Dodaj do ulubionych

Soldent Warszawa opinie

30.07.07, 13:59
A może ktos z Was był w Soldencie i może mi coś napisać na temat jakości
usług,profesjonalizmu,podejścia do dzieci itd.Wybieram sie tam z 6 letnią
córką,po tym jak w poprzednim wątku odradzono mi Dentalux.

Dzięki za pomoc z góry
Anika
Obserwuj wątek
    • chloechloe Re: Soldent Warszawa opinie 04.08.07, 19:10
      Ja chodzę z synkami, odkąd skończyli 2 latka i jestem bardzo zadowolona. Na
      szczęście mają dość zdrowe ząbki i są to głównie wizyty przeglądowe połączone z
      otrzymaniem naklejki wink
      • k1234561 Re: Soldent Warszawa opinie 06.08.07, 10:24
        Dziękuję bardzo za odzew.Dopiero dziś przeczytałam Twoja odpowiedz a zdążyłam
        odwiedzić ten gabinet zanim ktokolwiek się wypowiedział.Korzystając z okazji
        opiszę jakie wrażenia miałyścmy z wizyty tam.
        Moja córka ma dość duże i dużo ubytków w zębach mlecznych.Pani doktor ,która
        nas sprzyjmowała,bardzo miła,młoda osoba.Stwierdziła, że tych mleczaków z
        ubytkami nie będzie córce leczyć ,bo one i tak w niedługim czasie wypadną
        (córka ma 6 lat).Tu muszę przyznać zaskoczyła mnie.Wszędzie trąbią naokoło,że
        mleczaki trzeba leczyc, aby próchnica nie zaatakowała zawiązków zębów stałych,
        a tu taka odmiana.Nie zupełnie poczułam się przekonana,no ale poszłam do
        dentysty a nie do weterynarza,więc myślę,że może w tym konkretnym przypadku
        mojej córki ta pani podjęla taką decyzję.Zalakowała jej 2 dolne szóstki i
        zaplombowała 2 górne szóstki,bo stwierdziła ,że te zęby teraz są najważniejsze.
        Ogólnie cały lokal bardzo ładny,jest kącik dla dzieci,po wizycie córka dostała
        naklejki,pierścionek i szczoteczkę do zębów.Bardzo była z tych prezentów
        zadowolona.Trochę mniej podobało jej się samo plombowanie.Miała w buzi 2 rury
        do odsysania śłiny + waciki+ palce pani doktor ,trochę dużo jak na taką małą
        buzię ale naprawdę bardzo dzielnie wszystko to zniosła.Za całą impreszę
        zapłaciłam 300 zł.Jak na miasto w którym mieszkam to drogo,ale jak na Warszawę
        to myślę, że cena porównywalna z innymi gabinetami.

Pozdrawiam
        Anika

• renata7412 Re: Soldent Warszawa opinie 28.04.17, 08:37
      Z tego co słyszałam Soldent nie jest zły (ale tak jak mówię bezpośrednich doświadczeń nie było). Więcej mogę powiedzieć na temat Dentalux. Nie wiem kto i co Ci pisał, ale ta osoba miała absolutną rację. Dentalux jest placówką, której nie poleciłabym nawet największemu wrogowi. Można powiedzieć, że tam szkodzą zamiast leczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka