matusia5 23.02.05, 12:59 witajcie!niedawno sprowadziłam sie do tego miasta.Szukam dobrego pediatry.Czy na dobre forum trafiłam?Jesli nie to gdzie moge sie o to zapytac?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_lidki Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 23.02.05, 13:08 To wszystko zalezy w jakiej dzielnicy mieszkasz. Ja chodze do dr Lasek na Oksywiu, a mieszkam na Oblużu. Odpowiedz Link Zgłoś
linuxbobo Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 23.02.05, 16:06 Ja tez mieszkam na Obluzu . Chodzimy do przychodni w rejonie, a na wizyty domowe przyjezdza pediatra ze szpitala w Redlowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki linuxbobo 23.02.05, 16:36 i moze nawet spacerujemy w tych samych rejonach )) jaspaceruje wokolicach szkoly nr 6, oksywia i "stawku" Odpowiedz Link Zgłoś
linuxbobo Re: linuxbobo 23.02.05, 18:50 Ja chodze do lasku glownie, kolo stawku rzadko, bo wydaje mi sie, ze tam bardziej wieje, a jak sa wakacje, to po terenie szkoly nr 44 albo na dzialkach. A gdzie na Oksywiu konkretnie, bo bardzo chetnie zmienilabym juz trase. A tak a propos, wychodzisz teraz, bo ja od kilku dni trzymam mala w domu, taka pogoda paskudna... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: linuxbobo 23.02.05, 20:16 Wychodze w kratke, bo albo wieje , albo cos tam Chodze na Oksywie, czyli tam gdzie jest przychodnia lekarska i tzw alejki, najczesciej jestem tam okolo godziny 12. Pozdrawiam mama_lidki gg 3502589 Odpowiedz Link Zgłoś
linuxbobo Re: linuxbobo 23.02.05, 20:41 Tzw alejki sa mi nieznane, a przychodnia to kawal drogi ode mnie (mieszkam zaraz przy lasku). Niestety o 12 jestem w pracy . Ile ma teraz Twoja dzidzia? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: linuxbobo 23.02.05, 21:46 Lidka ma skonczone 5 m-cy. Okazuje sie ze Obluze wcale nie jest takie male Pozdrawiam mama_lidki gg 3502589 Odpowiedz Link Zgłoś
trudy77 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 23.02.05, 16:24 U nas podobnie. Mieszkam w Chyloni i nalezymy do przychodni na Rozewskiej. na wizyty domowe przyjezdza dr z Redłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
matusia5 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 24.02.05, 13:15 dzieki dziewczyny.Ja mieszkam na Dąbrowie i jestem zapisana tu do przychodni,ale nie jestem zadowolona z pani doktror,do której zapisałam moje dziecko.Szukam dobrego lekarza pediatry,niekoniecznie z mojej okolicy.Wspominacie coś o lekarzu z Redłowa.Czy możecie napisac nazwisko tego lekarza i jaki jest?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madzia9916 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 26.02.05, 10:30 Hi. Dziewczyny jaki to pediatra z Redłowa??? Ja jestem z Cisowej i bardzo mnie ciekawi, kogo wołacie na wizyty domowe. Ja dotąd dzwoniłam po specjaliste chorób dziecięcych, która pracuje e szpitalu w Gdyni. A Pediatra z Redłowa dobry jest? Jakieś namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: Mam pytanie do mam z Gdyni? 24.02.05, 17:37 Wiem ,ze nie powinnam pytac o to w Twoim poscie matusia5, ale pytam juz wszedzie i nic z tego, wiec moze tutaj sie cos dowiem, a mianowicie szukam informacji gdzie moge pojsc na aerobik wodny, bo mam do zgubienia troche kg . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Tylko nie przychodnia na Oksywieu!!!!!!! 25.02.05, 17:43 Wlanie dzis bylam z Lidka w tej przychodni i szlag mnie trafil. Wedlug rozpiski dzis przyjmuje lekarz doktoregojestesmy zapisane, ale oczywiscie jak to stwierdzila pielegniarka, maja "EPIDEMIE?!" wiec w piatki nie przyjmuje lekarz, az do odwolania (trwa to juz 5 m-cy). Wkurzylam sie i wypisalam corke z tej przychodni, ale niestety nie dostalam karty jej zdrowia, bo: podlozono mi pod nos wycinek jakiegos dziennika ustaw w ktorym bylo napisane, ze karte moge skserowac (na wlasny koszt oczywiscie) i otrzymac tylko ksero. Podam Wam jakim Dziennikiem sie podparli - Dz.U. 01.88.966. z dnia 27 VIII 2001 rozdział 6, &53, pkt.3 Znalazlam taki: Dz.U. 2001 nr 88 poz. 966 Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 10 sierpnia 2001 r. w sprawie rodzajów dokumentacji medycznej w zakładach opieki zdrowotnej, sposobu jej prowadzenia oraz szczegółowych warunków jej udostępniania. I nie ma mowy o tym, ze nie moge zabrac karty zdrowia . Jezu jaka jestem zla. Odpowiedz Link Zgłoś
linuxbobo Re: Tylko nie przychodnia na Oksywieu!!!!!!! 25.02.05, 21:05 Tylko sie nie zapisz do Goss na Unruga, bo okaze sie, ze Twoje dziecko ma wszystkie choroby swiata, wlacznie z odwodnieniem, chociaz jest karmione piersia co 2 godziny! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: Tylko nie przychodnia na Oksywieu!!!!!!! 25.02.05, 23:19 Wlasnie sie zastanawiam nad przychodnia nad stawkiem, ale obiema przychodniami zarzadza jeden Pan dyrektor (i Oksywiem i na Sucharskiego). Nie pomyslalam o przychodni na Lesnym moze warto sie zaiteresowac ta przychodnia, np. jaki maja sprzet, jak traktuja pacjenta, a przede wszystkim czy my jestesmy dla przychodni, czy ona dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
kurdkowa1 Re: Proponuję Obłuże, ale... 26.02.05, 13:59 Proponuję dr Kremky - na Obłużu. Jest to lekarz starej daty, ale opanowany, spokojny. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Uważam,że jest ok., a mała ma już 15 miesięcy i nic nie spowodowało mojej zmiany zdania!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
linuxbobo Re: Proponuję Obłuże, ale... 26.02.05, 22:12 My tez chodzimy do dr Kremky! I chociaz nie do konca sie z nia zgadzam w jednej kwestii (chodzi o skaze malej), to bym jej nie zmienila, bo wspaniale dziala na takie spanikowane mamuski jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
trudy77 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 26.02.05, 20:42 Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję. Lekarz z Redłowa, to p. dr Bozena Olko- Zagorska. Jesli ktos chce, to moge podac nr telefonu)). Pani doktor jet konkretna, bardzo miła. Nasz 3 -miesieczny maluch ja lubi ("guga" do pani doktor ). I nie szuka na sile chorob dziecku- bo i z takim lekarzem sie spotkalismy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dalmar75 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 26.02.05, 23:47 A czy ktoś mógłby mi cokolwiek powiedzieć o pani dr Agnieszce Stawickiej-Szulc? Podczas pierwszej wizyty wydała mi się OK ale w końcu zapytać o opinię innych nie zaszkodzi . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matusia5 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 01.03.05, 13:18 dziękuję,zapisałam sobie namiary.A może jeszcze jakis dobry neurolog dziecięcy...Czy ktoś słyszał coś o dr Annie Olszewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
barmul Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 07.03.05, 21:41 dr. Stawicka-Szulc, fachowa i kompetentna, dr. Olko-Zagórska również, dodatkowo posiada cudowne właściwości uspokajające rodzica . Odpowiedz Link Zgłoś
dalmar75 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 07.03.05, 22:02 Bardzo dziękuję za informację. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś