Dodaj do ulubionych

do dziewczyn.. depilacja myszki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:27
mam pytanie ... dzis 1wszy raz depilowalam swoja myszke penceta i trwalo to
bardzo dlugo (ponad godzine)
czy kiedy wy 1wszy raz depilowalyscie sie w ten sposob tez tak dlugo to
trwalo?? czy za kazdym razem zajmuje to tyle samo czasu??czy na nastepne
depilacje bede musiala poswiecac znow tyle czasu???
Obserwuj wątek
    • Gość: Teskakipoka Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.pronet.lublin.pl 18.12.04, 22:24
      Hmm...słuchaj...a nie lepiej użyć kremu do depilacji???Wtedy tak nie boli...
      • Gość: ciekawa17 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:31
        do tej pory uzywalamn kremu ale teraz chcialam sprobowac penceta;-) i az tak
        bardzo mie to nie bolalo.. tylko poprostu dlugo trwalo
      • Gość: Żywa_pochodnia :) IP: *.lucka.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 20:26
        <hahaha>
      • Gość: ona Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:12
    • rothaarig Re: do dziewczyn.. depilacja myszki 19.12.04, 16:30
      Gość portalu: ciekawa17 napisał(a):

> mam pytanie ... dzis 1wszy raz depilowalam swoja myszke penceta i trwalo to
      > bardzo dlugo (ponad godzine)
      A jaka to byla myszka? Zwykła szara czy moze ozdobna japonska?
      • Gość: ciekawa17 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:05
        czekam na odpowiedzi na moje pytania....
        • Gość: DAGA Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 16:00
          rzeczywiście to długo trwa...a pencetą mnie mniej boli niź woskiem,wiec
          depilacje pencetą rozdzielam na 3 dni i każdego wyrywam równą cześć,potem gdy
          włoski sa już słabsze jak odrastają moża zrobic śmiło woskiem:) ŻYCZE
          CIERPLIOWŚI SOBIE I WSZYSTKIM KTÓRZY TAK ROBIA:p
          • Gość: ciekawa17 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.04, 16:42
            moze jeszcze ktos mi pomoze i odpowie na pytania???????????proooosze
          • bene66 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki 22.12.04, 23:08
            Nie depiluj na łyso,bo taka łysa szparka to ohyda.Wymyśl jakąś drobną fryzurkę
            nad szp.to podnieca.
    • Gość: zoo Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 23:01
      to nieludzkie, myszka jest mała i ma łysy ogonek i jeszcze ją wydepilować?
      przeziębi się!!!!
    • Gość: lola Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.chello.pl 22.12.04, 23:16
      macie lalki chyba za duzo czasu i sklonnosci masochistyczne, ze chce sie wam
      tracic na takie "zabawy" czas i jeszcze cierpiec:/
    • Gość: xxx Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.pt.lu 22.12.04, 23:27
      ja rowniez proponuje na ten cenny czas jaks dobra lekture... mysle, ze
      konkretny facet chetniej z Toba pogada o ciekawej ksiazce niz o jakiejs tam od
      depilacji czerwonej lysinie...
      • Gość: Niewydepilowana Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: 80.51.253.* 26.12.04, 19:22
        No moze tylko troche dla nadania ksztaltu. Prawda, czy nie lepiej zeby sie
        troche podciagnela, zamiast depilowala sie uparcie, mam wrazenie, ze takie
        dziewczynki poodbnie jak i panowie sa wydepilowani intelektualnie..:)))
    • Gość: gixera Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 13:22
      ale ty durna jestes!
      opal ja nad gazem, ja tak robie.
      3 minutki i po klopocie na tydzien.
      • Gość: daga Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.04, 20:30
        jesteś nudna już z tym gazem.....nawet to już nie jest śmieszne tylko załośne i
        tylko takie chore osoby z twoim poszuciem humoru mogą coś takiego jeszcze
        napisać...idz sie utop z tą poparzonym cip**iem
    • Gość: ciekawa17 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.04, 15:08
    • Gość: Marcin Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.local.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:12
      A nie myslalas o zostawieniu trojkacika u gory?
      • Gość: ciekawa17 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.04, 21:52
        no a czy ja powiedzialam ze wydepilowalam ja na zero??? nic takiego niee
        pisalam..... zostawilam paseczek;-)
    • Gość: Ona Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 11:28
      ale masz bzdetny problem,aż żal za dupę ściska,dobrze,że specjalnego reportażu
      nie nagrałaś,który byłby przedstwaiony w publicznej TV,aby rozwiązać swó
      problem...KOBIETO !! teraz masz do wyboru tylko kosmetykó do
      depilacji,że ....szkoda słów
    • bucowa Re: do dziewczyn.. depilacja myszki 26.12.04, 21:59
      buahahahahaha!!!
      chyba bym się zesrała z bólu i nudy gdybym tak siedziała i wyrywała włosek po
      włosku :D :D :D
    • Gość: aGi Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:15
      No sluchaj,Ciekawa,nie rob tego tym narzedziem bo to boli i jest strasznie
      czasochłonne.Wystarczy zwykła maszynka do golenia albo(jeśli chcesz efektów na
      dłużej)depilator.Pozdro;P
      • Gość: buszmenka Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: 217.97.168.* 28.12.04, 10:03
        Może dla niektórych problem jest bzdetny, ale po to jest internet-by, między
        innymi, anonimowo, zasięgać rad u ŻYCZLIWYCH osób. Reszta niech zamknie dzioby,
        jesli ma jakieś bzdurne uwagi to won.
        Więc: depilacja pęseta jest najskuteczniejsza, lecz niestety, najbolesniejsza i
        najbardziej pracochłonna. Owłosienie odrasta po niej wolniej i jest słabsze.
        Depilacja depilatorem jest o wiele szybsza; co prawda prawie tak samo
        skuteczna,ale często po niej włos wrasta w skórę i tworzy taką
        podskórną "opozycje", którą trzeba igłą wydłubywać. No i depilacja depilatorem -
        pierwsza i ze dwie kolejne-jest niezbyt przyjemna, trochę boli, ale potem mozna
        sie przyzwyczaic. Depilatory w kremie to przeżytek, kto by się dzis w tym
        babrał. Pozdrawiam.
    • Gość: ola Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.238.77.141.adsl.inetia.pl 28.12.04, 20:25
      boze dziecko ile ty masz lat za ksiazki sie wez jesli nie umiesz myslec to
      wracaj do ksiazek powiedz jak wpadlas na taki genijalny pomysl boze jak mozna
      na cos takiego wpasc najlepiej dziewczynko to sie ogolic w okol itd i podstrzyc
      sobie gore :) boze gdziesz sie depilowac penseta trzeciez to boli i ile trwa
      nie wierze ale wiesz co duzy wielki + bo przynajmniej chcialas byc czysta bo
      golenie to w dzisiajszych czasac kwestia czystosci ale odradzam pensete :)
      pozdrawiam brawo za pomysl i poswiecenie
    • Gość: ana Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.susiec.sdi.tpnet.pl 29.12.04, 13:10
      w takim razie czym sie golic? uzywam teraz kermu. ale one tak szybko
      odrastaja...
    • Gość: ... Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:35
    • Gość: nomi Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:06
      • bene66 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki 05.01.05, 13:35
        Jak tam myszka.Czy ta kreseczke ktoś na sylwestra oglądał.Czy tyle cierpienia
        poszło na marne.Następnym razem zostaw jednak trochę więcej włosków.pozdrawiam
        i olewaj tych co Ci żle doradzali.
        • caprice83 Re: do dziewczyn.. depilacja myszki 05.01.05, 14:07
          o jakim wy cierpieniu gadacie?
          o wiele bardziej bolesny jest zwykły depilator czy nawet wosk i to nie w tych
          miejscach ale ogólnie np na nogach.
          wyrywając włoski pensetką owszem trwa to dość długo ale wcale nie jest bolesne,
          szczególnie jeśli się najpierw wykąpiesz w bardzo ciepłej wodzie bo wtedy
          rozszerzają się pory na skórze i włoski lepiej wychodzą.
          a jest to lepsze niż kremy i zwykła maszynka bo myszka bez włosów jest co
          najmniej 10 razy dłużej i włoski nie wrastają w skórę.
          • Gość: NieLubięDepilacji Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:31
            mi zawsze wrastają, tak czy siak... i czyba wrzątkiem polewasz skórę bo mnie
            przy pensetce boli jak cholera...
    • Gość: kity Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.Zabrze.Net.pl 06.01.05, 15:28
      znowu dowiedziałam się czegoś nowego i ...jestem w szoku, bo osobiście nie wyobrażam sobie wyrywać włosków przez GODZINĘ!!!
      szkoda byłoby mi czasu, a pewnie tez cholernie boli. wystarczy mi depilowanie brwi pencetą.
      używam maszynki lub kremu i jest naprawde gładziutka i słodka...
    • Gość: emi Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:32
      To prawda: wyrywanie włoska po włosku jest bardzo bolesne ale i skuteczne tylko
      na tydzień! Radzę użyć kremów do depilacji.Zyskasz czas i satysfakcję!
    • Gość: motylek Re: do dziewczyn.. depilacja myszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:45
      więc droga koleżanko ja nigdy w taki sposób nie depilowałam swojej myszki.
      zazwyczaj używam kremu depilacyjnego do wrażliwych okolic bikini, lub maszynki
      jednorazowej (dla kobiet) i uwierz mi trwa to 5 minut i nie boli.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka