Dodaj do ulubionych

Alergolog Warszawa

12.04.07, 14:16
Poszukuję namiarów na dobrego alergologa w Warszawie. Może macie namiary
sprawdzonego lekarza?Jestem w 5 miesiącu ciąży i nie radzę już sobie z uczuleniem.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • deszczu_kropelka Re: Alergolog Warszawa 12.04.07, 15:34
      Magdaleno, chodziłam swego czasu do pani doktor Sarzyńskiej, alergologa-
      laryngologa, w poradni alergologicznej przy szpitalu Czerniakowskim, państwowo
      (tel. 318-60-00). Pani doktor jest dokładna, konkretna i nie spławia pacjentów,
      jak to się zazwyczaj dzieje w przypadku lekarzy przyjmujących państwowo.

Pozdrawiam!
      • magdalena003 Re: Alergolog Warszawa 12.04.07, 16:07
        Dziękujęsmile
    • asik37 Re: Alergolog Warszawa 12.04.07, 17:27
      Magdo a czy Ty jestes alergikiem czy uczulenie wyszło dopiero w ciązy.. i jak
      ono sie objawia?? Jesli do tej pory nie miałas uczulen to radze popros lekarza
      na badanie krwi w kierunku Aspatów i Alatów aby wykluczyc
      cholestazę....przerabiałam ja jak byłam w ciazy...im wczesniej sie ją wykryje
      tym lepiej...objawia sie głownie świądem rąk, nog, brzucha (przynajmiej u mnie)
      myslałam długo ze cos mnie uczuliło dopiero lekarz ginekolog "ochrzanił"mnie ze
      wczesniej nic nie mowiłąm i szybciutko wysłał na badania
      • magdalena003 Re: Alergolog Warszawa 12.04.07, 19:24
        Alergikiem jestem od kilku lat. Zawsze na wiosnę brałam Zyrtec i czułam się
        dobrze.Teraz biorę tylko wapno, ale oprócz kataru pojawił się męczący suchy
        kaszel.Dlatego szukam pomocy specjalisty. Internista zapisał mi Bioparox, ale
        nic nie pomaga.
        • nat10 Re: Alergolog Warszawa 13.04.07, 13:55
          poradnia ALERGOMET na ul.KEN na Ursynowie,maja umowe z nfz,potrzebne tylko
          skierowanie.Ja tez zaczynam cierpiec(32tc),termin na czerwiec,wiec apogeum dkla
          mnie alergii.Nie wiem ,jak bedzie dalej,co z karmieniem,bo też leków brać nie
          można.Mi już Zyrtek i inne nie pomagały,nie pamiętam nazwy leku,ale i tak nie
          można teraz w ciąży brać .Pozdrawiam
    • asik37 Re: Alergolog Warszawa 13.04.07, 14:00
      Ja polecam w LIMie Dr Gornickiego i Dr Kindracka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka