Dodaj do ulubionych

Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.-tanio

25.01.07, 14:58
Obserwuj wątek
    • argos5 Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 01.02.07, 09:10
      www.polwysep.pl/wanda/
      Cześć polecam jeżeli wybierasz się z dzieckiem, byliśmy w zeszłym roku z 14
      miesięcznym maleństwem. Znajomi z 2 latkiem oraz z raczkującym szkrabem
      Coprawda w tej willi nie było wyzywienia ale w sąsiednich mnóstwo obiadów
      domowych, są nawet plastikowe krzesełka do karmienia, place zabaw wszędzie,
      piaskownice i mnóstwo rodzin z malutkimi dzieciaczkami, obok fajna knajpka dla
      rodziców w której sa kulki dla dzieciaków. Na plaże trzeba przejśc przez ulicę
      i schodami w dół, ale my chodziliśmy troszeczkę dalej bo było zejście łagodne z
      górki, ale pomimo wózków, tobołów typu koce, foremki,
      pieluchy,falochrony,zabawki dmuchane i basen - bo nalewaliśmy dla naszych
      szkrabów wode(radość niesamowita) to nie było to uciązliwe. W willi tej jest
      kuchnia, sa lodówki, plac zabaw dla dzieci, a na dole sala bilardowa z
      pokoikiem pełnym zabawek dla szieci -super!!!! Bardzo często z całym majdanem
      chodziliśmy do władysławowa na plażę (15min) Było bardzo fajnie. Sprawdź sobie
      tez Willę Bursztynek w Chłapowie to jest obok Wandy, my chcieliśmy tam jechać
      ale nie było już miejsc( ja byłam w czerwcu a rezerwowałam w lutym)tam jest
      trochę fajniej- lepszy plac zabaw dla dzieci. W Wandzie bardzo fajne warunki,
      pokoje z lodówkami, TV, prysznicem, balkonem (weźcie pokój z widokim na plac
      zabaw) z drugiej str są pokoje z widokim na parking, a i weżcie sobie parter!
      (no prawie parter bo to na podniesieniu)Kuchnia jest na piętrze, są garki,
      szklaniki talerze, kuchenka) w pokojach czajniki,łóżko sypialniane i tapczani
      ale wszyscy byliśmy ze szkrabami więć wyniesione tapczaniki a wstawione
      nowiutkie łóżeczka drewniane weź tylko pościel dziecku.Na dachu można zrobić
      sobie imprezkę albo poopalaś się są leżaki, muzyka, b.fajnie. Dzięki niani
      elektronicznej użyliśmy wszystkiego podczas 2 godz drzemki w dzień i wieczorem.
      Polecam
    • kotek15 Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 01.02.07, 12:04
      ciekawe jakie sa ceny w tym ośrodku który opisujesz , ale chyba nie najmniejsze.
      My byliśmy w Jastarni płaciliśmy 30 zł os dorosła i 10 dziecko, łazienka na 2
      pokoje, w pokoju tv, dostep do kuchni. dostaliśmy dla synka zwykłe łożeczko i
      wanienkę i krzesełko do karmienia bo właścicielka miała po wnuczku który często
      u niej bywał. może wtym roku też będzie jeszcze miała te rzeczy . niestety nie
      ma możliwości wykupienia posiłków, jeśli będziesz zainteresowana
      Namiary na priv, do plaży dość niedaleko tylko przez tory i kawałek lasu , na
      płażę dobry wjazd wyłożony deskami

pzdr m
      • k0niczynka Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 03.03.07, 21:27
        a jak nazywa sie ta kwaterka w Jastarnii?
    • atena.an Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 01.02.07, 19:57
      dobry temat, będe czekać na rozwój. Jestem zainteresowana b o mój szkrab będzie
      miał 9 miesięcy, więc interesuje mnie wyposażenie w łózeczka, krzesełka dostęp
      do kuchni itd. I nie może to być kompletna "dziura" bo strszy 11 latek potrzeby
      też swoje ma. dajcie znac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka