Dodaj do ulubionych

czuje sie jakbym miala okresu dostac:(

12.09.05, 14:21
to chyba nic zlego?
mam odruch lazenia do lazienki i sprawdzania.... zwariowalam... jaki okres...
w 9 hmmmm w 10(big_grinDDD) tc?
Obserwuj wątek
    • bulbulina Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:23
      mnie przeraza fakt ze nie mam zadnych objawow przedporodowych.na 17 termin a tu
      nic...a to sprawdzanie okresu-to chyba dobrze, moze przygotowania do porodu w
      pełni?
      • pimpek_sadelko Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:24
        bulbulina napisała:

> mnie przeraza fakt ze nie mam zadnych objawow przedporodowych.na 17 termin a
        tu
        >
        > nic...a to sprawdzanie okresu-to chyba dobrze, moze przygotowania do porodu w
        > pełni?

eeeee ja mam wrazenie, ze do koca zycia z balonem zostane a kajtek w brzuchu
        18stke wyprawismile
    • kapcius Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:26
      pimpeczku juz niedługo...smile)) a mnie zostało jeszcze 17 dni...i straszniieee miii sie dłuuzy....
    • pimpek_sadelko Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:28
      pimpek_sadelko napisała:

> to chyba nic zlego?
      > mam odruch lazenia do lazienki i sprawdzania.... zwariowalam... jaki okres...
      > w 9 hmmmm w 10(big_grinDDD) tc?
      tfuuu! 10 miesiac a nie tydzienbig_grinDDD
      • malina.majka Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:45
        Ja mam doslownie to samo i wszystkie "bardziej doswiadczone" kobitki a takze
        moja ciotka gin twierdza,ze takie objawy "jak na okres" to nic innego jak
        pierwsze,niesmiale info o zblizajacym sie porodziesmile Ponoc boli w krzyzu,w
        brzuchu moze zajsc tez rewolucja (np biegunka),czasami niektore maja
        mdlosci,ogolne otepienie,rozbicie,nic sie nie chce,napinanie brzucha i takie
        tam symptomy,ktorych od grudnia zeszlego roku nie mialamwink Mam tylko
        nadzieje,ze wszystko potoczy sie blyskawicznie bo dzis mam terminsmile
        Pozdrawiamy,Malina i Maya uparciuszek
        • ledzeppelin3 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:47
          Pimpek zbliża się Twój poród, miałam tuż przed dokładnie tak samosmile
          • superslaw Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:57
            Dziewczynki przecież nie zawsze i nie każdemu uda się "Zmieścić " w
            termninie..Jak rodziłam córcię to termin minął zwyczajnie 30 lipca w piątek,w
            sobotę zrobili mi ktg na które przyszłam i nic nie wyszło..Lekarz prowadzący
            powiedział mi że zobaczymy się we środę na wizycie bopod koniec chodzilam co
            tydzień..dopiero we środe 5 dni po terminie na wizycie w przychodni powiedział
            że tętno się wacha i trzeba na izdebkę...jak przyszłam to wyszły mi na ktg
            skurcze porodowe i blok..tak hegar, golenie i cały dzień ktg , a córcię
            urodziłam 6 dni po terminie dopiero we czwartek rano..Różnie to bywa zwłaszcza
            z pierwszym porodem..
            pozdrawiam ciężarna żona slawsupera i mama 6 letniej Domci
    • karolinazajac Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:57
      Pimpku trzymaj się, bo to rzeczywiście może być to na co czekasz smile
      • dorotka.h Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:03
        a mnie boli tak brzuch od miesiąca, zawsze wieczorami, w nocy i rano a córka
        siedzi dalej, także to tylko macica sobie cwiczy..
        pozdrawiam
        Dorota i Kornelia 41 tc
    • andziabk Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:03
      glowa do gory, jak juz wrocisz z Kajtkiem wpadnij opowiedziec wrazenia wink
      nie dalej jak dwa tyg temu rozmawialam wieczorem z kumpela "na koncowce". humor
      miala taki jak przed okresem tzn. bez noza nie pochodz. a rano dostalam sms z
      porodowki smile)
      • diana1 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:07
        Pimpek, tzrymamy kciuki za pomyślne wyjścia malucha - hmmmmz tą "18" to chyba
        ciężko bedzie mu wystrzelić szampana!!!!
        • kretoszczurek Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:19

ja takie bóle też mam od 3 tyg. Wczoraj to nawet regul;arne były. Niestety fałszywy alarm syn jaja sobie robi. Na ktg wychodza dość regularne skurcze ale nie takie jak powinny być i dupa.
          Trzymam kciuki za Ciebie bo ja przed terminem a swira dostaję
          Oby jak najszybciej
    • iwonek34 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:42
      Pipmku, bedziemy przeć grzecznie z Toba!!! A ulzyj sobie podczas porodu - wtedy
      nawet najciezsze bluzgi wybaczaja!! a slyszalam historie, że szpital caly sie
      zbiegal jak kobietka rodziła, bo takich zbitków przekleństw w zyciu nikt nie
      słyszał. Ale potem sie wszyscy usmiechali i mowili, że taka "emocjonalna" jest.
      a ona niewiele pamieta!! takze i wybaczaja, i sie nie pamieta - pełen
      luksus.pa. czekam na wiadomosci!!!
    • mika_p Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:48
      Pewnie powoli zaczyna ci sie twoj wymarzony poród, Pimpek. Zycze ci kolacji,
      ktora zjesz tylko za siebie smile
    • robbea1 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:34
      Trzymaj się Pimpek, z opowieści znajomych wiem że to początki końca smile
      • bulbulina Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:43
        i jak tam Pimpek samopoczucie?jestes jeszcze w domku czy juz cie powiezli na
        porodowke?mocno trzymam kciuki!!na pewno bedzie dobrze!
      • pimpek_sadelko Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 19:40
        hir aj kom laski mojesmile
        dzis porodu nie bedziesmile
        na szczescie mam super dopplery i jutro nie laduje w szpitalu. bede lazic na
        ktg, kal do niedzieli nie urodze to w poniedzialek o 9 rano 6 pieterko szpitala
        wojewodzkiegpo w olsztyniesmile
        a dzis na ktg wyszly mi az DWA skurcze hehehehsmile
        napiecie macicy mam 50-60% zatem moze we wrzesniu bede mamabig_grin
        dzieki za trzymanie kciukowbig_grin
        • pimpek_sadelko ps. 12.09.05, 19:41
          juz nie wiem czy mam duzy brzuch czy maly. dzis gin powiezial, ze duzy i ze
          ciezko on widzi moj porod, ze obawia sie, ze wyladuje na stole... no zerznac
          mnie chyba chcawink
          a tak poza tym to waga stanela w mioejscubig_grin lalalaasmile
    • budzik11 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:40
      O rany! Pimpek, chyba wybiła godzina "0" smile)))))))))) Trzymam kciuki i czekam
      na newsa!!!!!!!!!!
      • asiulka1976 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:43
        no i co łona tak ucichła ?? czyzby juz ????????
        • bursztyn3 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 19:47
          Trzymam kciuki! Oby jak najszybciej i jak najlżej!
          • blige Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 21:27
            Pimpek, ja tak mialam cay piatek i cala sobote - wieczorem okazalo sie, ze
            rodze i w niedziele urodzilamsmile))
            trzymaj sie!!! a KAjtek - Ty sie nie trzymaj tylko wychodzsmile)))
    • sylwia7611 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 22:13
      Trzymamy kciuki wink i życzymy szybkiego porodu oraz dużo zdrówka dla mamusi i
      dzidziusia smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka