Dodaj do ulubionych

Kąpielisko w Kamyku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:04
wybieram się z dziećmi do Kamyka.Chiałabym czy jest już otwarte, po ile
bilety czy woda ciepła, i w miarę czysta
Obserwuj wątek
    • Gość: jose Re: Kąpielisko w Kamyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:11
      Jest otwarte, ceny biletów 4zł dzieci,6zł od 16lat i dorośli 8zł.
      Woda czysta z tym ze na płytkiej wodzie jest troche kijano-żabek :)
      • Gość: Harry_man Re: Kąpielisko w Kamyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:06
        Byłem tam raz, trochę czasu temu i nie wiem czy ponownie się tam wybiorę. Plaża
        spox, kąpielosko trochę mułowate, zbyt małe i zbyt płytkie, ale to się da
        przeboleć. Obok drugi zbiornik na którym można (albo można było) popływać
        rowerami wodnymi z której to usługi zdecydowałem się skorzystać. I tak pływając
        sobie zauważyłem, że z drugiej strony podjechał ciągnik z szambowozem. Wysiadł
        chłop, wrzucił wąż do wody i coś tam zaczął pompować. Teraz tylko pytanie czy
        pobierał wode w celu nawodnienia jakiegoś pola lub sadu, czy wypompowywał
        zawartość beczki do zbiornika. Pierwsze założenie jest raczej optymistyczne, ale
        wolę wierzyć, że prawdziwe, bo w tym samym czasie kilku nastolatków z dwóch
        innych rowerków wyrzucało się wzajemnie do tej wody.....
        Ciekawe czy oba zbiorniki mają ze sobą jakieś połączenie?
        • t3d1 Re: Kąpielisko w Kamyku 27.06.06, 15:43
          A chybanawet niedawno w GW bylo o tym parku, podobno bylo poglebiane i cos
          dodawane bylem 2 lata temu i nawet fajnie. musze sie w tym roku wybrac i
          zobaczyc co sie tam dzieje :D
          • Gość: daro Re: Kąpielisko w Kamyku IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 28.06.06, 00:56
            Byłem tam w zeszłe lato z dziewczyną, i tak sobie pływamy aż tu patrze obok mnie płynie sobie żabka, osz Ty... i pojechalismy do mnie na działkę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka