Dodaj do ulubionych

nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 01:11
www.imdb.com/title/tt0813715/
Z pierwszych komentarzy na powyższej stronie wygląda na to, ze szykuje się nowy hit (PB nie przebije)... Zasysam własnie 3 pierwsze i jak na razie jedyne odcinki, a w między czasie szukam opinii na temat tego serialu...
Proszę o wrażenia
Obserwuj wątek
    • Gość: Andy Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? IP: *.chello.pl 14.10.06, 11:14
      Dla mnie, obok Ugly Betty, to największa rewelacja tego sezonu. Jeszcze
      pierwszy odcinek nie jest porywający, ale już drugi to prawdziwa jazda! Powiem
      tylko tyle że od czasu pierwszych odcinków Lost we wrześniu 2004 nie byłem tak
      zaintrygowany żadnym serialem.
    • ariwederczi Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? 14.10.06, 12:00
      Wielu ludzi się nim niesamowicie podnieca. Dla mnie jest tylko dobry (może
      czasami bardzo dobry).

Obok "Heroes" w tym sezonie warto spojrzeć na "Jericho", "The Nine" i przede
      wszystkim "Vanished" (jeśli chodzi o nowości).
      • Gość: Andy Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? IP: *.chello.pl 14.10.06, 12:18
        Vanished to nuda. Po paru odcinkach się robi strasznie żmudne i przewidywalne w
        tym sensie że wiadomo do czego wszystko zmierza. Natomiast w Heroes (podobnie
        jak w Lost) nie za bardzo wiadomo o co tak na dobrą sprawę chodzi i dzięki temu
        chce się oglądać dalej. No ale kwestia gustu.
        • Gość: nadine Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? IP: *.dclient.hispeed.ch 17.10.06, 22:47
          bardzo ciekawy!!!jestem po 4 odcinku i z niecierpliwoscia czekam na nastepne!!!
    • Gość: mumu Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? IP: *.crowley.pl 20.10.06, 11:24
      jestem po trzech odcinkach i ... stwierdzam, że niezły wkręt z tego serialu. Prison Break to to nie jest, ale na pewno lepszy od LOST. Polecam
      • galaxian1 Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? 20.10.06, 14:25
        Najlepiej nazbierac caly sezon i wtedy zabrac sie za ogladanie.
        Po tak po odcinku na tydzien (a czasami zadziej, bo sa przerwy), to jest do d...
        Zarowno LOST, Prison czy Desperate - najbardziej mi sie podobalo, jak ogladalem
        hurtem. Raz na tydzien - juz tak nie wciaga.
        • amused.to.death Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? 12.11.06, 18:25
          coś w tym jest - hurtem się super ogląda.
          chociaż...jak oglądałam hurtem "24 godziny"....uuuu....to był maraton....
          • bux Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? 13.11.06, 10:14
            serial super, najlepszy jest japonczyk Hiro,
            no i wkoncu serial z humorem:-)
    • pol_lop Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? 15.11.06, 15:46
      polecam!!! Następny wkręcający serial, zagadeczki podobnie jak w LOST, ale z humorem! HIRO! Akcja się nabiera tempa z każdym odcinkiem i ciekaw jestem czy osiągnie poziom Prison Break, (wątpię ale kto wie...hehe). Z konstrukcji fabuły można wywnioskować, że producenci, inaczej niż w przypadku Prison Break, maja pomysł na co najmniej 2 serie. Ogólnie serial 8.75/10 ale wydaje się być co raz lepszy. wczoraj obejrzałem 8 odc. i znowu był lepszy od poprzedniego... (konfrontacja Sylar vs. Hiro w przeszłości???)

Ok... a teraz formu z bezpośrednimi linkami do odcinków na serwerach hostingowych (nie potrzebujesz żadnych P2P typu emule czy klient torrent). Odcinki w Stanach pojawiają się w poniedziałek wieczorem, tj. około 3:00 we wtorek w Polsce. Linki na forum pojawiają się zaraz po emisji.

www.heroes-forum.com/index.php?showforum=6
      • slomkaj Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? 27.11.06, 20:29
        dla mnie serial bomba ! na poczatku taki sobie ale przy 3 odcinku nie mogłam sie
        oderwac . Uwielbiam Hiro i jego chęci bycia prawdziwym 'hero' :)
        • Gość: jackie_brown Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? IP: *.aster.pl 27.11.06, 22:26
          Obejrzałam właśnie 8 lub 9 odcinków (nie pamiętam, bo ciągiem szło) i jest
          fajny. Wrzucajcie linki na siec. Czy w przypadku Heroes też jest przerwa
          miesięczna lub dwumiesięczna, jak z PB, Lostami i DH?
          • pol_lop Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? 07.12.06, 08:50
            niestety... 12 odcinek dopiero 22 stycznia
            epguides.com/Heroes/
    • Gość: noc_kairu Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:50
      jestem w trakcie ,po pierwszym myslałam,ze moze sobie daruje ,ale im dalej tym
      lepiej.
      • Gość: margaretka02 Re: nowy serial NBC - "Heroes" - ktoś oglądał? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.12.06, 00:00
        Własnie obejrzałam hurtem 11 odcinków. Nawet niezły, chociaż wydaje się
        nierówny: niektóre odcinki są słąbsze niż inne (czyli nudziłam się).
      • Gość: maniak Heroes forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:10
        Serial jest boski polecam go kazdemu
        dla zainteresowanych www.serialheroes.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka