magdalena003 12.04.07, 14:16 Poszukuję namiarów na dobrego alergologa w Warszawie. Może macie namiary sprawdzonego lekarza?Jestem w 5 miesiącu ciąży i nie radzę już sobie z uczuleniem. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deszczu_kropelka Re: Alergolog Warszawa 12.04.07, 15:34 Magdaleno, chodziłam swego czasu do pani doktor Sarzyńskiej, alergologa- laryngologa, w poradni alergologicznej przy szpitalu Czerniakowskim, państwowo (tel. 318-60-00). Pani doktor jest dokładna, konkretna i nie spławia pacjentów, jak to się zazwyczaj dzieje w przypadku lekarzy przyjmujących państwowo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asik37 Re: Alergolog Warszawa 12.04.07, 17:27 Magdo a czy Ty jestes alergikiem czy uczulenie wyszło dopiero w ciązy.. i jak ono sie objawia?? Jesli do tej pory nie miałas uczulen to radze popros lekarza na badanie krwi w kierunku Aspatów i Alatów aby wykluczyc cholestazę....przerabiałam ja jak byłam w ciazy...im wczesniej sie ją wykryje tym lepiej...objawia sie głownie świądem rąk, nog, brzucha (przynajmiej u mnie) myslałam długo ze cos mnie uczuliło dopiero lekarz ginekolog "ochrzanił"mnie ze wczesniej nic nie mowiłąm i szybciutko wysłał na badania Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena003 Re: Alergolog Warszawa 12.04.07, 19:24 Alergikiem jestem od kilku lat. Zawsze na wiosnę brałam Zyrtec i czułam się dobrze.Teraz biorę tylko wapno, ale oprócz kataru pojawił się męczący suchy kaszel.Dlatego szukam pomocy specjalisty. Internista zapisał mi Bioparox, ale nic nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: Alergolog Warszawa 13.04.07, 13:55 poradnia ALERGOMET na ul.KEN na Ursynowie,maja umowe z nfz,potrzebne tylko skierowanie.Ja tez zaczynam cierpiec(32tc),termin na czerwiec,wiec apogeum dkla mnie alergii.Nie wiem ,jak bedzie dalej,co z karmieniem,bo też leków brać nie można.Mi już Zyrtek i inne nie pomagały,nie pamiętam nazwy leku,ale i tak nie można teraz w ciąży brać .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asik37 Re: Alergolog Warszawa 13.04.07, 14:00 Ja polecam w LIMie Dr Gornickiego i Dr Kindracka Odpowiedz Link Zgłoś