Dodaj do ulubionych

Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 17:56
chcialabym oczywiscie niedrogi ale przede wszystkim zeby mial dobry "ciag" po
dywanach i nieskomplikowane(bo sa wtedy niedrogie)narzedzia czyli jakies tam
filtry,worki na smieci i nie wiem co jeszcze :)
Obserwuj wątek
    • green-aria Re: Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:) 11.07.07, 21:36
      Przez 7 lat miałam Electroluxa(chciałam wtedy kupić Zelmera bo tańszy,ale
      sprzedawca polecał właśnie Electrolux) i był to strzał w dziesiątkę.Niestety po
      wielkim remoncie w domu(kucie tynków,ścian itp.) trochę się zmęczył i ta siłą
      ssania już nie jest taka jak była.Kupiłam tani odkurzacz ( o większej mocy niż
      Electrolux) i jest do niczego.Mam go dopiero dwa miesiace ijuż najchętniej bym
      go wywaliłą,niby ciągnie,ale odkurza niedokładnie,jest dużo głośniejszy i
      powiedziałam mężowi,że na imieniny(mam za miesiąc ma mi kupić Electrolux i już!
    • Gość: renata Re: Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:) IP: *.vserver.de 12.07.07, 13:03
      Miałam przez 5 lat zelmera. I był naprawdę w prządku. Mam w pkoju takie bardzo
      jasny i bardzo wełniany dywan, który potrafi pmieścić niesłychane ilości kurzu,
      brudu etc. I naprawdę stary Zelmer dużo lepiej dokurzał od nowego MPMa. Nie miał
      specjalnych ssawek, chociaż teraz wszyscy dokupują takowe, gdy tylko mogą. A MPM
      w ogóle nie ma ciągu. Robię antyreklamę, ale może łatwiej wybrać będzie, gdy
      napiszę, których nie kupować:)
      • Gość: dominol Re: Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:) IP: *.castellan.net 12.07.07, 14:26
        O zelmerze nie mam dobrego zdania. Radzę wejść na jakaś stronkę, porównywarkę i
        zobaczyć w porównaniu produktów, jak to wygląda. Można kupić tanie odkurzacze w
        dobrej jakości. Ja mam Panasonica. I jest ok, ale bez rewelacji. Radzę porównać,
        bo co da informacja, że przez 7 lat używało się jakiegoś odkurzacza, przecież
        wiadomo, że nie znajdzie się takiego samego-wszystko się zmienia w zawrotnym tempie.
    • Gość: TRANS_EL Re: Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:) IP: *.a-s-s.info 12.07.07, 16:22
      Tylko pamiętaj, że ceny w porównywarkach mogą nie pokrywać się z cenami
      prawdziwymi. Mogą być niższe, wyższe. Może też nie być w ogóle pewnych
      produktów, sklepów. Ostatnio taki wątek na temat porównywarek pojawił się:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=382&w=65570782
      • Gość: lodo_lamacz Re: Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:) IP: 208.66.78.* 12.07.07, 18:02
        Ja mam zelmera i nie wiem komu coś w nim nie pasuje – dobry Zelmer nie jest
        zły. A propos niezłą porównywarka produktów jest na hoopli. Wybiera się te,
        które Cię naprawdę Cię interesują, są najtańsze, najdroższe, najładniejsze.
        • Gość: zenda Re: Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:) IP: *.xmission.com 13.07.07, 12:03
          Porównywarki produktów tym różnią się od porównywarek sklepów, że najczęściej
          należą do jakiegoś sklepu i porównują produkty dostępne tylko na tej stronce, w
          ofercie konkretnego sklepu.Lepiej o tym pamiętać.Ja polecam Boscha BSG 61800
          Logo, ale to niezła impreza – 300 zeta. Ale on jest tych tych pieniędzy, bo ma
          specjalny system air clean i ma specjalną ssawkę do tapicerki.

• pytajnik24 Re: Jaki kupic odkurzacz,doradzcie mi:) 20.07.07, 10:22
      Ja mam Elecroluxa Ergo Space XXL125. Bardzo fajny sprzęt. Siostra ma też z tej serii tylko model sprzed kilku lat i też świetnie się spisuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka