akatr 14.04.08, 02:10 Jeśli tak, to od jakiego wieku dziecka? Czy jtest to bezpieczne pod względem higieny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea.bea Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 14.04.08, 06:55 tak...od kiedy skończył 2 miesiące.... bezpieczny pod wzgledem higieny???? to trudne pytanie , nie wiem...normalny po prostu... zaliczylismy pare basenów w trójmiescie, i jak na razie a mineło juz 5 lat, wszyscy zyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
smx Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 14.04.08, 08:02 Syn ma 26 miesiecy i bylismy dwa razy.(w marcu) i załuje ze dopiero teraz.Jego radosc nie do opisania....ale moj strach ...tez nie do opisania.Jestem straszna histeryczka i caly czas mi sie wydawalo ze sie zachlysnie,utopi ale to dlatego ze ja sama nie umie plywac... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 14.04.08, 08:48 odkąd skończyli trzy miesiące względem higieny jakoś zwykłe mycie wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
karimea Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 14.04.08, 08:52 chodzicie. od wczesnych m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 14.04.08, 08:54 My chodzimy z dwójka(teraz 4 lata i 8) od dwóch lat już i jest super. Wszyscy jesteśmy zywi i zdrowi ,nigdy nic nie "załapaliśmy" na basenie Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 14.04.08, 10:52 Młody (6,5 roku) chodzi w ramach zajęć w przedszkolu. Bez większego entuzjazmu. Ja z nim nie chodzę, sama też nie. Obrzydzają mnie tego typu miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_julki_2606 Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 14.04.08, 11:02 Byliśmy już kilka razy i żałuję, że dopiero teraz (ma 9 miesięcy). jej radość jest ogromna )) Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 15.04.08, 12:03 od 5miesiaca zycia ,teraz ma 4lata sama plywa,uwielbia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frauada Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 15.04.08, 23:57 Zaczeliśmy chodzić jak mały miał 8 miesięcy,bardzo to wszyscy lubimy.Całe szczęście mały niczego się nie nabawił na basenie,trzeba uważać,ale bez przesady.Ja strasznie się o wszystko boję i martwię,ale pomału muszę wyluzować.To dla dzieci duża radocha,nie wolno tylko przestraszyć dzieciaczka na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 16.04.08, 07:40 Od 3 m-ca. W wodzie jest tyle "ulepszaczy", że ryzyko zarażenia się czymkolwiek jest raczej znikome. Odpowiedz Link Zgłoś
manna_poranna Re: Czy chodzicie ze swoimi dziećmi na basen 16.04.08, 09:30 chodzilismy bo młoda uwielbiała, ale skończyło się zakażeniem dróg moczowych niestety ( Teraz mamy zakaz od nefrologa Łatwiej jest z chłopcami, dziewczynki jednak są dość mocno narażone (chodziliśmy na basen ozonowany z atestami i nnymi cudami ) Odpowiedz Link Zgłoś