Dodaj do ulubionych

zna ktoś osobiście

IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:06
Agnieszke Kaczorowską, Kaje Paschalską, Ole Szwed lub Sare Mulder??
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 15:18
      a inne "celebrity" mogą być? ;D
      • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:35
        ewentualnie moga być
        • Gość: pytajnik Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:39
          kim jest Agnieszka Kaczorowska?
    • wieslawa-siemiankowska Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 15:42
      Paschalską malo, raczej jej menagera, Muldner i jej mamę poznałam kiedyś,
      innych tez znam. A po co Ci to ?
    • lilith76 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 15:50
      przed chwilą wyskoczyłam do sklepu i minęłam Damiana Aleksandra (czy Aleksandra
      Damiana), czy to się liczy? ;)
      • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:58
        Nie wiem po co mi to, tak sobie.Chce wiedziec jacy oni są.Damian Aleksanser mnie
        nie interesuje.
      • wieslawa-siemiankowska Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 15:59
        No co Ty- a poznałaś go osobiście ?:)
        • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:04
          nie. po prostu nie pytałma się o niego w tym poście więc nie interesuje mnie to
          że ktos go zobaczył.
      • galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:02
        Ja Damiana Aleksandra widzialem w Centrum 2 razy.
        To mamy wspolnych znajomych :)
        I jeszcze kilka razy młodego-starego wilka Jakimowicza, a takze Krzysia
        Pieczynskiego... a ostatnio Pijanowskiego i Waltera z żoną :)))
    • zuziczka Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 16:56
      ja spotakalam Kozidrakową w sklpeie , liczy sie?
    • misiak38 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 17:13
      nie i jakoś specjalnie nie ubolewam, ale widziałam lepszych aktorów.
      • ellewina Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 18:35
        a ja spotkałam Grzesia z NW, w teatrze, bossski jest:>
        • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:55
          o Jezu nie umiecie normalnie odpowiedzieć na jedno głupie pytanie???Ja sie nie
          pytam o Grzesia o Kozidrakową!!!
          • galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:03
            O i mi sie przypomnialo, ze widzialem Jabłczyńską w Geancie na Ursynowie :)
            • galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:04
              A Maję Ostaszewska widuje systematycznie, bo robimy zakupy w tym samym sklepie :)

Dobra, juz wiecej nie pisze, bo beda same moje posty :P
              • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:11
                galaxian1 napisał:

> A Maję Ostaszewska widuje systematycznie, bo robimy zakupy w tym samym sklepie
                > :)

Goń się gościu....
                • galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:12
                  spadaj małolata
                  moze powiesz kogo sama znasz, albo chociaz widzialas ?
                  pewnie nikogo !
                  • Gość: kaczuszka:DD [...] IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:47
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: Mikołaj Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:00
                      Ja widuje aktora Roberta Moskwę z M jak Miłośc, spotyka się z moją koleżanką:)
                      Fajny gostek.
                      • Gość: anka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:05
                        Ole Szwed...moze nie znam jakos super.ale mialam z nia kilkakrotnie stycznosc
                        na planie rodziny zastepczej,gdzie pracowalam przez jakis czas.Strasznie glupie
                        dziewuszysko,potwornie rozwydrzone,"sodowka" juz jej uderzyla...
                        pozdrawiam
                      • Gość: wroclawianka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:01
                        a ja Roberta znam osobisie z czasow jak jeszcze mieszkal we Wrocławiu i zamiast
                        grac w przygłupim serialu zajmował się znakomitym K2, ale ze fajny to sie zgadza
                        • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:47
                          a kogo gra w MJM Robert Moskwa???
                          • Gość: Tez wroclawianka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:58
                            doktora, pracuje razem z Maria Zdunska
                    • the_dzidka O kurde :DDDD 14.04.06, 10:58
                      > widziałam Feldmanową, Przybylską, Bujakiewicz, Żebrowskiego,
                      > Skrzynecką,Cichopek,Muche i Linde.

O rany, jestem pełna podziwu dla ciebie! Prawdziwa gwiazda jestes :DDDDDD Tyle
                      osób "widziałaś" :DDDDDDD
                      • kinia1987 Re: O kurde :DDDD 14.04.06, 13:58
                        ale macie fajny watek ;o
                        to ja sie tez dopisze, widzialam:
                        Geppert, Wisniewskich, Vondrackova, Jackowska, Jande, Olszowke, Wolszczak,
                        Wojewodzkiego, In-Grid, Dode, Steczkowska, Kozidrak, Tatu, Niemczyka, Steffena,
                        Markowskich i wielu innych
                        liczy sie ??
          • bm_ka Re: znam kaczuszke osobiście 18.04.06, 13:39
            Gość portalu: kaczuszka:DD napisał(a):

> o Jezu nie umiecie normalnie odpowiedzieć na jedno głupie pytanie???

jedno co mądre w Twoim poście to stwierdzenie że Twoje pytanie było głupie.
            I zobacz, wbrew temu masz mądre odpowiedzi - jakie my mądre tu na ty
            telewizorni, no nie? ;-)))

Ja sie nie
            > pytam o Grzesia o Kozidrakową!!!
    • fiefiura Re: zna ktoś osobiście 14.04.06, 14:00
      Wnioskuję o przeniesienie tego wątku na Forum Humorum. Kto za?
      • lilith76 Re: zna ktoś osobiście 14.04.06, 14:09
        czemu nie :)
        • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:22
          To jest MÓJ wątek i ja się nie zgadzam.Zróbcie sobie swój.
          A jesli jestescie naprawde tak głupi i nie umiecie odpowiedziec na jedno głupie
          pytanie to żal mi was.Naprawdę
          • Gość: Aga Re: zna ktoś osobiście IP: 194.146.128.* 14.04.06, 15:43
            No sorry, ale twoje pytanie jest naprawdę zabawne...
            • lenawawa Re: zna ktoś osobiście 14.04.06, 16:47
              A ja widziałam kaczuszkę;))
              a właściwie kaczkę dziwaczkę;))
          • Gość: wrocławianka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:42
            a mi zawsze żal tych którym żal innych, bo jak komuś jest tak żal innych którym
            nie żal, to tem kumus co mu żal musi być żałośnie
    • Gość: M. Znam Kaję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:17
      Znam Kaję, swego czasu zajmowałam się jej oficjalnym FC. Teraz czasami wrzucam
      newsy na jej oficjalną stronę.
      Poznałam też serialową mamę Kai, w programie Spełniamy marzenia, ale to już
      osobny temat! :-)
      Pozdrawiam.
    • Gość: Ojcec Re: zna ktoś osobiście IP: *.cable.satra.pl 16.04.06, 09:01
      --------------------------------------------------------------------------------
      Agnieszke Kaczorowską, Kaje Paschalską, -Znam .Ojciec
      • Gość: matka Re: zna ktoś osobiście IP: *.echostar.pl 17.04.06, 19:44
        Gość portalu: Ojcec napisał(a):

> -------------------------------------------------------------------------------
        > -
        > Agnieszke Kaczorowską, Kaje Paschalską, -Znam .Ojciec

No dobrze, ale czy osobiscie?
        • mef8 Re: zna ktoś osobiście 17.04.06, 20:10
          Kaje Paschalska osobiście - ale i tak nie zamierzam o niej pisac.
    • Gość: ;) Re: zna ktoś osobiście IP: *.escom.net.pl 18.04.06, 15:30
      wybierz sie na jakis duzy turniej i poznasz Kaczorowska...heheh
      wiecie ze to mala, jest I Vice - Mistrzem Polski w tancach latynoamerykanskich
      roku 2005, 2006 w kategori Junior II - wraz z partnerem Jan BORECKIm i
      II viceMistrz. Polski 2006, w Kombinacji 10 Tancow i... duzo by wymieniac..;)
    • przemkowa.b Re: zna ktoś osobiście 23.04.06, 19:39
      ze znanych osób...hm. Z córką Stuhra przez 3 lata chodziłam do klasy w
      podstawówce - marianna grała na skrzypcach:) Tak więc go pamiętam, ze wspolnych
      jakiś zajęć integracyjnych:)
      Wychodząc z zajęć WF na PWST w Kraku zderzyłam się w drzwiach z Globiszem, poza
      tym minęłam w drodze na swoją uczelnię Roberta Makłowicza palącego papierosa
      pod hotelem Campanila. nie podejrzewałabym, że pali:)
      No ale mieszkając w krakowie na pewno nie spotkam tyle sławnych osób, co w
      Wawie, pytanie tylko - czy mi na tym zalezy:)
      • Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.icpnet.pl 23.04.06, 20:29
        z córka Stuhra???To ile ona ma lat???Skoro chodziłes z nia do podst.a teraz
        jesteś na studiach.Chyba że mówisz o starym Stuhrze(nie wiem jak sie odmienia to
        nazwisko).
        • przemkowa.b Re: zna ktoś osobiście 23.04.06, 20:40
          z córką starego Stuhra, spokojnie:)
          i jestem dziewczyną:)
          • Gość: serena Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:24
            Ja z córką Jerzego Sthura chodziłam do klasy dziennikarskiej w VIII LO w
            Krakowie, ale szczerze mówiąc niewiele się nią w klasie interesowaliśmy bo
            trafiło się u nas kilka innych osób, które robiły niesamowite rzeczy (w sensie
            pozytywnym - duże własne osiągnięcia), a nie były wyłącznie dziećmi znanych
            rodziców.
            • Gość: kaja Re: zna ktoś osobiście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 12:54
              I przez 4 lata nie zauważyłaś, że nazywa się Stuhr, a nie Sthur?
              • fjona1 Re: zna ktoś osobiście 16.05.06, 13:17
                Gość portalu: kaja napisał(a):

> I przez 4 lata nie zauważyłaś, że nazywa się Stuhr, a nie Sthur?

a wiesz gamoniu co to literowka?
              • Gość: serena Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:02
                > I przez 4 lata nie zauważyłaś, że nazywa się Stuhr, a nie Sthur?

heh, osoba powyżej napisała właściwie wszystko na temat. Aczkolwiek gdybym była
                nauczycielką, która codziennie się gapi w listę obecności, to może pisownia
                nazwiska wryłaby mi się w pamięć tak, że nie pomyliłabym się nawet wyrwana ze
                snu w środku nocy!
                A poza tym to więcej luzu! ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka