Dodaj do ulubionych

Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ?

IP: 80.50.68.* 24.06.07, 11:49
Witam
Kochani mam do Was gorącą prośbę o poradę. Wbieram się na wakacje i odlot mam
z lotniska w Pyrzowicach. Parking na 2 tygodnie jest bardzo drogi chciałabym
pozostawić auto zaparkowane w prawidłowym i bezpiecznym miejscu w okolicach
lotniska Pyrzowice. Bardzo proszę o poradę i ewentualne propozycje gdzie
można tam zaparkować
pozdrawiam
Kasia
ewentualnie porady proszę na adres : Keyt74@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kropka Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:00
      obawiam sie ze niestety nigdzie - nic nie ma w poblizu
      • Gość: elope Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.orbis-transport.pl 25.06.07, 13:15
        najbezpieczniej zostawic na pasie startowym, tam ci nikt na pewno nie ukradnie.

A tak na poważnie to pierwszy dom od lotniska(dom sołtysa), tam masz tani
        parking, nastepny 3 km od lotniska myjnia Mikro - Koczy tam tez mozna spokojnie
        i bezpiecznie samochód zostawic.

pzdr
        • Gość: Tomasz Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.zvid.net 02.07.07, 13:25
          WArto zaparkowac samochod na nowo powstalym parkingu na posesji prywatnej.
          Pierwszy budynek przy lotnisku jadac stara nie nowa droga do lotniska. Ul
          Wolnosci . Z napisem na domu SOLTYS. WArto ok 45 zl na tydzien. Polecam bo sam
          zostawilem tam samochod lecac do Angli na krotkie wakacje. Pytac Tadeusz Czapla
          lub Danuta Czapla tel 032-2845038. Pozdrawiam
          • sanpja Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 12.07.07, 17:40
            a czy to jest parking sztrzeżony?
    • Gość: Jolab Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: 195.205.21.* 25.06.07, 15:09
      Miałam ten sam problem w ubiegłym roku .
      Zdecydowałam sie nie jechać autem na lotnisko tylko wykupiłam dojazd do i z
      lotniska w firmie Matuszek . Sa to klimatyzowane busiki które czas odjazdu i
      przyjazdu maja dopasowany do godzin lotów Wizzair ( nawet jak są opóźnienia ).
      Wszystko załatwiłam przez internet grey.turystyka.com.pl/~wizzair/
    • Gość: Nieznoszę PiSu Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.centertel.pl 25.06.07, 17:42
      Kasia spróbuj porzucić wóz gdzieś przy drodze do lotniska - tak będzie
      najtaniej.
      • Gość: Tomi Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.zvid.net 02.07.07, 13:29
        WArto zaparkowac samochod na nowo powstalym parkingu na posesji prywatnej.
        Pierwszy budynek przy lotnisku jadac stara nie nowa droga do lotniska. Ul
        Wolnosci . Z napisem na domu SOLTYS. WArto ok 45 zl na tydzien. Polecam bo sam
        zostawilem tam samochod lecac do Angli na krotkie wakacje. Pytac Tadeusz Czapla
        lub Danuta Czapla tel 032-2845038. Pozdrawiam
        • Gość: ania Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.e-wro.net.pl 25.07.07, 13:39
          a czy daleko jest od tego sołtysa do lotniska?
          • Gość: Michal Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:08
            Od SOŁTYSA DO LOTNISKA JEST JAKIEŚ 150 m TERMINAL WIDAĆ Z PARKINGU !!!!!!!!!!!!
    • iberia.pl Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 25.06.07, 18:31
      albo parkujesz na parkingu przy lotnisku albo auto zostawiasz pod domem.
      Mozesz sobie wydrukowac kupon na znizke na parkingu-ale uwaznie doczytaj,
      ktorego parkingu znizka dotyczy.
      www.gtl.com.pl/lzk/
      www.gtl.com.pl/index.html?page=parking
    • Gość: lopi1 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 23:04
      Ze znizką (specjalne kupony byly kiedys do wydrukowania na stronie
      lotniska)postoj na 2 tygodnie to 100 zl. Nie jest wiec tragicznie. Jest nawet
      specjalne miejsce na samochody , ktore dluzej maja tam postac ale mozesz go
      postawic w kazdym miejscu na parkingu. Jak sie boisz o samochod zamawiasz
      blokade na kola za 20 zlociszy.
      • ago-33 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 28.06.07, 13:04
        Sołtys w Pyrzowicach jest dobrym punktem, polecam. www.euro-klinika.pl
        • Gość: Ks. Adam Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: 83.143.161.* 01.08.07, 12:52
          A czy Kasia zastanie swój wóz gdy wróci dalej stać u Sołytysa?
    • Gość: Michal Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:04
      W Pierwszym domu przy lotnisku w Pyrzowicach otwarto nowy parking !!!!!!
      W SUPER CENIE ZADZWONCIE SOBIE DO NICH I UMÓWCIE SIE 787 199 637
      Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.e-wro.net.pl 02.08.07, 11:13
        potwierdzam i olecam, własnie dzis w nocy odbierałam swoje auto po tygodniowym
        postoju u sołtysa! No i za 1/3 ceny co na parkingu lotniskowym.
        • iberia.pl Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 02.08.07, 12:40
          ciewkawe czy pan soltys placi od tego parkingu stosowny podatek....
          • amelia00 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 02.08.07, 15:55
            myślę, że tak, bo firma jest zarejestrowana ... a zresztą, jak mam płacić 150
            (drożej niż na Okęciu) a 40 zł, to decyzja jest jasna ...
            • iberia.pl Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 02.08.07, 18:58
              sugerujesz, ze Pyrzowice sa drozsze od Okecia?
    • marcuss00 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 05.07.13, 13:21
      Leciałem ostatnio z Okęcia i zostawiłem samochód na parkingu www.parkingpyrzowice.pl. Zaskoczył mnie wysoki poziom obsługi, dowieźli mnie na lotnisko i odebrali z niego po powrocie. Jak by ktoś potrzebował sprawdzonego i bezpiecznego parkingu to gorąco polecam!
    • marcuss00 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 05.07.13, 13:28
      Leciałem ostatnio z Pyrzowic i zostawiłem samochód na parkingu www.parkingpyrzowice.pl. Zaskoczył mnie wysoki poziom obsługi, dowieźli mnie na lotnisko i odebrali z niego po powrocie. Jak by ktoś potrzebował sprawdzonego i bezpiecznego parkingu to gorąco polecam!
    • ciaki Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach? 29.07.15, 16:14
      Pracowałem kilka lat na lotnisku więc mogę coś o tym powiedzieć. Generalnie jest bardzo wysoka konkurencja, więc gdzie nie zaparkujesz tam będzie dobrze. Przywiozą i odwiozą. W zasadzien nie ma to znaczenia. Nie mniej jednak, ja sam korzystałem z parkingu sołtysa- nie wiem czy jest jeszcze sołtysem :) Jest monitorowany, dba o to by auta nie stały blisko siebie. Parking mieści się przy przejeżdzie kolejowym- jak jedziecie od strony tych wioch, to przed samym przejazdem po prawej stronie. Niestety nie mam pamięci do nazw, ale jak zapytacie o sołtysa to wam powiedzą :) inaczej mówiąc jak wyjeżdża się z lotniska to odrazu w prawo i za raz wtedy po lewej za przejazdem.
      • bartoszcze Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach? 02.08.15, 15:35
        Generalnie to parking lotniskowy P2 nie odbiega dziś szczególnie ceną od innych okolicznych.
        Tylko - w razie rezerwacji internetowej - lepiej mieć przy sobie dowód uiszczenia opłaty, bo na bramce nie potrafią się doszukać.
    • olgasawicka Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 31.01.18, 19:45
      To jest całkiem tani parking www.europarking.pl/ do tego znajduje się bardzo blisko lotniska Pyrzowice. Parkowaliśmy już tam kilka razy i zawsze jesteśmy zadowoleni.
    • kingapolek_90 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 31.08.18, 14:50
      Wraz z mężem zostawialiśmy samochód na tym parkingu atmosfera.eu/. Bardzo fajnie, że można skorzystać z restauracji i np. zjeść obiad przed lotem. Oprócz tego bardzo miła obsługa, wszystko w najlepszym porządku.
    • 1lena_ewa1 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? 04.09.18, 14:21
      przy lotnisku jest dużo parkingów - de facto nie musisz wcześniej dzwonić ani umawiać
    • Gość: Maciej3435 Re: Gdzie zaparkować w Pyrzowicach ? IP: *.sokola.pl 30.12.19, 05:20
      Polecam parkingliner.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka