Gość: kaczuszka:DD IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:06 Agnieszke Kaczorowską, Kaje Paschalską, Ole Szwed lub Sare Mulder?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:35 ewentualnie moga być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:39 kim jest Agnieszka Kaczorowska? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 15:42 Paschalską malo, raczej jej menagera, Muldner i jej mamę poznałam kiedyś, innych tez znam. A po co Ci to ? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 15:50 przed chwilą wyskoczyłam do sklepu i minęłam Damiana Aleksandra (czy Aleksandra Damiana), czy to się liczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:58 Nie wiem po co mi to, tak sobie.Chce wiedziec jacy oni są.Damian Aleksanser mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 15:59 No co Ty- a poznałaś go osobiście ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:04 nie. po prostu nie pytałma się o niego w tym poście więc nie interesuje mnie to że ktos go zobaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:02 Ja Damiana Aleksandra widzialem w Centrum 2 razy. To mamy wspolnych znajomych :) I jeszcze kilka razy młodego-starego wilka Jakimowicza, a takze Krzysia Pieczynskiego... a ostatnio Pijanowskiego i Waltera z żoną :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziczka Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 16:56 ja spotakalam Kozidrakową w sklpeie , liczy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiak38 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 17:13 nie i jakoś specjalnie nie ubolewam, ale widziałam lepszych aktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ellewina Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 18:35 a ja spotkałam Grzesia z NW, w teatrze, bossski jest:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 18:55 o Jezu nie umiecie normalnie odpowiedzieć na jedno głupie pytanie???Ja sie nie pytam o Grzesia o Kozidrakową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:03 O i mi sie przypomnialo, ze widzialem Jabłczyńską w Geancie na Ursynowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:04 A Maję Ostaszewska widuje systematycznie, bo robimy zakupy w tym samym sklepie :) Dobra, juz wiecej nie pisze, bo beda same moje posty :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:11 galaxian1 napisał: > A Maję Ostaszewska widuje systematycznie, bo robimy zakupy w tym samym sklepie > :) Goń się gościu.... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: zna ktoś osobiście 13.04.06, 19:12 spadaj małolata moze powiesz kogo sama znasz, albo chociaz widzialas ? pewnie nikogo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD [...] IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:00 Ja widuje aktora Roberta Moskwę z M jak Miłośc, spotyka się z moją koleżanką:) Fajny gostek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:05 Ole Szwed...moze nie znam jakos super.ale mialam z nia kilkakrotnie stycznosc na planie rodziny zastepczej,gdzie pracowalam przez jakis czas.Strasznie glupie dziewuszysko,potwornie rozwydrzone,"sodowka" juz jej uderzyla... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:01 a ja Roberta znam osobisie z czasow jak jeszcze mieszkal we Wrocławiu i zamiast grac w przygłupim serialu zajmował się znakomitym K2, ale ze fajny to sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:47 a kogo gra w MJM Robert Moskwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez wroclawianka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:58 doktora, pracuje razem z Maria Zdunska Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka O kurde :DDDD 14.04.06, 10:58 > widziałam Feldmanową, Przybylską, Bujakiewicz, Żebrowskiego, > Skrzynecką,Cichopek,Muche i Linde. O rany, jestem pełna podziwu dla ciebie! Prawdziwa gwiazda jestes :DDDDDD Tyle osób "widziałaś" :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: O kurde :DDDD 14.04.06, 13:58 ale macie fajny watek ;o to ja sie tez dopisze, widzialam: Geppert, Wisniewskich, Vondrackova, Jackowska, Jande, Olszowke, Wolszczak, Wojewodzkiego, In-Grid, Dode, Steczkowska, Kozidrak, Tatu, Niemczyka, Steffena, Markowskich i wielu innych liczy sie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: znam kaczuszke osobiście 18.04.06, 13:39 Gość portalu: kaczuszka:DD napisał(a): > o Jezu nie umiecie normalnie odpowiedzieć na jedno głupie pytanie??? jedno co mądre w Twoim poście to stwierdzenie że Twoje pytanie było głupie. I zobacz, wbrew temu masz mądre odpowiedzi - jakie my mądre tu na ty telewizorni, no nie? ;-))) Ja sie nie > pytam o Grzesia o Kozidrakową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fiefiura Re: zna ktoś osobiście 14.04.06, 14:00 Wnioskuję o przeniesienie tego wątku na Forum Humorum. Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 14:22 To jest MÓJ wątek i ja się nie zgadzam.Zróbcie sobie swój. A jesli jestescie naprawde tak głupi i nie umiecie odpowiedziec na jedno głupie pytanie to żal mi was.Naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: zna ktoś osobiście IP: 194.146.128.* 14.04.06, 15:43 No sorry, ale twoje pytanie jest naprawdę zabawne... Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: zna ktoś osobiście 14.04.06, 16:47 A ja widziałam kaczuszkę;)) a właściwie kaczkę dziwaczkę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianka Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:42 a mi zawsze żal tych którym żal innych, bo jak komuś jest tak żal innych którym nie żal, to tem kumus co mu żal musi być żałośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Znam Kaję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:17 Znam Kaję, swego czasu zajmowałam się jej oficjalnym FC. Teraz czasami wrzucam newsy na jej oficjalną stronę. Poznałam też serialową mamę Kai, w programie Spełniamy marzenia, ale to już osobny temat! :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojcec Re: zna ktoś osobiście IP: *.cable.satra.pl 16.04.06, 09:01 -------------------------------------------------------------------------------- Agnieszke Kaczorowską, Kaje Paschalską, -Znam .Ojciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: zna ktoś osobiście IP: *.echostar.pl 17.04.06, 19:44 Gość portalu: Ojcec napisał(a): > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Agnieszke Kaczorowską, Kaje Paschalską, -Znam .Ojciec No dobrze, ale czy osobiscie? Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zna ktoś osobiście 17.04.06, 20:10 Kaje Paschalska osobiście - ale i tak nie zamierzam o niej pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: zna ktoś osobiście IP: *.escom.net.pl 18.04.06, 15:30 wybierz sie na jakis duzy turniej i poznasz Kaczorowska...heheh wiecie ze to mala, jest I Vice - Mistrzem Polski w tancach latynoamerykanskich roku 2005, 2006 w kategori Junior II - wraz z partnerem Jan BORECKIm i II viceMistrz. Polski 2006, w Kombinacji 10 Tancow i... duzo by wymieniac..;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: zna ktoś osobiście 23.04.06, 19:39 ze znanych osób...hm. Z córką Stuhra przez 3 lata chodziłam do klasy w podstawówce - marianna grała na skrzypcach:) Tak więc go pamiętam, ze wspolnych jakiś zajęć integracyjnych:) Wychodząc z zajęć WF na PWST w Kraku zderzyłam się w drzwiach z Globiszem, poza tym minęłam w drodze na swoją uczelnię Roberta Makłowicza palącego papierosa pod hotelem Campanila. nie podejrzewałabym, że pali:) No ale mieszkając w krakowie na pewno nie spotkam tyle sławnych osób, co w Wawie, pytanie tylko - czy mi na tym zalezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:DD Re: zna ktoś osobiście IP: *.icpnet.pl 23.04.06, 20:29 z córka Stuhra???To ile ona ma lat???Skoro chodziłes z nia do podst.a teraz jesteś na studiach.Chyba że mówisz o starym Stuhrze(nie wiem jak sie odmienia to nazwisko). Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: zna ktoś osobiście 23.04.06, 20:40 z córką starego Stuhra, spokojnie:) i jestem dziewczyną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serena Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 12:24 Ja z córką Jerzego Sthura chodziłam do klasy dziennikarskiej w VIII LO w Krakowie, ale szczerze mówiąc niewiele się nią w klasie interesowaliśmy bo trafiło się u nas kilka innych osób, które robiły niesamowite rzeczy (w sensie pozytywnym - duże własne osiągnięcia), a nie były wyłącznie dziećmi znanych rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: zna ktoś osobiście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 12:54 I przez 4 lata nie zauważyłaś, że nazywa się Stuhr, a nie Sthur? Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: zna ktoś osobiście 16.05.06, 13:17 Gość portalu: kaja napisał(a): > I przez 4 lata nie zauważyłaś, że nazywa się Stuhr, a nie Sthur? a wiesz gamoniu co to literowka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serena Re: zna ktoś osobiście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 16:02 > I przez 4 lata nie zauważyłaś, że nazywa się Stuhr, a nie Sthur? heh, osoba powyżej napisała właściwie wszystko na temat. Aczkolwiek gdybym była nauczycielką, która codziennie się gapi w listę obecności, to może pisownia nazwiska wryłaby mi się w pamięć tak, że nie pomyliłabym się nawet wyrwana ze snu w środku nocy! A poza tym to więcej luzu! ;) Odpowiedz Link Zgłoś