carmelaxxx 19.01.04, 21:33 Szukam takich mam a i niekoniecznie mam hehe a w szczegolnosci ze Stavanger ale niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moss7 Re: sa tu mamy mieszkajace w Norwegii? 02.02.04, 12:25 Witam,nie mieszkam niestety w Stavanger,tylko w Ulvik,kolo Voss. Szukalam od dwoch miesiecy mam z Norwegii od dwoch miesiecy i puchy. jestem codziennie na forum Porod i ciaza. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
saras1 Re: sa tu mamy mieszkajace w Norwegii? 03.03.04, 22:34 Czesc, Jest coraz lepiej ja od 3-lat szukam mam z Norwegii. Znalazlam tylko jedna. Ja mieszkam w Oslo. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczek8 Re: sa tu mamy mieszkajace w Norwegii? 02.12.04, 17:35 Czesc!! Ja mieszkam w Polsce,ale mam przyjaciol w Norwegii.Mieszkam tam sympatyczna Ania,ktora niebawem bedzie mama.Mieszka w Oslo. Odpowiedz Link Zgłoś
esteel Re: sa tu mamy mieszkajace w Norwegii? 02.12.04, 22:05 Haja ja mieszkam w Oslo ( Thomas Heftys Gate) mam 18miesiecznego synka. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
jo_jo Re: sa tu mamy mieszkajace w Norwegii? 04.03.04, 01:04 Pozdrawiam z Oslo, gdzie mieszkam od lat kilku. Rowniez jako mama, ale nie tylko... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
saras1 Re: sa tu mamy mieszkajace w Norwegii? 09.03.04, 22:15 Mieszkam no Høybråtenvn. a Ty gdzie????, moze wypijemy jakas kawe??? Odpowiedz Link Zgłoś
jo_jo saras1, 23.03.04, 12:11 Odpisalam Ci na tzw. priva (juz jakis czas temu zreszta). Odpowiedz Link Zgłoś
ewaand Re: sa tu mamy mieszkajace w Norwegii? 15.02.05, 13:39 Mam krótkie pytanie do mam mieszkających w Oslo. Spędzę z 5 latkiem jeden dzień w Oslo i stąd moje pytanie, co można ciekawego zobaczyć z takim maluchem, jakiej temperatury i pogody mogę się spodziewać pod koniec kwietnia. Za wszelkie informacje serdecznie dziękuję. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś