darima_ka 21.04.08, 15:33 Witam naszą wspólną dobrą znajomą, życzę żebyś dobrze tutaj z nami sie bawiłaDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinkowska Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 15:36 ojej watek o mnie jak milo jak milo...pewnie jak tu sie wkradnie Tadziu, to bedzie ich wiecejP bo to ten nasz kochany mezczyna lubi tak...oj lubi dziekuje za przyjecie Darimko...kope lat... Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 15:39 Masz rację ,niech no tylko wpadnie Tadeusz ojjj, ale Cię wyciska, wygłaszcze , wiesz na co możesz liczyć -znaszDD Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 15:40 hahahaha...wiem wiem ale Tadziu jest kochany!!! SLYSZYSZ TADZIU? tak tak, doczekales sie....Linka tak pisze ale wiesz za co...wiesz dlaczego Co u Was slychac? jeju tyle czasu...wiele pewno sie wydarzylo...u mnie zreszta tez...ale powolutku bede pisac, bede opowiadac...niehc no ja sie tylko rozpisze bedziecie miec mnie dosc!!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 15:45 Co u nas , poczytaj sobie jak Tadziu rwie, rozrabia, jak to nasz Tadeusz, przecież znaszDD Pisz i baw się ile tylko czas będzie pozwalałDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 16:46 Moje nieustające uszanowanie! Cmok na powitanie! DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 16:47 No i już obślinia Ewelinkę wiedziałamDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 17:04 To po znajomości, Ewelinka wybaczy... chyba? Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 17:06 Jak zdążyłam zauważyć, to tobie wszystko jedno czy po znajomości, czy nie, wszystkie cmokasz, obśliniaszDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 17:24 Oj tam zaraz obśliniasz! Normalnie obcmokuje na powitanie, aby było miło... tak jak w realu się robi. DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 17:25 W realu też tak wszystkie obcmokujesz? ufffffDD Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 20:34 Witajcie dziewczyny...jak milo Was znowu "widziec" buziak na powitanie Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 21:25 My też się cieszymy ,że trafiłaś do nasDD Odpowiedz Link
legwan4 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 21.04.08, 23:00 No,wreszcie Linko Jesteś!!))witaj!!!!!;DDDD Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 22.04.08, 13:13 Legwanku kochany witaj<tysiac usciskow> Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 20:15 Aaaaaaa mam Cię Ty... Ewelinko! Widzisz? Znalazłem! )) Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 20:16 hihih, masz mnie? Tadziu, wiesz...chcialbys..ale ja juz jestem kogos innego Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 20:57 ewelinkowska napisała: > Tadziu, wiesz...chcialbys..ale ja juz jestem kogos innego -------- Gdybym chciał to bym miał, taki już jestem. A Tobie się dziwię, że lubisz być kogoś? Bo ja wolę żeby ktoś był mój DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 21:11 Tadziu jesteś nieprzeciętnie butny i zarozumiały! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 21:14 darima_ka napisała: > Tadziu jesteś nieprzeciętnie butny i zarozumiały! --------- No zgadza się! Od kiedy mam te dwa zwisy męskie, nie muszę być dla wszystkich milutki i grzeczny. Gdy byłem, to i tak nic na tym nie uzyskiwałem, hahaha Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 21:20 Co proszę??? Darima, przecież napisałem do czego ten niereprezentacyjny może mi się przydać! Bo wiesz, tak w miejscach publicznych nie można chodzić z oboma na wierzchu, bo zamkną... Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 21:21 Nooooooo, nie chodź, bo mógłbyś powszechny śmiech wzbudzićDDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 21:26 darima_ka napisała: > Nooooooo, nie chodź, bo mógłbyś powszechny śmiech wzbudzićDDD --------- Skąd wiesz, że śmiech, może zachwyt i żal że już tylko zwisa? DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 18.07.08, 21:34 No śmiech u jednych .... a może u kogoś smutek , to se nie wrati.....DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 03.08.08, 17:38 A ja mam pytanie: Dlaczego w wizytówce masz linka do "Jestem powraca" jak ono odeszło? Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 03.08.08, 17:57 ojj Tadziu, Tadziu ales Ty czepialski Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 03.08.08, 18:19 I Wisienki forum też nie istnieje. Co Ty Ewelinka masz jakieś starocie, zabytki lubisz? Masz tu jednego pod ręką, to bierz! DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 04.08.08, 09:39 Ewelinka, nie możesz udawać, że tego postu nie czytałaś? A jeśliby nawet, to masz tutaj linka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50394&w=82883886&a=82969412 Moim zdaniem powinnaś się do tego ustosunkować... Bo stosunek to ważna rzecz w życiu kobiety Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 04.08.08, 10:14 Owszem wazna ale nie najwazniejsza...chociaz..? Hmm cicha woda brzegi rwie..znam to powiedzenie..ale wiesz Tadziu, ja tez potrafie rwac cicha woda Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 04.08.08, 10:32 ewelinkowska napisała: > Hmm cicha woda brzegi rwie..znam to powiedzenie..ale wiesz Tadziu, ja tez > potrafie rwac cicha woda --------- Poważnie?? Hmmmm, no nie wiem, nie doświadczyłem... DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 04.08.08, 16:00 ewelinkowska napisała: > zaluj zalujP --------- Hehe, ale czego? Skąd mam wiedzieć, czy byłoby tak dobrze, żebym musiał żałować?? No wiesz Ewelinka? Czy mam sie opierać tylko na Twoich przechwałkach?? Hahaha... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ♠♠ Ewelinkowska ♠♠ 04.08.08, 16:08 Będę teraz spekulował, jak coś nie tak, to popraw. Ewelinka, lubisz starszych facetów, ciekawe dlaczego? Zdarza się, że nastolatka zakochuje się w takim starociu, idzie z nim do łóżka i wiadomo, jest jej super dobrze. Dlaczego? No bo ona jest niedoświadczona a taki stary wie jak dogodzić, proste, nie? Teraz się zastanawiam, z kim miałaś takie doświadczenie? Może z szefem chóru? Może z dyrygentem? A może z nauczycielem? No właśnie, z nauczycielem i dlatego tak lubisz ten zawód, nie? Hmmmm, a ja nie jestem nauczycielem... oj źle! DD Odpowiedz Link