Dodaj do ulubionych

Zatrzymany Ambulans przez Policję

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:29
Wczoraj byłem świadkiem jak Policja zajechała drogę Ambulansowi (Hyundai H1),
wybiegło dwóch policjantów z bronią i wyciągnęli kierowcę, zakuli w kajdanki i
zamknęli w radiowozie. Jestem ciekaw co się tak naprawdę stało, słyszałem od
gliniarzy, że Ambulans został skradziony, potem już mówili, że został
wypożyczony, a wypożyczający (właściciel firmy transportu sanitarnego) spóźnił
się z oddaniem karetki o 1 minutę !! Zawsze interesują mnie takie sprawy bo
jestem fanem wszystkeigo co ma do czynienia z ratownictwem medycznym, ale czy
ktoś może mi powiedzieć, czy naprawdę po spóźnieniu się o 1 min z oddaniem
auta wzywa sie Policję i traktuje kogoś jak złoczyńce ?? Jeżeli ktoś to
widział (róg Sobieskiego - Ogińskiego ok g. 18:00) to zapewne widział jak
Policja potraktowała tego kierowcę !!
Obserwuj wątek
    • Gość: l- Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:45
      I, ze niby jak.. w minute policja znalazla chlopa, i zakula w kajdanki? To az
      strach samochody krasc w takim razie ;P
      • Gość: Ania Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:53
        Widziałam to zdarzenie bo mieszkam naprzeciwko gimnazjum 9 , wyglądało to jakby
        Policja zatrzymała jakiegoś gangstera ... Sąsiedzi, którzy tam byli też mówili
        potem, że to własciciel jakiejś kolumny transportu nie oddał karetki do godziny
        18:00, a zatrzymano go o 18:07 jak jechał zwrócić karetkę. A tak apropo to czy
        obojętnie komu można wypożyczyć AMBULANS ??
        • Gość: Misiek Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:25
          No coś ty..

musisz byc z W11 lub detektywow :)
          • Gość: minty maxx Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:31
            To ja sobie chce pożyczyć wóz straży pożarnej.. :))
            • redakcja_czestochowa Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję 21.04.06, 18:23
              O szczegółach czwartkowych wydarzeń na ul. Sobieskiego piszemy w tekście:
              miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,3297936.html
              PS. W rzeczywistości to nie była karetka należąca do pogotowia, ale furgonetka
              marki hyundai - w wersji oferowanej kolumnom transportu sanitarnego - która
              należała do punktu serwisowego tej firmy i pełniła tam funkcję auta testowego.
            • Gość: paweł Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:58
              Jeżeli policja zrobiła żle to trzeba bić brawa gangsterom niech oni są bosami
              miasta a wam niech ukradną auto i spróbujcie zgłosić na policję.Jeżeli nie
              znajdą to będziecie pisać bzdury że są opieszali.Zastanówcie się czego tak
              naprawdę chcecie.
    • Gość: fifi Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:06
      skoro jesteś fanem ratownictwa medycznego to poszukaj dobrego lekarza - dla
      siebie
      • Gość: paweł Re: Zatrzymany Ambulans przez Policję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 11:51
        Mom już żółte papiery.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka