argos5 Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 01.02.07, 09:10 www.polwysep.pl/wanda/ Cześć polecam jeżeli wybierasz się z dzieckiem, byliśmy w zeszłym roku z 14 miesięcznym maleństwem. Znajomi z 2 latkiem oraz z raczkującym szkrabem Coprawda w tej willi nie było wyzywienia ale w sąsiednich mnóstwo obiadów domowych, są nawet plastikowe krzesełka do karmienia, place zabaw wszędzie, piaskownice i mnóstwo rodzin z malutkimi dzieciaczkami, obok fajna knajpka dla rodziców w której sa kulki dla dzieciaków. Na plaże trzeba przejśc przez ulicę i schodami w dół, ale my chodziliśmy troszeczkę dalej bo było zejście łagodne z górki, ale pomimo wózków, tobołów typu koce, foremki, pieluchy,falochrony,zabawki dmuchane i basen - bo nalewaliśmy dla naszych szkrabów wode(radość niesamowita) to nie było to uciązliwe. W willi tej jest kuchnia, sa lodówki, plac zabaw dla dzieci, a na dole sala bilardowa z pokoikiem pełnym zabawek dla szieci -super!!!! Bardzo często z całym majdanem chodziliśmy do władysławowa na plażę (15min) Było bardzo fajnie. Sprawdź sobie tez Willę Bursztynek w Chłapowie to jest obok Wandy, my chcieliśmy tam jechać ale nie było już miejsc( ja byłam w czerwcu a rezerwowałam w lutym)tam jest trochę fajniej- lepszy plac zabaw dla dzieci. W Wandzie bardzo fajne warunki, pokoje z lodówkami, TV, prysznicem, balkonem (weźcie pokój z widokim na plac zabaw) z drugiej str są pokoje z widokim na parking, a i weżcie sobie parter! (no prawie parter bo to na podniesieniu)Kuchnia jest na piętrze, są garki, szklaniki talerze, kuchenka) w pokojach czajniki,łóżko sypialniane i tapczani ale wszyscy byliśmy ze szkrabami więć wyniesione tapczaniki a wstawione nowiutkie łóżeczka drewniane weź tylko pościel dziecku.Na dachu można zrobić sobie imprezkę albo poopalaś się są leżaki, muzyka, b.fajnie. Dzięki niani elektronicznej użyliśmy wszystkiego podczas 2 godz drzemki w dzień i wieczorem. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 01.02.07, 12:04 ciekawe jakie sa ceny w tym ośrodku który opisujesz , ale chyba nie najmniejsze. My byliśmy w Jastarni płaciliśmy 30 zł os dorosła i 10 dziecko, łazienka na 2 pokoje, w pokoju tv, dostep do kuchni. dostaliśmy dla synka zwykłe łożeczko i wanienkę i krzesełko do karmienia bo właścicielka miała po wnuczku który często u niej bywał. może wtym roku też będzie jeszcze miała te rzeczy . niestety nie ma możliwości wykupienia posiłków, jeśli będziesz zainteresowana Namiary na priv, do plaży dość niedaleko tylko przez tory i kawałek lasu , na płażę dobry wjazd wyłożony deskami pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
k0niczynka Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 03.03.07, 21:27 a jak nazywa sie ta kwaterka w Jastarnii? Odpowiedz Link Zgłoś
atena.an Re: Gdzie nad Bałtykiem pok.z łóżeczkami turyst.- 01.02.07, 19:57 dobry temat, będe czekać na rozwój. Jestem zainteresowana b o mój szkrab będzie miał 9 miesięcy, więc interesuje mnie wyposażenie w łózeczka, krzesełka dostęp do kuchni itd. I nie może to być kompletna "dziura" bo strszy 11 latek potrzeby też swoje ma. dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś