kamka-l 28.06.06, 13:58 Może mi ktoś odpowiedzieć jak jest z odwiedinami po cesarce we wałbrzyskim szpitalu? Jak będę miała cesarkę np. o godz 10.00 to mąż bęzie mógł być do wieczorka z nami? I jak jest z opieką nad maluszkami, od razu są z mamami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jevick Re: Jak jest z odwiedzinami we Wałbrzychu? 28.06.06, 15:56 tata moze byc ile chce a dzidzius jest z Toba. tak przynajmniej bylo 3 lata temu, teraz wybieram sie tam w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
kamka-l Re: Jak jest z odwiedzinami we Wałbrzychu? 28.06.06, 17:44 To super, że tata może być ile chce. Ja już w sierpniu się tam wybieram. A może chodzisz do jakiegoś tamtejszego lekarza, bo ja owszeem - dr Jastrzębski! Odpowiedz Link Zgłoś
hela_ms zdecydowanie polecam ten szpital 29.06.06, 11:28 W ubiegłym tyg. leżałam parę dni na patalogii ciąży i miałam okazję pozwiedzać i zapoznać się ze szpitalem. Warunki są rewelacyjne, położne chronią krocze, sale porodowe przyjemne a dzidziuś po narodzinach jest cały czas z mamą. Ponadto po porodzie pielęgniarki uczą jak karmić malucha itp. Atmosfera jest bardzo przyjemna. Sama jestem z Jeleniej Góry ale będę rodzić w Wałbrzychu. Takiego podejścia do pacjenta bardzo dawno nie widziałam. Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś