pimpek_sadelko 12.09.05, 14:21 to chyba nic zlego? mam odruch lazenia do lazienki i sprawdzania.... zwariowalam... jaki okres... w 9 hmmmm w 10(DDD) tc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bulbulina Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:23 mnie przeraza fakt ze nie mam zadnych objawow przedporodowych.na 17 termin a tu nic...a to sprawdzanie okresu-to chyba dobrze, moze przygotowania do porodu w pełni? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:24 bulbulina napisała: > mnie przeraza fakt ze nie mam zadnych objawow przedporodowych.na 17 termin a tu > > nic...a to sprawdzanie okresu-to chyba dobrze, moze przygotowania do porodu w > pełni? eeeee ja mam wrazenie, ze do koca zycia z balonem zostane a kajtek w brzuchu 18stke wyprawi Odpowiedz Link Zgłoś
kapcius Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:26 pimpeczku juz niedługo...)) a mnie zostało jeszcze 17 dni...i straszniieee miii sie dłuuzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:28 pimpek_sadelko napisała: > to chyba nic zlego? > mam odruch lazenia do lazienki i sprawdzania.... zwariowalam... jaki okres... > w 9 hmmmm w 10(DDD) tc? tfuuu! 10 miesiac a nie tydzienDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:45 Ja mam doslownie to samo i wszystkie "bardziej doswiadczone" kobitki a takze moja ciotka gin twierdza,ze takie objawy "jak na okres" to nic innego jak pierwsze,niesmiale info o zblizajacym sie porodzie Ponoc boli w krzyzu,w brzuchu moze zajsc tez rewolucja (np biegunka),czasami niektore maja mdlosci,ogolne otepienie,rozbicie,nic sie nie chce,napinanie brzucha i takie tam symptomy,ktorych od grudnia zeszlego roku nie mialam Mam tylko nadzieje,ze wszystko potoczy sie blyskawicznie bo dzis mam termin Pozdrawiamy,Malina i Maya uparciuszek Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:47 Pimpek zbliża się Twój poród, miałam tuż przed dokładnie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:57 Dziewczynki przecież nie zawsze i nie każdemu uda się "Zmieścić " w termninie..Jak rodziłam córcię to termin minął zwyczajnie 30 lipca w piątek,w sobotę zrobili mi ktg na które przyszłam i nic nie wyszło..Lekarz prowadzący powiedział mi że zobaczymy się we środę na wizycie bopod koniec chodzilam co tydzień..dopiero we środe 5 dni po terminie na wizycie w przychodni powiedział że tętno się wacha i trzeba na izdebkę...jak przyszłam to wyszły mi na ktg skurcze porodowe i blok..tak hegar, golenie i cały dzień ktg , a córcię urodziłam 6 dni po terminie dopiero we czwartek rano..Różnie to bywa zwłaszcza z pierwszym porodem.. pozdrawiam ciężarna żona slawsupera i mama 6 letniej Domci Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 14:57 Pimpku trzymaj się, bo to rzeczywiście może być to na co czekasz Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.h Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:03 a mnie boli tak brzuch od miesiąca, zawsze wieczorami, w nocy i rano a córka siedzi dalej, także to tylko macica sobie cwiczy.. pozdrawiam Dorota i Kornelia 41 tc Odpowiedz Link Zgłoś
andziabk Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:03 glowa do gory, jak juz wrocisz z Kajtkiem wpadnij opowiedziec wrazenia nie dalej jak dwa tyg temu rozmawialam wieczorem z kumpela "na koncowce". humor miala taki jak przed okresem tzn. bez noza nie pochodz. a rano dostalam sms z porodowki ) Odpowiedz Link Zgłoś
diana1 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:07 Pimpek, tzrymamy kciuki za pomyślne wyjścia malucha - hmmmmz tą "18" to chyba ciężko bedzie mu wystrzelić szampana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kretoszczurek Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:19 ja takie bóle też mam od 3 tyg. Wczoraj to nawet regul;arne były. Niestety fałszywy alarm syn jaja sobie robi. Na ktg wychodza dość regularne skurcze ale nie takie jak powinny być i dupa. Trzymam kciuki za Ciebie bo ja przed terminem a swira dostaję Oby jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
iwonek34 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:42 Pipmku, bedziemy przeć grzecznie z Toba!!! A ulzyj sobie podczas porodu - wtedy nawet najciezsze bluzgi wybaczaja!! a slyszalam historie, że szpital caly sie zbiegal jak kobietka rodziła, bo takich zbitków przekleństw w zyciu nikt nie słyszał. Ale potem sie wszyscy usmiechali i mowili, że taka "emocjonalna" jest. a ona niewiele pamieta!! takze i wybaczaja, i sie nie pamieta - pełen luksus.pa. czekam na wiadomosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 15:48 Pewnie powoli zaczyna ci sie twoj wymarzony poród, Pimpek. Zycze ci kolacji, ktora zjesz tylko za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
robbea1 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:34 Trzymaj się Pimpek, z opowieści znajomych wiem że to początki końca Odpowiedz Link Zgłoś
bulbulina Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:43 i jak tam Pimpek samopoczucie?jestes jeszcze w domku czy juz cie powiezli na porodowke?mocno trzymam kciuki!!na pewno bedzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 19:40 hir aj kom laski moje dzis porodu nie bedzie na szczescie mam super dopplery i jutro nie laduje w szpitalu. bede lazic na ktg, kal do niedzieli nie urodze to w poniedzialek o 9 rano 6 pieterko szpitala wojewodzkiegpo w olsztynie a dzis na ktg wyszly mi az DWA skurcze heheheh napiecie macicy mam 50-60% zatem moze we wrzesniu bede mama dzieki za trzymanie kciukow Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko ps. 12.09.05, 19:41 juz nie wiem czy mam duzy brzuch czy maly. dzis gin powiezial, ze duzy i ze ciezko on widzi moj porod, ze obawia sie, ze wyladuje na stole... no zerznac mnie chyba chca a tak poza tym to waga stanela w mioejscu lalalaa Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:40 O rany! Pimpek, chyba wybiła godzina "0" )))))))))) Trzymam kciuki i czekam na newsa!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 16:43 no i co łona tak ucichła ?? czyzby juz ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn3 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 19:47 Trzymam kciuki! Oby jak najszybciej i jak najlżej! Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 21:27 Pimpek, ja tak mialam cay piatek i cala sobote - wieczorem okazalo sie, ze rodze i w niedziele urodzilam)) trzymaj sie!!! a KAjtek - Ty sie nie trzymaj tylko wychodz))) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia7611 Re: czuje sie jakbym miala okresu dostac:( 12.09.05, 22:13 Trzymamy kciuki i życzymy szybkiego porodu oraz dużo zdrówka dla mamusi i dzidziusia )) Odpowiedz Link Zgłoś