grzeszna77 02.02.08, 22:58 Czy któraś z Was urządzała tam swoje wesele,bądź była na nim gościem? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosl Re: hotel "Nowodworski" Legnica 12.04.08, 19:35 zajmuję się innymi rzeczami , niż wesela, ale byłam w sali weselnej, przed. Powiem tyle, nigdy w tak mrocznej , z udawanym wystrojem muzealnym obiekcie nie byłam Posadzka kamienna, olbrzymie kolumny. Paskudztwo.. O bezguściu w dekoracjach nie wspomnę. Czy pseudozamkowa sala daje atmosferę radosci..owego "wesela"? Odpowiedz Link
andzia_dja Re: hotel "Nowodworski" Legnica 23.05.08, 21:46 No cóż?! W hotelu Nowodworskim urządzamy z narzeczonym wesele i mam nadzieję, że będzie pięknie. Mi osobiscie (i naszym rodzicom) bardzo się podoba wnetrze. No cóz na temat gustów się nie dyskutuje!!! Odpowiedz Link
grzeszna77 Re: hotel "Nowodworski" Legnica 24.05.08, 20:32 Ślub już blisko,i jednak zdecydowałam się na "Nowodworski".Widziałam film z wesela tam urządzanego,podobało mi się-dlatego już bez stresu czekam na "moją" datę :) Odpowiedz Link
milllkka Re: hotel "Nowodworski" Legnica 11.10.13, 09:17 wyprawialiśmy wesele w tym lokalu i stanowczo odradzam wszystkim, przerost tresci nad forma, szefostwo tam obiecuje złote gory , a nie nie potrafii dopilnowac, najprostszych oczekiwań i oczewywiscie przepłacilismy tzn. to co otrzymujesz jest nie adekwatne do zapłaconych pieniędzy, jedzenie z poprzedniej imprezy, gdyz pojawiło sie to czego nie zamawialismy, obsługa- mianowicie brak jej, goscie doczekali sie zimnych posiłków!!! przestrzegam wszystkich, bylismy bardzo zawiedzeni, a miał być to nasz najpiekniejszy dzień. Odpowiedz Link