Dodaj do ulubionych

gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni???

23.02.05, 12:59
witajcie!niedawno sprowadziłam sie do tego miasta.Szukam dobrego pediatry.Czy
na dobre forum trafiłam?Jesli nie to gdzie moge sie o to zapytac?Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mama_lidki Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 23.02.05, 13:08
      To wszystko zalezy w jakiej dzielnicy mieszkasz.
      Ja chodze do dr Lasek na Oksywiu, a mieszkam na Oblużu.
      • linuxbobo Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 23.02.05, 16:06
        Ja tez mieszkam na Obluzu smile. Chodzimy do przychodni w rejonie, a na wizyty domowe przyjezdza pediatra ze szpitala w Redlowie.
        • mama_lidki linuxbobo 23.02.05, 16:36
          i moze nawet spacerujemy w tych samych rejonach smile)) jaspaceruje wokolicach
          szkoly nr 6, oksywia i "stawku"
          • linuxbobo Re: linuxbobo 23.02.05, 18:50
            Ja chodze do lasku glownie, kolo stawku rzadko, bo wydaje mi sie, ze tam bardziej wieje, a jak sa wakacje, to po terenie szkoly nr 44 albo na dzialkach. A gdzie na Oksywiu konkretnie, bo bardzo chetnie zmienilabym juz trasesmile. A tak a propos, wychodzisz teraz, bo ja od kilku dni trzymam mala w domu, taka pogoda paskudna...
            • mama_lidki Re: linuxbobo 23.02.05, 20:16
              Wychodze w kratke, bo albo wieje , albo cos tam smile
              Chodze na Oksywie, czyli tam gdzie jest przychodnia lekarska i tzw alejki,
              najczesciej jestem tam okolo godziny 12.

Pozdrawiam
              mama_lidki
              gg 3502589
              • linuxbobo Re: linuxbobo 23.02.05, 20:41
                Tzw alejki sa mi nieznane, a przychodnia to kawal drogi ode mnie (mieszkam zaraz przy lasku). Niestety o 12 jestem w pracy smile. Ile ma teraz Twoja dzidzia?
                • mama_lidki Re: linuxbobo 23.02.05, 21:46
                  Lidka ma skonczone 5 m-cy.
                  Okazuje sie ze Obluze wcale nie jest takie male smile

Pozdrawiam
                  mama_lidki
                  gg 3502589
    • trudy77 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 23.02.05, 16:24
      U nas podobnie. Mieszkam w Chyloni i nalezymy do przychodni na Rozewskiej. na
      wizyty domowe przyjezdza dr z Redłowa.
    • matusia5 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 24.02.05, 13:15
      dzieki dziewczyny.Ja mieszkam na Dąbrowie i jestem zapisana tu do
      przychodni,ale nie jestem zadowolona z pani doktror,do której zapisałam moje
      dziecko.Szukam dobrego lekarza pediatry,niekoniecznie z mojej
      okolicy.Wspominacie coś o lekarzu z Redłowa.Czy możecie napisac nazwisko tego
      lekarza i jaki jest?Pozdrawiam
      • madzia9916 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 26.02.05, 10:30
        Hi. Dziewczyny jaki to pediatra z Redłowa??? Ja jestem z Cisowej i bardzo mnie
        ciekawi, kogo wołacie na wizyty domowe. Ja dotąd dzwoniłam po specjaliste
        chorób dziecięcych, która pracuje e szpitalu w Gdyni. A Pediatra z Redłowa
        dobry jest? Jakieś namiary?
    • mama_lidki Re: Mam pytanie do mam z Gdyni? 24.02.05, 17:37
      Wiem ,ze nie powinnam pytac o to w Twoim poscie matusia5, ale pytam juz
      wszedzie i nic z tego, wiec moze tutaj sie cos dowiem, a mianowicie szukam
      informacji gdzie moge pojsc na aerobik wodny, bo mam do zgubienia troche kg wink.
    • mama_lidki Tylko nie przychodnia na Oksywieu!!!!!!! 25.02.05, 17:43
      Wlanie dzis bylam z Lidka w tej przychodni i szlag mnie trafil. Wedlug rozpiski
      dzis przyjmuje lekarz doktoregojestesmy zapisane, ale oczywiscie jak to
      stwierdzila pielegniarka, maja "EPIDEMIE?!" wiec w piatki nie przyjmuje lekarz,
      az do odwolania (trwa to juz 5 m-cy).
      Wkurzylam sie i wypisalam corke z tej przychodni, ale niestety nie dostalam
      karty jej zdrowia, bo: podlozono mi pod nos wycinek jakiegos dziennika ustaw w
      ktorym bylo napisane, ze karte moge skserowac (na wlasny koszt oczywiscie) i
      otrzymac tylko ksero. Podam Wam jakim Dziennikiem sie podparli - Dz.U.
      01.88.966. z dnia 27 VIII 2001 rozdział 6, &53, pkt.3

Znalazlam taki:
      Dz.U. 2001 nr 88 poz. 966
      Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 10 sierpnia 2001 r. w sprawie rodzajów
      dokumentacji medycznej w zakładach opieki zdrowotnej, sposobu jej prowadzenia
      oraz szczegółowych warunków jej udostępniania.

I nie ma mowy o tym, ze nie moge zabrac karty zdrowia .

Jezu jaka jestem zla.
      • linuxbobo Re: Tylko nie przychodnia na Oksywieu!!!!!!! 25.02.05, 21:05
        Tylko sie nie zapisz do Goss na Unruga, bo okaze sie, ze Twoje dziecko ma wszystkie choroby swiata, wlacznie z odwodnieniem, chociaz jest karmione piersia co 2 godziny!
        • mama_lidki Re: Tylko nie przychodnia na Oksywieu!!!!!!! 25.02.05, 23:19
          Wlasnie sie zastanawiam nad przychodnia nad stawkiem, ale obiema przychodniami
          zarzadza jeden Pan dyrektor (i Oksywiem i na Sucharskiego).
          Nie pomyslalam o przychodni na Lesnym smile moze warto sie zaiteresowac ta
          przychodnia, np. jaki maja sprzet, jak traktuja pacjenta, a przede wszystkim
          czy my jestesmy dla przychodni, czy ona dla nas.
          • kurdkowa1 Re: Proponuję Obłuże, ale... 26.02.05, 13:59
            Proponuję dr Kremky - na Obłużu. Jest to lekarz starej daty, ale opanowany,
            spokojny. Ja jestem z niej bardzo zadowolona. Uważam,że jest ok., a mała ma już
            15 miesięcy i nic nie spowodowało mojej zmiany zdania!!!!!
            • linuxbobo Re: Proponuję Obłuże, ale... 26.02.05, 22:12
              My tez chodzimy do dr Kremky! I chociaz nie do konca sie z nia zgadzam w jednej kwestii (chodzi o skaze malej), to bym jej nie zmienila, bo wspaniale dziala na takie spanikowane mamuski jak ja.
    • trudy77 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 26.02.05, 20:42
      Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuję. Lekarz z Redłowa, to p. dr Bozena Olko-
      Zagorska. Jesli ktos chce, to moge podac nr telefonusmile)). Pani doktor jet
      konkretna, bardzo miła. Nasz 3 -miesieczny maluch ja lubi ("guga" do pani doktor
      ). I nie szuka na sile chorob dziecku- bo i z takim lekarzem sie spotkalismy.
      Pzdr.
    • dalmar75 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 26.02.05, 23:47
      A czy ktoś mógłby mi cokolwiek powiedzieć o pani dr Agnieszce Stawickiej-Szulc?
      Podczas pierwszej wizyty wydała mi się OK ale w końcu zapytać o opinię innych
      nie zaszkodzi wink.
      Pozdrawiam
    • matusia5 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 01.03.05, 13:18
      dziękuję,zapisałam sobie namiary.A może jeszcze jakis dobry neurolog
      dziecięcy...Czy ktoś słyszał coś o dr Annie Olszewskiej?
    • barmul Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 07.03.05, 21:41
      dr. Stawicka-Szulc, fachowa i kompetentna, dr. Olko-Zagórska również, dodatkowo
      posiada cudowne właściwości uspokajające rodzica smile.
      • dalmar75 Re: gdzie mogę pytac o dobrego pediatre w Gdyni?? 07.03.05, 22:02
        Bardzo dziękuję za informację.
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka