Gość: gucio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:08 Witam Czy ktoś orientuje się gdzie na terenie Częstochowy i okolic można naprawić (zespawać) pękniety zderzak? Uderzyłem w śnieżna zaspę teraz mam problem ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niki Re: Spawanie plasikowych zderzaków IP: 212.160.108.* 25.01.06, 21:19 Zderzaków nie wolno spawać. Miejsce spawania-jest miejscem osłabionym, a zderzak ma Cie chronić.Zderzak spawany nie spełnia tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee na piastowskiej ! IP: 80.54.168.* 25.01.06, 21:33 tam, za ta kapliczka gdzie : miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35269,3127516.html (mozna poczytac w przerwie) wyborcza opisywała, jadac w strone zaciszanskiej znajduje sie zaklad po prawe, wjezdza sie brązowa brama, nie pamietam nazwy, przydluga jest :) dobrze robi fachur :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Spawanie plasikowych zderzaków 25.01.06, 21:41 Większej głupoty w życiu nie czytałam. Obecnie zderzaki sa atrapami, od ochrony samochodu są belki, strefy kontrolowanego zgniotu i wzmocnienia czołowe. Regeneracja zderzaków jest na łuku jak się jedzie na Gnaszyn, przed skrętem na ul. Maliwniczą. Odpowiedz Link Zgłoś
medalikarz Re: Spawanie plasikowych zderzaków 25.01.06, 21:45 Coś Ci się pochrzaniło. Odpowiedz Link Zgłoś
medalikarz Re: Spawanie plasikowych zderzaków 26.01.06, 11:10 Albo z dzielnicą, albo z ulicą. Malownicza nijak się ma do Gnaszyna, no chyba że, ją pokolorujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Spawanie plasikowych zderzaków 26.01.06, 11:41 Racja ;-) Dzięki. Zawsze Gnaszyn myli mi się z Dźbowem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Spawanie plasikowych zderzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:51 Spawanie plastikowych zderzaków to jak nadmuchiwanie balonika ze stali: powodzenia życzę koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Spawanie plasikowych zderzaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:39 jest taki zaklad na ul Wyszynskiego ale jak sie jedzie w strone lisinca nie Jasnej Góry, za skrzyzowaniem Wyszynskiego z sw.Jadwigi bodajze 2 uliczka w lewo, nie pamietam nazwy jest tam duza reklama opon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Spawanie plasikowych zderzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:59 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Sprawdzę każdy warsztat ;) P.S. dziękuję "niki", że troszczysz się o moje bezpieczeństwo ;) P.S.2 dziękuję za szczere życzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Spawanie plasikowych zderzaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:52 i jeszcze na ul.jesiennej!! Odpowiedz Link Zgłoś