neodenis 29.01.08, 21:13 ile czasu musze czekac po porodzie,zeby sie calkowicie zagoilo? minely juz 3 miesiace,a mimo wszystko odczuwam bol przy stosunku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jodi20l Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:21 u mnie minelo 5 miesiecy i czasem pobolewa Odpowiedz Link Zgłoś
yazmine Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:29 U mnie poszło szybciutko, własciwie nie miałam z tym problemu. No oczywiscie po połogu. Szybko sie zagoiło i nie odczuwałam tego tak długo jak Wy dziewczyny... A moze to jakas bariera psychiczna, co?? Może poprostu obawiasz się, że coś mogłoby się stać i dlatego czujesz ból?? To oczywiscie tylko takie moje przemyslenia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jodi20l Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:35 A moze to jakas bariera psychiczna, co?? > Może poprostu obawiasz się, że coś mogłoby się stać i dlatego > czujesz ból?? To oczywiscie tylko takie moje przemyslenia... w moim przypadku zadna bariera, ale uwazam ze przy intensywnej praktyce szybko przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:28 okolo pol roku i jestes nowka nie smigana Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:32 U mnie po 6 tygodniach (z tego co pamiętam) było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:35 A różnie, do pół roku u mnie to trwało. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:49 U mnie też chyba jakoś koło tego, z tym że nie czułam bólu tylko pewien dyskomfort. Jeśli karmisz piersią to spróbuj płynu nawilżającego, bo suchość też może być przyczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi87 Re: czy mialyscie nacinane krocze 29.01.08, 21:59 Mialam 3 szwy. Nie czulam bolu, po okolo 2 tygodniach jedynie zaczely mnie szwy ciagnac, nie moglam sobie miejsca znalezc do karmienia, ale po prostu nie moglam juz wytrzymac i kochalismy sie po rownych 3 tygodniach od porodu, nic mnie nie bolalo juz potem Ale do dzis raz tak na miesiac na zmiane chyba pogody troszke czuje ciagniecie w miejscu szycia a jestem juz rok po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawakornelia nie mialam, 29.01.08, 22:36 peklomialam pare szwow , i zagoilo sie bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
beautywitch Re: czy mialyscie nacinane krocze 30.01.08, 10:49 Około pół roku i wszystko jakby nigdy nicAle też pamiętam,że bałam się,że będzie już zawsze bolało Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: czy mialyscie nacinane krocze 30.01.08, 10:51 mialam trzy miesiace po juz nie bolalo ale troche - czy ja wiem jak to nazwac, ciagnelo Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: czy mialyscie nacinane krocze 30.01.08, 11:15 Juz powinno sie zagoic...Moze zbyt ciasno lub zle cię zszyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afa Re: czy mialyscie nacinane krocze IP: *.tpnet.pl 30.01.08, 11:25 neodenis napisała: > ile czasu musze czekac po porodzie,zeby sie calkowicie zagoilo? okolo 2 miesiace > minely juz 3 miesiace,a mimo wszystko odczuwam bol przy stosunku u mnie tez do okolo pol roku troche bolalo, potem przestalo. Sprobuj zeli nawilzajacych. a ginekolog na kontroli nie mial zastrzezen do szycia? Odpowiedz Link Zgłoś