Dodaj do ulubionych

pomocy-dobry neurolog w Krakowie!

24.01.07, 11:18
Drogie E mamy, prosze polecccie mi dobrego neurologa, bo moja 2,5 mca
coreczka ma asymetrie ciala i dostalam od lekarza w przychodni
skierowanie...w Prokocimiu maja terminy 2 miesiace!!!na koniec marca i nie ma
zmiluj sie, a tu liczy sie czas, bo malenstwo rosnie...

Chce isc prywatnie ale nie wiem gdzie sie udac, moze ktoras z Was miala w tym
temacie doswiadczenie?

z gory dziekuje

pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • m_oments Re: pomocy-dobry neurolog w Krakowie! 29.01.07, 09:19
      nie denerwuj sie, moj synek dostal skierowanie jak mial miesiac, mialam termin
      miesieczny, a i tak czekali z cwiczeniami az mial 3,5, bo najczesciej asymetria
      sama przechodzi.
      ja chodziłam na Prochową, na NFZ. Nie wiem czy ze swojego skierowania mozesz tam
      pojsc; jak poprosisz pania w recepcji ze sprawa pilna itd to jest szansa ze
      jeszcze skroci termin.
      mi w tamtym osrodku wyprowadzili synka z asymetri i WNM w ciagu 2,5 miesiąca
      cwiczeń metodą Vojty.

www.prochowa.pnet.pl/index.html
      niestety prywatnego nie mam kogo polecic; ale z perspektywy czasu widze ze
      wazniejsza jest dobra rehabilitantka,ktora zleci dobrze dobrane cwiczenia.

• iberka Re: pomocy-dobry neurolog w Krakowie! 29.01.07, 10:41
      dr Piątkowska ze szpitala im.Jana Pawła II (sprawdzona przez nas, rewelacyjna
      pani doktor) oraz dr Mruk z kliniki na ul Rakowickiej (sprawdzona przez
      koleżankę)

Iza
      • majah1 Re: pomocy-dobry neurolog w Krakowie! 29.01.07, 11:05
        Polecm poradnie na ul. Prochowej. Świetnie diagnozuja, wyszukają najmniejszy
        nawet szczegół. Po wizycie u lekarki kierowana jestes odrazu do rehabilitanki.
        Ćwiczenia są proste, nie męczące dla dziecka, a skutki widac bardzo szybko. Nie
        martw sie, zadzwon ustal termin wizyty, jest krótszy niż w Prokocimiu.
    • grakasia Re: pomocy-dobry neurolog w Krakowie! 29.01.07, 16:13
      a my byliśmy u dr Marii Drewniak - przyjmuje niedaleko szpitala w Witkowicach.
      Bardzo krótkie terminy, fajne podejście do maluszka, sensowne porady. Polecam!
      • milka85 Re: pomocy-dobry neurolog w Krakowie! 31.01.07, 09:13
        W przychodni w Niepołomicach przyjmuje w każdą sobotę doktor Zelwiańska która
        pracuje też w Prokocimiu. Terminy są bardzo krótkie.
        • malwina79 Re: pomocy-dobry neurolog w Krakowie! 05.02.07, 20:55
          Dr Zelwiańskiej nie polecam, BARDZO ŹLE zdiagnozowała moje dziecko. Nie jest to
          tylko moja opinia. Nigdy w życiu nie poszłabym już do niej z moim dzieckiem.
          Wydawałoby się że ktoś kto pracuje w szpitalu dziecięcym jest godnym zaufania
          lekarzem, a tu niestety klapa. Jest bardzo antypatyczna i ciężko wyciągnąć od
          niej jakiekolwiek informacje. Ja chodzę do polecanej dr Mruk i jestem bardzo
          zadowolona, miła kompetentna lekarka z dobrym podejścem do dzieci.
          • andaba Re: pomocy-dobry neurolog w Krakowie! 05.02.07, 22:37
            Polecam bardzo dr Mrukową, natomiast odradzam Drewniakową. Wiem, że ma opinię świetnej lekarki, ale słyszałam, że dlatego, iż upiera się rehabilitować zdrowe dzieci - co wiadomo, ze daje doskonałe efekty. I na własnym przykładzie (a raczej mojego syna) też się o tym przekonałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka