barierki <oczywiście bez koszyków:)>czekamy na
reakcję ochrony... i gdy ta sie zacznie czepiać zaczynamy klaskać przez 30
sec..po czym sie rozchodzimy..
co wy na to?

ale wymysliłem:)...
Obserwuj wątek
    • aralski to chyba jakis rodzaj happpeningu 10.12.04, 18:19
      jakies performance?

tu jes tzbyt zarysowany konkretny cel akcji, to raczej jednak nie flash mobbing
      no chyba ze o wieksza uwage spoleczno-medialna biega, ze cos nowego itp

w kazdym to razie POWODZENIA
    • Gość: Paweł Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:22
      Jestem za i przybędę, pod warunkiem, że zgłosi się przynajmniej kilkunastu
      chętnych. O kilkudziesięciu nawet nie marzę... Jak będą chętni to mogę
      przyciągnąć znajomych.
      • allblacksreds Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 10.12.04, 18:44
        allblacksi też się zgłoszą....20 :00 czwartek
        aralski nie życz powodzenia tylko przybądź
    • Gość: plasmaman Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.polsl.pl 10.12.04, 18:56
      Postaram się przybyć - niedaleko mam :-)

Pozdrawiam :-)
      • go2air Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 10.12.04, 19:41
        ciekawe, ciekawe, tez sobie przyjde poklaskac
    • krzys00 Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 10.12.04, 21:05
      jestem jak najbardziej za, tylko nie wiem czy 20 to nie za pozno, ja bym tak proponowal 17-18
      • Gość: ciekawe Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 09:53
        ja tez na bank przyjde ale jaja beda
    • radexior Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 11.12.04, 11:00
      Wolałbym weekend, ale akurat mam wolne w czwartek, więc będę!
      No forumowicze, zgłaszajcie chęć!
      • Gość: zyta Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:22
        będę
        • kaner Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 11.12.04, 12:01
          i ja bede x 2 :)
          • Gość: magi Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 11.12.04, 13:24
            Kaner rozdwoisz się???
            Ho ho , żeby to zobaczyć to aż przyjdę, o ile wrócę o odpowiedniej porze z zajęć
            z moimi "studentami" :)
    • aleksan2 Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 11.12.04, 18:07
      będę ze znajomymi...spoko pomysł,ciekawe czy wypali... zróbmy to !!!:)
    • salo Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 12.12.04, 17:06
      Postaram się być, moż zaciągnę mojego męża. Ale - Aralski ma rację - miała to
      być akcja protestacyjna, zamiast oklasków proponuję np. kartki z napisem "precz
      z koszykami !" Właściciele sklepu powinni wiedzieć, że to nie jest jakiś
      kolejny wygłup.
      • radexior Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 12.12.04, 17:45
        Ja bym w ogóle zrezygnował z flashmobowych gadżetów i skupił się na wejściu bez koszyka:>
      • Gość: skip Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 08:59
        dokładnie baez oklasków poprostu wchodzic na sklep i poprostu powiedzieć po bułke ide he
        • Gość: magi Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 13.12.04, 10:05
          Gość portalu: skip napisał(a):

> dokładnie baez oklasków poprostu wchodzic na sklep i poprostu powiedzieć po buł
          > ke ide he

Mnie też bardziej odpowiada taka wersja: jak rozczochrana mama z dzieckiem
          będzie chciała tylko sprawdzić, w jakiej cenie jest najtańsza woda mineralna, to
          będę ja;)
          • Gość: Paweł Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:55
            > Mnie też bardziej odpowiada taka wersja: jak rozczochrana mama z dzieckiem
            > będzie chciała tylko sprawdzić, w jakiej cenie jest najtańsza woda mineralna,
            t
            > o
            > będę ja;)

Ja też się przyłączam do wersji bez klaskania, przygotuję sobie karteczkę z
            napisem "Protest w obronie wykorzystywanych koszyków" czy coś w tym stylu ;P.
            Żartuję, ale karteczkę napiszę :-)
            • Gość: bty Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 09:43
              mnie niestety nie bedize w T, ale zorganizuje jakis protest solidarnosciowy w
              najblizszym sklepie z koszykami
            • herbaliser Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 14.12.04, 23:17
              to co w końcu robimy? za dużo dyrygentów panowie...
              • Gość: swerd Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:41
                co Wy z tymi koszykami. ja tam chodze bez i nie ma problemu?
                choc przyznam ze nie lubie tego sklepu
                • Gość: zyta Re: Czyżby się coś zmieniło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:54
                  Dzisiaj byłam w baronie i weszłam bez koszyka bez problemu, za mną wchodził
                  chłopak z "dredami i plecakiem" i też był bez koszyka.... a pan na to - nic!
                  szok!
                  • Gość: skip Re: Czyżby się coś zmieniło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 09:16
                    może sobie któryś z nich coś na necie poczytał
                    • krzys00 nic sie nie zmienilo 15.12.04, 15:14
                      przyjajmniej jak tam przed chwila bylem, stal gosc przy wejsciu na sklep i pilnowal co by bez koszyka nie wejsc
                      • Gość: Paweł Zgadza się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:43
                        Potwierdziam, też koło 15 byłem, też się czepiał, ale go zignorowałem i
                        wszedłem :-).

To jak, robimy akcję koszykową jutro? I jaki ostateczny plan?
                        • krzys00 Re: Zgadza się 15.12.04, 19:20
                          Gość portalu: Paweł napisał(a):
                          >
                          > To jak, robimy akcję koszykową jutro? I jaki ostateczny plan?

no wlasnie trzeba bo ostatecznie ustalic co i jak robimy???
    • Gość: Paweł Odwołuję swoją obecność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 10:09
      Wobec braku decyzji w sprawie dzisiejszego spotkania niestety muszę odwołać
      swoje uczestnictwo w akcji koszykowej :-(.
    • dementia Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 16.12.04, 13:50
      No więc jak z tą akcją?
      • Gość: magi Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 16.12.04, 14:34
        dementia napisała:

> No więc jak z tą akcją?
        >

No mam nadzieję, że aktualne:):)
        Ja będę, o ile zdążę z zajęć (postaram się dotrzeć do Barona bezpośrednio, więc
        będe bez wsparcia w postaci dziecka, hehe).
        • Gość: skip Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:00
          no jasne ze bedzie ludzie nawet sie nie zastanawiajcie wiecie jakie jaja beda
          • radexior Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... 16.12.04, 17:02
            Ja też będę. Przed ochroniarzem nie stchórzę! Ani przed forumowiczami!
            • Gość: bty Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:32
              napiszcie jak wyszło bo widze ze wasz zapal gwaltownie spada
    • Gość: zbynio Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.12.04, 20:01
      ciekawe ciekawe czekam na komentarz
      • Gość: magi Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.unregistered.media-com.com.pl 16.12.04, 20:35
        Czy byłyśmy jedyne na proteście??????????
        Się pytam...
        No dobrze, przyznam sie, że byłyśmy ciut przed ósmą, bo nas tak niecierpliwość
        gnała, wlazłysmy bez wózka mimo nieśmiałych sugestii pana, pokręciłyśmy się po
        sklepie, czy tam byliście?, po czym udałyśmy sie w stronę domciu obrażone na
        Kanera (na jego połówkę nie), który nawet nie pamiętał, że zapowiedział się ,
        hehehe:P:P

No to przyznać się, kto był?? Ręka do góry...
        • Gość: zbynio Re: flash mobbing w baronie-precz z koszykami... IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 16.12.04, 21:08
          wyszła kaszana???
          a jak ich policja zawinełaprzed wejściem????
          pozdrawiam
          • Gość: zyta ja stara i naiwna byłam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:30
            Magi ja cię chyba widziałam i nawet mrugałam ci światłami, bo domyslilam się
            po "dziecku" że to możesz być Ty. O godz 20.00 weszłam do barona a,a tam
            nic......echo .Jeszcze chwilę pooglądałam ciastka!! potem gazety i poszłam o
            20.10 do domku. Była tam jeszcze jedna para też sie rozglądali/facet w
            czerwonej kurtce/ to może był ktoś z nas.
            Wyszla kiła! o!
            • Gość: magi Baby górą?? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 16.12.04, 21:33
              Wychodzi na to, że na facetów nie ma liczyć:(
              W sumie żadna to nowość:P:P:P
              • radexior Re: Baby górą?? 16.12.04, 22:52
                Ejj, ja też byłem! I też ciut wcześniej - koło 19:45-50 bo tak mi pasowało. Chamski ochroniarz akurat gadał z jakimś znajomym i... kompletnie mnie olał. Bez koszyka przeszedłem, kumpela też weszła i nic. A potem do Żywca na piwko i było miło:-)))
                • Gość: bty Re: Baby górą?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:08
                  1. magi
                  2. zyta
                  3. radex
                  4. koleżanka radexa- radex co to za kolezanka czyzbys wrocil do ŻYRAFY?
                  5. bty - na solidarnosciowym wiecu poza tychami

skromniutko, to chyba wiecej dziennikarzy bylo niz uczestnikow tego zgormadzenia
                  • radexior Re: Baby górą?? 16.12.04, 23:19
                    ad.4 wzrostem i wiekiem podobna, ale na szczęście to inne zwierze było...
                    • dementia Re: Baby górą?? 17.12.04, 08:31
                      Niestety nie byłam, miałam ponad godzinny poślizg w popołudniowcyh zajęciach i
                      dopiero przed 20 wyjeżdżałam z Katowic.
                      Z relacji wynika, że nie zorganizowaliście się w większą grupę. Szkoda...
                      Pozdrawiam!
                      • Gość: Paweł Re: Baby górą?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:13
                        Na mój gust trochę brakło organizacji, do końca nie było widać czy akcja jest
                        czy jej nie ma i jak ma przebiegać...
    • salo Biję się w piersi i przyznaję, że nie byłam 17.12.04, 19:43
      Uprzejmie proszę o wybaczenie, ale nieco niedomagam. Tego nie przewidziałam w
      swoich planach.

Zdrówka wszystkim życzę :)
    • Gość: swerd www.fmob.prv.pl- coś dla was :-)))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka