pollys 12.04.06, 22:59 czy są tu jakieś ciężarówki z Bydgoszczy? poszukuję opinii o szpitalu nr 2... słyszałam,że to dobry szpital jeżeli chodzi o przyjmowanie porodów i ludzkie traktownie kobiet może słyszałyście zupełnie inne opinie? z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robin2510 Re: Halo Bydgoszcz! 13.04.06, 09:59 witam ja rodziłam we wrześniu 2005r, miałam swoja położną , było extra mimo, iż nie miałam znieczulenia, poród trwał ok 5h , a to moje pierwsze dziecko. ja byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
pollys każda pozytywna opinia o tym szpitalu cieszy :) 13.04.06, 10:52 szczególnie jak się wie, że będzie się w nim rodzić mam jeszcze pytanie: czy rutynowo nacinają??? już się dowiedziałam, że na pewno nie robią lewatywy... z góry dzięki za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
0902b Re: każda pozytywna opinia o tym szpitalu cieszy 13.04.06, 18:43 Rodziłam w 2 7 kwietnia, jestem bardzo zadowolona, mialam umówioną połozną, a porod trwał 3 godziny. Wszystko poszlo bardzo sprawnie. Położna nie chciała mnie nacinać, ale nie miałam już siły przeć, więc zrobiła w końcu nacięcie. Tak więc nie jest to rutynowy zabieg, próbują najpierw bez nacięcia. Moja córcia była dość duża, bo ważyła 3950, a ja przed ciążą 45 kilo, ale poszło naprawdę szybko. Profesjonalna opieka, super położna. Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: każda pozytywna opinia o tym szpitalu cieszy 13.04.06, 19:24 też byłam cięta ale podobno pro-forma, mnie tam było bez różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś