Dodaj do ulubionych

Oddam w dobre ręce króliczka miniaturkę

23.02.05, 12:33
Chętnie oddam króliczka miniaturkę, rocznego, z klatkę oczywiście i do domku,
gdzie na pewno znajdzie ktoś dla niego czas. Aha i najważniejsze, z woj.
świętokrzyskiego, bo pocztą go nie wyślę, a tak można gdzieś się umówić.
Pozdrawiam i czekam, jeśli ktoś chciałby zrobić prezent dziecku, niech
napisze na paulaula@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • gagat100 Re: Oddam w dobre ręce króliczka miniaturkę 23.02.05, 16:35
      a dlaczego chcesz go oddac ?? co kabelki gryzie czy siusia po kątach ??
      ja mam króliczka i od małego wziełam sie za jego wychowanie a ten twój jeszcze
      nie taki stary jak moj (3lata) wiec napisz do mnie na priv to dam ci kilka rad
      co robic aby nie rozrabiał.
    • ajlii Re: Oddam w dobre ręce króliczka miniaturkę 23.02.05, 17:05
      Poszukaj stron dla miłośników królików - tam łatwiej znajdziesz chętnych do adopcji. Ja mogę Ci podać tylko adres: szczury.prv.pl . I nie pisz, jeśli możesz, że jeśli ktoś chce zrobić dziecku prezent - jest duża szansa że ten "prezent" za chwilę trafi znów na forum... ale wielki plus dla Ciebie że chcesz go oddać osobiście, a nie przesyłać pocztą...
    • paulaula Re: Oddam w dobre ręce króliczka miniaturkę 23.02.05, 18:55
      Nie chcę że by ktoś myślał, że traktuje zwierzątko jak zabawkę. Jak sie okazało
      córka pomimo, że 3 lata prosiła o niego i ma już 12 lat mimo wszystko bardziej
      pochłonięta jest ku mojemu zmartwieniu już zupełnie innymi sprawami. Ja zajmuję
      się nim z wielką czułością, ale mam jeszcze małe dziecko, które niestety nie
      pozostawia mi zbyt wiele wolnego czasu, a ten mały szkodnik, jak tylko spuszczę
      go z oczu przegryza kable z prędkością światła, obgryza ściany, i.t.d.Też żal
      rozstawać mi się z nim, ale myślę po prostu realnie. Choć może jeszcze pokuszę
      się o rady poprzedniczki i jakoś spróbuję nauczyć go trochę szacunku dla mojego
      mieszkania.
      • kasiulka69 Re: Oddam w dobre ręce króliczka miniaturkę 24.02.05, 12:56
        zobacz tu,moze sie dogadacie:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=20812903&v=2&s=0Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka