Dodaj do ulubionych

Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star

IP: *.crowley.pl 08.02.05, 14:08
Mam pytanko czy warto wybrać ten hotel i co sądzićie na temat ALFA Star?
Wybieram się pod koniec marca i mam dylemat czy wybrać tą ofertę?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 14:18
      Grand Azur to hotel ze świetnym All Inklusiv, jedno z najlepszych w Hurghadzie.
      Nawet sheesha jest w cenie. Ok 2 km do centrum, można więc spacerkiem się
      przejść, na mnie ten hotel wywarł pozytywne wrażenie, ale jest mały, nie ma
      jakiegoś super dużego ogrodu dla romantycznych przechadzek. Reklamowany jako
      5*, ma tak naprawdę solidne 4*, znajduje się również w katalogu TUI jako 4*.

Tu moja relacja:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=12416701&v=2&s=0
      • Gość: poldek Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star IP: *.crowley.pl 08.02.05, 15:20
        Dzięki za informacje dotyczące hotelu. Może wiesz coś na temat Alfa Star?
        • Gość: Stiwi Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:17
          O Alfa Star w archiwum tego forum znajdziesz mnóstwo informacji i to bardzo
          różnych, cóż, jeśli chcesz lecieć do Grand Azur i zależy Ci konkretnie na tym
          hotelu, to ja bym leciał z innym, bardziej wiarygodnym biurem. Problem w Alfa
          Star polega na tym, że oni idą na ilość, a nie na jakość, przy masówce jaką
          wysyłają do Egiptu, nie dziwne, że często zdarzają się zamiany hotelu... Tylko
          wtedy jeśli koniecznie zależy Ci np na byciu w centrum, a biuro zmienia Ci
          hotel na ten sam standard tylko 30km od centrum, to jest nie fair.
    • jestem_genialny Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star 14.02.05, 08:23
      do góry
    • Gość: gondi Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:27
      spedzilem w tym hotelu 2 tyg. 22.01-03.02 i z czystym sumieniem moge go polecic.
      jak chcesz to fotki to daj znac, margadek@tlen.pl
      • Gość: radek Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 14.02.05, 18:52
        witam,

czy ma ktos moze folder z hotelu i moze podac nr tel do hotelu ? szukalem w
        sieci ale albo niezbyt dokladnie albo nie ma :)

dzieki z gory
        radek
        • Gość: ehh Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.02.05, 19:31
          wystarczylo wpisac nazwe hotelu w google i 4 z kolei wynik
          www.heissinger-aegypten.de/hotelbeschreibung/grandazur.html
          • Gość: radek Re: Hotel Grand Azur Horizont z Alfa Star IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 14.02.05, 20:42
            dziekuje i pozdrawiam
            radek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka