Dodaj do ulubionych

Uważajcie na wątki p. Leśnikowskiego.

30.11.05, 22:22
Po ich otwarciu instalują się na kompie wirusy niszczące twardziela.
Obserwuj wątek
    • storima Re: Uważajcie na wątki p. Leśnikowskiego. 30.11.05, 22:25
      aureliano4 napisał:

> Po ich otwarciu instalują się na kompie wirusy niszczące twardziela.

rzeczywiscie skasowal mi wszystkie twoje watki!!!!!

ale dlaczego zostawil jedynie ten abym sie wpisal?????

c a l u s k i:) ) ) )
      • Gość: Ruda Re: Uważajcie na wątki p. Leśnikowskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:30
        By znowu nas skasować .....................
        Ukłony Ruda
        • ja_corka Re: Uważajcie na wątki p. Leśnikowskiego. 30.11.05, 23:39
          hahahhaa a my jak te karaluchy
          nie damy sie
          nie damy sie
          nie damy sie
        • Gość: storima Re: Uważajcie na wątki p. Leśnikowskiego. IP: *.d4.club-internet.fr 30.11.05, 23:53
          > By znowu nas skasować .....................
          > Ukłony Ruda

Cytat Twoj z Marka Twaina, gdzies tam, warty absolutnie byl przypomnienia.
          Kasowani jestesmy miara czasu, Ty , ja, jakis urzad , terazniejszosc.
          Jak nasi przodkowie, pozostawiamy, badz nie pozostawiamy potomstwo.
          Przynajmniej Tobie, ani mnie nie potrzebne bylo 'becikowe', by nas do tego
          zachecic. Preferuje wegierski posag panstwowy. Lecz to co ja sobie wole, jesli
          nie zapracuje, to sobie snie; W WIELKIM PALACU na wzor "Miasta Kobiet", Felliniego.
          www.miastokobiet.pl/rozrywka/rozrywka_fellini.htm
          Jak to mowia Francuzi:
          'kapelusz do dolu'
          po polsku:
          klaniam sie
    • Gość: I.LEŚNIKOWSKI TO PROGRAM SZPIEGUJĄCY A NIE WIRUS IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 01.12.05, 08:59
      Pan się jak zwykle głęboko myli - przy każdym moim wątku instaluję programy
      szpiegujące jak przystało na agenta Mossadu, CIA, GRU, BND i paru jeszcze
      których z powodu oczywistej potrzeby dochowania tajności wyjawić nie mogę. Te
      programy doprowadzić mają także do rozstroju nerwowego Rudą, Ja_Córkę, Romana i
      kilka jeszcze osób. Objawy po użyciu programu są następujące:

- umysł powoli zaciemnia sie do wąskiego pasa, utrudniającego normalne
      rozumowanie
      - wszedzie widzi się osobę Prezydenta
      - w ostateczności wszystkiemu winien jest Leśnikowski
      - okazuje się, że wszystko co dobre, dla Częstochowy nalezy opluć - jeszcze
      tego by brakowało bowiem, żeby ktoś w miescie pomyślał że może być dobrze, po
      przegranmych wyborach.

To perfidne działanie, przyznaję, ale efekt jest następujący: opluwający
      Częstochowę tracą szacunek w oczach współobywateli.
      Ciągłe opluwanie Prezydenta prowadzi do wzrostu wobec niego sympatii - zawsze
      wolimy oplutego a nie opluwającego.

Pozdrawiam serdecznie
      Ireneusz Leśnikowski
      • Gość: Barbados Re: TO PROGRAM SZPIEGUJĄCY A NIE WIRUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 10:18
        No tak czytając wyjaśnienie Pana Leśnikowskiego od razu odczułem jakiś zamęt
        chwilowy w głowie.
        To naprawde działa.
        • Gość: jasiu... A może jest zupełnie inaczej? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.12.05, 16:23
          Każda decyzja, nawet najprostsza najczęściej jest dyskusyjna. Czy można się
          dziwić, że są ludzie, którzy inaczej oceniają postępowanie prezydenta, niż jego
          najbliższe otoczenie (mogę użyć słowa świta?). Są wśród nas ludzie, którzy znają
          prezydenta z czasów jak był jeszcze zwykłym Tadziem, niektórzy mogą go pamiętać
          z Sienkiewicza, inni z spotkań w takim dużym gmachu na Brzeźnickiej.

Jeśli nasz rzecznik uważa, że życzymy prezydentowi źle, to się bardzo myli. Ale
          jeśli myśli, ze obelgami zamknie nam gęby, żebyśmy nie mogli pisać swoich opinii
          na temat Dworu, to znaczy że nas zupełnie nie zna. Mnie jest wszystko jedno, kto
          tym miastem zarządza, ale krew mnie czasem zalewa, jak widzę skuteczność
          obecnego prezydenta. Nie wiem, czy pan rzecznik zauważył, ale wiele postów jest
          spowodowanych przez przewelekające się procedury (choćby remont Alei),
          niekompetencję urzędników (z wydziałem komunikacji na czele), a czasem zwykłą
          nieudolność w załatwianiu spraw dotyczących naszego miasta (pieniądze na
          tramwaj, którego nie można kupić). To może nie są sprawy, za które odpowiada
          prezydent, ale na pewno ludzie, którzy w taki a nie inny sposób załatwiają te
          sprawy powinni być przez prezydenta rozliczani bardziej rzeczowo. A tu ciągle te
          same spokojne dni, a tak się zarządzać ćwierćmilionowym miastem nie da.

To tak jak z Panem - zbiera pan opieprz za prezydenta, cgoć tak naprawdę nic w
          tym mieście od Pana nie zależy. Stara się pan robić dobrą minę, komentując te
          wątki, w których prowokująco ktoś obraża pańskiego szefa, ale cóż jeszcze może
          pan zrobić. Jest pan tylko rzecznikiem i nie ma pan nawet możliwości zwrócenia
          uwagi, ze coś można było zrobić lepiej.

To może dobrze, ze istnieje taka grupa, która chce, aby dwunaste co do wielkosci
          w Polsce miasto działało w tempie, w jakim powinno działać? Może te teksty do
          kogoś docierają, może ktoś wyciąga wnioski, może kiedyś poprawi działanie
          sygnalizacji świetlnej, przejścia koło politechniki, ktoś wyleci z roboty na
          zbitą mordę za opieszałość w wykonywaniu swoich obowiązków. Cały czas pisząc o
          wielu niedociągnięciach mamy na względzie lepszy standard mieszkania w
          Częstochowie i te wszystkie wątki mają właśnie temu służyć.
      • marcys_czwa Panie Rzeczniku, 01.12.05, 10:20
        Zapomniał Pan jeszcze o WSI oraz ABW:-))) Na szczęście Pana wpisy nie wywołują
        u mnie rozstroju nerwowego a tylko czasem chęć polemiki. Rzeczowej dyskusji na
        argumenty nie na wyzwiska i wzajemnie pomówienia. Nie interesują mnie
        dyskutanci potrafiący krzyczeć tylko "Wrona na księżyc". Tacy powodują u mnie
        tylko współczucie. Ale nie interesują mnie także dyskutanci stosujący
        przewrotne metody dyskredytacji czy wręcz manipulacji. Nie interesuje mnie
        stawianie kota ogonem poprzez zręczną retorykę. Nie widzę wszędzie osoby Pana
        Prezydenta. Ale jako szary nie zaangażowany w sprawstwo władcze obywatel
        naszego miasta mam większy komfort rzeczowej oceny jego działań tak dobrych jak
        i złych. Dodatkowo jako członek społeczeństwa obywatelskiego mam prawo głośno
        wypowiadać się o tym na forum. Mam prawo zabrać głos w dyskusji. Głos sensowny
        i logiczny, przemyślany i refleksyjny. To prawda że nie mam prawa pluć na to co
        dobre dla mojej małej ojczyzny, więc i nie pluję. Mam jednak prawo do
        postrzegania wykraczajacego poza pieśń sukcesu która jest rzeczą naturalną w
        ustach rzecznika (inaczej cóż byłby to za rzecznik i jaka byłaby jego
        wiarygodność wobec instytucji którą reprezentuje). Mam prawo do własnych sądów
        i opinii i mam prawo dzielić się nimi z innymi forumowiczami. Mam prawo
        podejmować dyskusje... Wiedząc jednak od innych forumowiczów że korzystał Pan z
        komunikatora GG aby tłumaczyć im co mają prawo pisać a co nie wyszedł Pan poza
        przyjęte granice poprawności politycznej. Strofując prywatnie za publiczne
        wpisy wykorzystał Pan sferę znajomości wkraczając z butami w intymne poglady
        każdego z nas. To się nazywa właśnie stan Homo Sovieticus z którego chciał Pan
        nas wyzwolić. Więc proszę nie dziwić się reakcji Rudej, Ja_córki i innych
        forumowiczów. Jeżeli uważa Pan że ich wpisy nie przystają merytorycznie do
        dyskusji lub też są zwykłą manipulacją proszę dać sobie z nimi spokój. Jeśli
        zaś są rzeczowe ma Pan możliwość polemiki, dyskusji która prowadzić może do
        szerszych wniosków. Jeśli jednak posty łamią prawo, uwłaczają czyjejś godności
        proszę reagować na nie publicznie na forum. Piętnować złe obyczaje należy
        publicznie ku przestrodze i wychowaniu innych. Prywatne ruganie budzi tylko
        złość i wzajemną wrogość. Pozdrawiam jak zwykle bez złośliwości.
        marcys_czwa@gazeta.pl
        • Gość: rak50 Re: Panie Rzeczniku, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:06
          chciałem napisać nie plwajcie na p.Leśnikowskiego, jest ON rzecznikiem UM w
          tym p.prez.T.Wrony - to " ich słowa" nam przekazuje!!!!

ten post. ww IL. do tego nie pasuje.
          p.IL. nadal uważam jest rzecznikiem UM i powinien powściągiwać się od tego
          rodzaju dywagacji -z k.....gov. /p/
          prywatnie możemy sobie pisać o naszych wrazeniach pod nick'
          xx ,częstochowianka,..... lecz ..gov ..oznacza stanowisko UM,prez.którego pan
          reprezentuje na forum.
          Moderator często wycina wątki! posty!/ jego prawo! temu ma służyc wolne forum!?
          jedynie słuszne stanowiska obecnej władzy w Czę -=wie? /.w swoich postach ruda
          ja-córka podnosily o molestowaniu,nagabywaniu wręcz obrazaniu ich przez
          p.rzecznika9tak to odczytałem i zrozumiałem?/ czy p.rzecznik to zrobił coś ? w
          tej sprawie ? czy to prawda?
          czy to było przkłamanie moderatora "GW" ?
          jest to bardzo istona wiadomość dla mnie(?)
          nadal uważam p.Ireneusza Lesnikowskiego za dobrego sprawozdawcę i dziękuję ,
          za "odzywki" na forum użyczonym przez "GW".pozrd.
      • singielek1 Szanuj Rzecznika swego. 01.12.05, 11:18
        Albowiem ważne jest
        aby statek z obranego kursu nie zbaczał
        choćby Pan Prezydent i Rzecznik
        „lekko” się zataczał
        • Gość: rak50 Re: Szanuj Rzecznika swego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:24
          bardzo dobrze to ująłeś . !!!! to do wszystkich dotrze?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          pozdr.
    • aureliano4 Re: Uważajcie na wątki p. Leśnikowskiego. 01.12.05, 20:19
      Czuję się zaszczycony, że wątek skromnego pracownika winnicy Pańskiej
      (aureliano4) został odwiedzony przez tak fenomenalny umysł jakim, bez wątpienia
      jest Pan Leśnikowski.
      • Gość: Roman Re: Uważajcie na wątki p. Leśnikowskiego. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 00:48
        Dobra,juz bez przesady,nie róbcie sobie z faceta żartów,taka jego praca i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka