babka71 17.01.07, 11:48 zapaleniach płuc w Warszawie??? to prawda?? U mnie na Pradze spokój.. Jak u Was serio jakas plaga?? n/t p.s ogladam TVN24 o co chodzi?/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Dziewczyny z Warszawy o co chodzi z tym info. 17.01.07, 11:50 Babka a na f. Warszawa nie łąska zapytac?) A jezeli chodzi o zapalenia płuc to nie wiem jak w Warszawie ale w Białymstoku jest teraz plaga takich zachorowan. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:04 i "łąskawie" pytam na forum emama tutaj też, żyją i mieszkają ludzie z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:29 Nie czepiaj sie mojej literówki, wszka z tego jestem znana) Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:41 "wszka" tak nie czepiam się pozdrawiam buźka Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 12:45 No teraz to okazałas się małostkowa,wiesz? Doprawdy trudno byc pozytywnie nastawionym do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 13:03 dlaczego?? naprawdę Cię lubię!!!!!!!!! i nie czepiam się.. pozytywnie nastawionym?? hmnnn, a kto na tym forum jest pozytywnie nastawiony do ludzi?.. A Ty nie jestes przypadkiem negatywnie nastawiona do mnie????? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 13:11 Nie wiem jak inni,ale ja jestem nastawiona pozytwnie do ludzi na forum. Do ciebie rónież. I głupio się czuję kiedy wytykasz mi moje literówki. gdybys może dodała jakis uśmieszek czy cus to bym widziała ze robisz to z usmiechem. Ale to wygląda jakbys ty tak na powaznie czepiala sie tych wyrazów. Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: czajka na forum Warszawa są różne tematy.. 17.01.07, 13:19 ok już się przestanę czepiać się literówek, ale nie wymagaj, żebym za każdym razem dodawała uśmiech... serio nie potrafię.. p.s takie tam cóś w temacie .., naprawdę nie potrafię dodawać tych popierdółek.. pozdrawiam serdecznie i naprawdę nie czepiam się!!!!!!!!!! p.s powiedz mi ile mam czekać na zmianę załącznika w wizytówce.. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Dziewczyny z Warszawy o co chodzi z tym info. 17.01.07, 11:56 w calej polsce jest... a przynajmniej w wiekszosci. jeszcze niedawno slyszalam tylko o trojmiejscie, teraz chyba juz wszedzie... u mnie na pewno jest - lubelskie (moje, tfu tfu, odpukac w niemalowane, zdrowe, a w przedszkolu na 25 dzieciakow obecnych 20-21 sztuk) Odpowiedz Link Zgłoś
aarian Re: Dziewczyny z Warszawy o co chodzi z tym info. 17.01.07, 12:10 babka, a z ktorej pragi jestes? u mnie na pradze pld to samo. tzn nie wiem jak w szpitalach (podobno w przychodniach tlumy), ale wokolo brak dzieci, bo wszytskie chore na zapalenie oskrzeli. Odpowiedz Link Zgłoś