bambolada 03.10.06, 10:58 czy oferowane tam łóżeczka, przewijaki, posciel...kocyki...zabawki i inne...nadaja sie pierwsze zakupy dla noworodka? czy sa bezpiecne i dobrze wykonane..co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: akcesoria dla maluszka z IKEA 03.10.06, 11:04 z tej natanszej serii przewijak i lozeczko do mnie akurat nie przmowil... jakies takie malo stabilne ale juz te z roznych serii mebelkow dla maluszkow wygladaja calkiem solidnie! ale nie sa tez tanie... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: akcesoria dla maluszka z IKEA 03.10.06, 11:05 przewijak super, akcesoria typu plastikowe pojemniki na zużyte pieluchy i kosmetyki super, ręcznik z kapturkiem chyba jedyny o tak dużych rozmiarach i wyjątkowo wygodny, ceraty po prześcieradło super, flanelki super, lampki nocne super(pan ksieżyc to ulubiony element pokoju mojego syna). łóżeczko to najtańsze do luftu, mały wkłada nóżki między szczeble mimo założonej osłony i one tam utykają, nie może ich wyjąć. wanienka żadna rewelacja, a do niej trzeba kupić stojak za dodatkowe 50 zł. zabawki w większości są pluszowe, a pluszaki nie nadają się dla dzieci poniżej lat 3. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajudo Re: akcesoria dla maluszka z IKEA 03.10.06, 11:38 Jedna uwaga: łóżeczka IKEA (te mniejsze) są niestandardowe; jeśli takie kupisz, to musisz też tam dokupić materac, bo taki ze zwykłego sklepu jest za duży... Pościel jak dla mnie mają śliczną. Kupiłam dwie. Oraz przewijak nadmuchiwany, doskonały na wypadu do rodziny. Mam też piłkę-grzechotkę, wanienkę (dla mnie super, bo się nie ślizga ani ona, ani dziecko). Kupiłabym sobie więcej rzeczy z IKEA, ale... becikowe jeszcze czeka na grudzień Odpowiedz Link Zgłoś