crrazy 25.04.06, 13:03 j.w. chodzi mi o jakiś ładny lokal, z pysznym jedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: susza Re: gdzie najlepsze SUSHI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:11 W czasie suszy sushi suche. Przerzuć się na domowe pierogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: gdzie najlepsze SUSHI? 25.04.06, 15:25 na Moliera ale drogo i JP II/Anielewicza pysznie sympatycznie i taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: gdzie najlepsze SUSHI? IP: *.adsl.proxad.net 25.04.06, 15:49 Na Moliera jest ciekawie, bo talerze do nas przyplywaja, ale sushi takie sobie : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suszek Re: gdzie najlepsze SUSHI? IP: *.crowley.pl 26.04.06, 10:52 na tyłach teatru wielkiego, cenowo takie samo jak pływające na MOliera, zestawy lunchowe do 16 duuużo tańsze i ogromne.. smakowo - naj naj naj w Warszawie.natomiast słyszałam że otworzyli/otwierają coś na Nowogrodzkiej.. trzeba sprawdzić. No może tylko Ryżowe Pole przy ul. Zgoda może się z nimi równać, ale tam jest dużo drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzaskprask Re: gdzie najlepsze SUSHI? IP: 217.153.86.* 26.04.06, 15:23 Zdecydowanie numer jeden to TOMO SUSHI przy Kruczej Numer dwa to SAKANA przy Moliera (wyzej opisano) Numer trzy to NIPPON KAN przy Nowogrodzkiej Numer cztery to nowe miejsce przy Ciepłej/Krochmalnej pozostałej szóstki nie wymieniam, bo nie ma po co. pozdrowienia śle trzaskprask Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: gdzie najlepsze SUSHI? 26.04.06, 16:05 Akashia na rogu Jana Pawła Marchlewskiego i Anielewicza Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup Re: gdzie najlepsze SUSHI? 27.04.06, 01:05 Witam! ja bylem na dobrym sushi w resturacji kolo Arkadii. nie w Arkadii tylko czyli jak bedziemy chcieli bedac w Arkadii pojsc do Spihnxa to napewno natrafimy sie na bar z Sushi. mila obsluga dobre potrawy no i nie jst zbytnio drogo. Dwie osoby wychodza pelne pozostawiajac 50 zloty w kasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: gdzie najlepsze SUSHI? 27.04.06, 10:37 neuroup napisał: > Dwie > osoby wychodza pelne pozostawiajac 50 zloty w kasie :) to chyba od głowy, te 50 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: gdzie najlepsze SUSHI? 27.04.06, 10:43 neuroup napisał: > Dwie osoby wychodza pelne pozostawiajac 50 zloty w kasie :) Pełne czego?:) Odpowiedz Link Zgłoś