Dodaj do ulubionych

Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne gdzie?

16.05.07, 09:58
Witam, macie wykupione w jakiś klinikach medycznych pakiety na leczenie tj
wizyty lekarskie, badanie w określonym zakresie itd? Chciałabym zakupić takie
pakiet, najlepiej rodzinny. Napiszcie gdzie macie i jakie są ceny. Mile
widziane linki do przychodni.
Obserwuj wątek
    • soemi Re: Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne g 16.05.07, 12:45
      ???
    • uma_trumna Re: Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne g 16.05.07, 13:10
      My mamy w Lux Medzie.Ja płacę 200 resztę firma(ok.300),ale dokładnej kwoty nie
      potrafie podać-nie interesuje się tymsmile.Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki i
      obsługi.Z państwowej służby zdrowia nie korzystam wcale.Dłuższy pobyt w
      szpitalu czekałby mnie niestety w państwowymsad
      • bablara Re: Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne g 16.05.07, 14:53
        Rowniez korzystam z Luxmedu i tez jestem bardzo zadowlona. Z tym ,ze ja nie ma
        pakietu wykupionego bezposrednio u nich tylko przez PZU. Wynosi mnie to wtedy 69
        zl miesiecznie za osobe,a zakres swiadczen jest naprawde duzy. szcegoly na stronie
        www.opiekamedyczna.pl/
    • uma_trumna link,link 16.05.07, 13:12
      www.luxmed.pl/
    • abbra Re: Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne g 16.05.07, 22:20
      www.cmlim.pl/new/cm-lim/ - Centrum Medyczne LIM - mamy pakiet , mąż ma
      za darmo z pracy , a za nas płaci ok.70 zł/m-c ( za mnie i dziecię ) . Nie
      potrafię Ci powiedzieć , jaki to pakiet , ale mamy w nim większość badań ,
      wizyty u lekarzy specjalistów , USG , prześwietlenia , testy skórne . Nie mamy w
      tym niestety stomatologa - jest tylko 20 % zniżki na usługi stomatologiczne (
      niestety ich ceny są wysokie , więc nie korzystamy w LIM-ie , tylko gdzie
      indziej ) .
      • bezi Re: Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne g 17.05.07, 10:24
        My mamy w Damianie i wydaje mi się, że mają juz chyba za dużo pacjentów w
        stosunku do ilości lekarzy, bo terminy wizyt sa coraz dłuższe (np. dermatolog
        ponad 2 tygodnie). Może gdzie indzielj też tak jest, ale dla mnie to za długo.
        • edytek1 Re: Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne g 17.05.07, 10:58
          Mamy medicover ogólnie ok kiedyś mielismy enel med i wydawało mi się, że opieka
          była lepsza a le wtedy nasze dziecko nie chorowało teraz choruje niestety.
    • ominika Re: Prywatna opieka medyczna - pakiety rodzinne g 17.05.07, 11:08
      My mamy pakiet rodzinny rozszerzony w programie Medica Polska Allianz. Plusem
      ogromnym jest to, ze nie jestesmy uwiązani do jednej placówki, ale mamy do
      dyspozycji cała sieć w całej Polsce - w tym m.in. Luxmed, Damian. W pakiecie
      większość badan diagnostycznych - od zwykłych laboratoryjnych po tomografie
      komputerową i rezonans magnetyczny, o szerokim wachlarzu specjalistów nie
      wspominając + wizyty domowe. Koszt 270 pln miesięcznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka