Dodaj do ulubionych

Dziewczyny z Warszawy o co chodzi z tym info. o

17.01.07, 11:48
zapaleniach płuc w Warszawie???
to prawda??
U mnie na Pradze spokój..
Jak u Was serio jakas plaga?? n/t
p.s ogladam TVN24 o co chodzi?/
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: Dziewczyny z Warszawy o co chodzi z tym info. 17.01.07, 11:50
      Babka a na f. Warszawa nie łąska zapytac?smile)

A jezeli chodzi o zapalenia płuc to nie wiem jak w Warszawie ale w Białymstoku
      jest teraz plaga takich zachorowan.
      • babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:04
        i "łąskawie" pytam na forum emama tutaj też, żyją i mieszkają ludzie z Warszawy
        • czajkax2 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:29
          Nie czepiaj sie mojej literówki, wszka z tego jestem znanasmile)
          • babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:41
            "wszka" tak nie czepiam się
            pozdrawiam
            buźka
            • czajkax2 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:45
              No teraz to okazałas się małostkowa,wiesz? Doprawdy trudno byc pozytywnie
              nastawionym do ciebie.
              • babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 13:03
                dlaczego??
                naprawdę Cię lubię!!!!!!!!!
                i nie czepiam się..
                pozytywnie nastawionym?? hmnnn, a kto na tym forum jest pozytywnie nastawiony
                do ludzi?..
                A Ty nie jestes przypadkiem negatywnie nastawiona do mnie?????
                • czajkax2 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 13:11
                  Nie wiem jak inni,ale ja jestem nastawiona pozytwnie do ludzi na forum. Do
                  ciebie rónież. I głupio się czuję kiedy wytykasz mi moje literówki. gdybys może
                  dodała jakis uśmieszek czy cus to bym widziała ze robisz to z usmiechem. Ale to
                  wygląda jakbys ty tak na powaznie czepiala sie tych wyrazów.
                  • babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 13:19
                    ok już się przestanę czepiać się literówek, ale nie wymagaj, żebym za każdym
                    razem dodawała uśmiech...
                    serio nie potrafię..
                    p.s takie tam cóś w temacie .., naprawdę nie potrafię dodawać tych popierdółek..
                    pozdrawiam serdecznie i naprawdę nie czepiam się!!!!!!!!!!
                    p.s powiedz mi ile mam czekać na zmianę załącznika w wizytówce..
    • mama007 Re: Dziewczyny z Warszawy o co chodzi z tym info. 17.01.07, 11:56
      w calej polsce jest... a przynajmniej w wiekszosci. jeszcze niedawno slyszalam
      tylko o trojmiejscie, teraz chyba juz wszedzie... u mnie na pewno jest -
      lubelskie (moje, tfu tfu, odpukac w niemalowane, zdrowe, a w przedszkolu na 25
      dzieciakow obecnych 20-21 sztuk)
    • aarian Re: Dziewczyny z Warszawy o co chodzi z tym info. 17.01.07, 12:10
      babka, a z ktorej pragi jestes?
      u mnie na pradze pld to samo. tzn nie wiem jak w szpitalach (podobno w
      przychodniach tlumy), ale wokolo brak dzieci, bo wszytskie chore na zapalenie
      oskrzeli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka