booogie 08.10.07, 23:40 prosze, podajcie czy jest jakaś autoszkoła dla kobiet w Łodzi. Albo może szkoła jazdy gdzie nauka jest ok a potem jest dobra / duża "zdawalność" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molla7 Re: autoszkoła dla kobiet 09.10.07, 06:55 a to ma byc jakaś szkoła specjalna? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulindzia Re: autoszkoła dla kobiet 09.10.07, 13:48 A to przepraszam, kobiety są upośledzone jakieś i nie mogą do zwykłych szkół nauki jazdy chodzić???? Z taką postawą sama siebie dyskryminujesz Odpowiedz Link Zgłoś
sayyes Re: autoszkoła dla kobiet 11.10.07, 22:42 Czemu zaraz uposledzone? Ja tez bym wolala w takiej "specjalnej" uczyc sie jezdzic- tzn. zeby instruktorką byla kobieta. Jest taka szkola, bodajze w W-wie. Mozna miec preferencje co do płci ginekologa, to i tu chyba tez mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
ggmadzik Re: autoszkoła dla kobiet 11.11.07, 23:48 Witaj, jestem "świeżo " w temacie i z czystym sumieniem mogę polecić auto szkołę "Andrzej". Mają bardzo dużą skuteczność uczenia i cudownych instruktorów!!!(kobietę- Panią Ulę i mężczyznę-Pana Andrzeja). Ja jestem właśnie po kursie w tej auto szkole i 25.10.2007 zdałam egzamin (teoria i praktyka) za pierwszym razem!!! Z tego co wiem z mojej grupy tylko jedna osoba zdała za drugim razem, reszta za pierwszym. Mają małe grupki uczniów, bezpłatne materiały do nauki, godziny jazd dopasują do Twoich potrzeb ( Ty podasz dni i godziny kiedy Ci pasuje. I tak mogłabym pisać jeszcze bardzo, bardzo dużo dobrego na temat tej szkoły ale sądzę, że jeśli naprawdę myślisz nad pójściem na kurs to nie będziesz żałowała jeśli wybierzesz tą szkołę. Na gazetowy wysyłam Ci link ich stronki. Pozdrawiam. Magda (od 3 dni szczęśliwa posiadaczka prawka). Odpowiedz Link Zgłoś
martynak2005 Re: autoszkoła dla kobiet 26.11.07, 16:38 mogę prosić o link na gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
sayyes Re: autoszkoła dla kobiet 27.11.07, 14:51 czy ja tez moglabym prosic o link? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
map23 Re: autoszkoła dla kobiet 28.11.07, 10:22 ja te z poproszę o namiar czy można tam isc tylko na jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
malazebra Re: autoszkoła dla kobiet 07.12.07, 19:08 Ja też bardzo proszę o ten link na maila. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
polaquinha Magda... 07.12.07, 21:12 ...poprosze ladnie o linka do stronki tej szkoly Dzieki i gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
martynak2005 Re: Magda... 11.12.07, 12:57 rzeczywiście skorzystałam, sama chodziłam do szkoły Gryglas a z ciekawości przed samym egzaminem praktycznym skorzystałam z jazd w tej szkole andrzej, polecam z czystym sumieniem, szkoły gryglasa to po prostu pomyłka... żałuję, że tam się zapisałam. autoandrzej.prawojazdy.com.pl tel. 042 657 57 99 tel. 668 359 140 tel. kom. 600 089 752 Odpowiedz Link Zgłoś
ggmadzik Re: Magda... 16.12.07, 23:36 Witajcie Cieszę się że sprawdzacie same i się nie zawiodłyście. Jeszcze raz polecam Życzę powodzenia. Magda Odpowiedz Link Zgłoś