pepsi18 23.10.07, 20:05 Proszę o namiary dobrego fryzjera .Włosy kręcone- może jakis stylista?:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepsi Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 12:31 podnosze watek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:06 jak bede w domku wysle ci namiar;-) ale mam na chorzow. polecany był na forum kobieta,skorzystałam i jestem bardzooo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
maxnevio Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi 10.11.07, 12:56 Witam serdecznie chiałbym Zaoferowac Usługi Stylizacji i Doradztwa z zakresu Stylizacji... Posiadam Wykształcenie kierunkowe, ukonczone kursy wizażu ,doradztwa stylizacyjnego oraz kurs Katowickiej Szkoły Modeli ALEKSANDRA(dyplom ukonczenia) Proponuje dobor ubran do okreslonego stylu klienta oraz okazji... Pomoc w dobraniu nuty kolorystycznej Usługi swiadcze w domu klienta + towarzyszenie klientowi podczas zakupow. Zapewniam pełna Anonimowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 13:18 ile taka usługa kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
maxnevio Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi 10.11.07, 18:16 Proponuje pierwsze spotkanie w celu omowienia szczegołow. W internecie mozna spotkac wiele stron Stylistow ktorzy podaja ceny za spotkanie ,wypad na zakupy, dodam cen nieadekwatnych do wykonanej pracy. Zapraszam na Meila Maxnevio@wp.pl omowimy wiecej szczegółow Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golac Re: Dobrego styliste- fryzjera ..polecam IP: 195.187.134.* 24.10.07, 14:20 Rynek 13, w Modrzejowie....dobrze robi mojemu pudlwoi, niedrogo, stylowo, profesjonalnie...na afro! Na gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 18:36 Na ul. Plebiscytowej - salon En Vogue. Zapisywać się do Ani! Jestem normalnie nią zauroczona, takie rzeczy potrafi robić z włosami! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walkiria Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi IP: *.centertel.pl 23.11.07, 03:18 na Wojewódzkiej,w piwnicy u p. Niny i wódeczki się napijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi IP: *.babilon.ds.polsl.pl 23.11.07, 07:19 BEAUTY-CLUB ul. Krzywa 12 ( plac Andrzeja ) ... i może nie mają w swoim tytule "styliści" - ale wiedzą co robią, a ich wyobraźnia jest lepsza niż nie jednego wybitnie drogiego stylisty !! polecam p.Renie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dobrego styliste- fryzjera poszukuję w Katowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 12:46 Witam, Polecam Studio Zdrowia i Urody Antidotum, www.studio-antidotum.pl. Fryzjer p. Robert jest naprawde swietny. Z wlosami potrfi zrobic wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś