Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co do trampek

14.05.06, 10:26
    jak myslicie do jakiej spodnicy oprocz dzinsowej pasuja trampki, takie za
    kostke? bede bardzo wdzieczna za propozycje.
    Obserwuj wątek
      • gosiaqus Re: co do trampek 14.05.06, 10:32
        do takiej z płótna o prostym kroju, do stylizowanych na militarne
        • threadless Re: co do trampek 14.05.06, 12:53
          fajnie jest, gdy trampki przelamuja stylistyke stroju. ja czasem nosze moje
          bezowe conversy do kremowej, jedwabnej spodnicy plisowanej.
          • laura38 Re: co do trampek 14.05.06, 13:18
            to musi byc ciekawe,chcialabym zobaczyc;). ale dodam, ze sa to takie trampki
            troche poobdzierane,wiec nie wiem czy mozna z nimi polaczyc cos w innym stylu..
          • pompon3000 Re: co do trampek 14.05.06, 13:21
            ja też jestem ciekawa jak to wygląda, możesz dać zdjęcie?
            • threadless Re: co do trampek 14.05.06, 13:37
              przepraszam, ale nie wklejam swoich zdjec na forum:( ale jak sie tak ubiore to
              moge ci wyslac.
      • cioccolato_bianco Re: co do trampek 14.05.06, 14:15
        ja mysle, ze w ogole nie pasuja buty za kostke do spodnicy.
        • laura38 Re: co do trampek 14.05.06, 14:24
          ciekawe
      • zettrzy Re: co do trampek 14.05.06, 19:21
        do zadnej
        ale zawsze mozesz powiedziec ze to taki styl
        • laura38 Re: co do trampek 14.05.06, 20:09
          no to jestem bardzo zdziwiona bo takie polaczenia widzialam wiele razy, nie
          tylko u ludzi na uliy ale tez w gazetach i moim zdaniem wyglada to super. tak
          samo jak ciezsze buty do spodnicy. przeciez one sa wysokie po to by je
          wyeksponowac, jaki sens nosic je do spodni? no chyba, ze sa za kolana ale wtedy
          za bardzo sie zlewaja z nimi moim zdaniem. na prawde pierwszy raz spotkalam sie
          z opinia, ze trampki pasuja tylko do spodni...
          • zettrzy Re: co do trampek 15.05.06, 02:23
            trampki sa wysokie aby usztywnic noge w kostce bo to sa buty do specjalnych
            zadan a nie aby cokolwiek "eksponowac"
            widzialas styl dojezdzajacej biuralistki - te dziewczyny co to pracuja w jakiejs
            firmie ale maja 2 godziny dojazdu w jedna strone wiec na dojazd zakladaja
            trampki do biurowego ubrania, potem w pracy zmieniaja je na biurowe buty
            jesli uwazasz ze to piekne to nos ale skoro pytasz to sie nie dziw ze komus to
            sie moze nie podobac - ja nie uwazam ze trampki pasuja do spodnicy
            no, moze harcerskiego mundurka, ale wtedy trzeba rowniez dobrac inne dodatki
            • laura38 Re: co do trampek 15.05.06, 09:46
              no chyba zartujesz trampki sa do specjalnych zadan?! to ciekawa jestem po co je
              tak urozmaicaja i robia coraz bardziej wymyslne? chyba nie po to zeby po
              pokazaniu sie ludziom wymieniac je na inne haha.no i przede wszystkim je
              zakrywac pod zadnym pozorem nie eksponowac;-)) glany i adidasy tez sa do
              specjalnych zadan i co tez uwazasz, ze do spodnicy nie pasuja? tylko do
              harcerskiego mundurka i dresu? sory, ale niezle mnie rozbawilas.
            • ingeborg Re: co do trampek 15.05.06, 11:11
              :-o
              tak, taki materiał z jakiego uszyte są trampki na pewno świetnie ci usztywni
              kostkę.
              Tymi biuralistkami mnie rozwaliłaś... jeśli takie panienki muszą na dojazd mieć
              coś wygodnego to chyba zakładają buty na płaskim, które jako tako pasują do
              reszty, a nie trampki...
              A harcerze nie noszą trampek tylko glany. ew. buty trekkingowe.

Trampki można jak najbardziej nosić do spódnic - do mini, do spódnic za kolana,
              moja znajoma ma brudnoróżowe trampki, nosi je do brudnofioletowej spódnicy z
              koronką, na chmielnej widziałam panny w białych zwiewnych spódnicach i
              trampkach, i w zupełnie innej stylistyce - panny w dżinsowej mini, do tego
              legginsy 3/4 i czarne trampki...
              zresztą, zobaczcie sobie same:
              szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2796103
              szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=2679985
              trampki to buty dla energicznych dziewczyn, które potrafią się bawić modą i
              konwencjami, nie dla sztywniaków i nudziar, więc jeśli lauro nie traktujesz
              mody śmiertelnie poważnie, pozwalsz sobie na luz i trochę dziewczęcości - noś
              trampki do spódnic.
              • laura38 Re: co do trampek 15.05.06, 12:35
                o dzieki za te linki;-)
                • magdaksp Re: co do trampek 15.05.06, 12:37
                  rowniez uwazam ze trampki mozna nosic do spodnic
                  • krakoma Re: co do trampek 15.05.06, 13:19
                    pierwotnie trampki mialy byc butami dla koszykarzy. i przez pewien czas byly
                    • kum-nye Re: co do trampek 15.05.06, 13:35
                      A dzinsy miały być dla górników i farmerów.
      • eliza56 Re: co do trampek 15.05.06, 12:37
        trampki jak najbardziej pasuja do spodnicy. te dziewczyny w linkach wygladaja
        super;-)
      • kum-nye Re: co do trampek 15.05.06, 12:57
        Ja noszę głownie do sztruksowej rozszerzanej spódnicy mniej więcej do kolan...Ale mam takie nieco wyższe niż te za kostkę. Na pewno pasują sukienki pseudo militarne...Moim zdaniem można też nosić do różniastych zwiewnych spónic/sukienek, no ale to już indywidualna sprawa i odpowiedni dobór:)
      • hyacinth.bucket Re: co do trampek 16.05.06, 11:45
        Tenisowa spodniczka .
      • silverlode Re: co do trampek 16.05.06, 12:45
        mi do niczego nie pasuja. trampek nie lubie, zle mi sie kojarza z dziecinstwa
        gdzie chyba sie nosilo jakies na wf-ach czy cus. mam jakies skrzywienie ze to
        tandeta i nie moge uwierzyc czasem w te ceny tych trampek obecnie.
        trampkom mowie NIE. ale pewnie do spodni obleca (u innych).
        a do spodnicy zawsze ciut elegantsze buciki wole niz do spodni. taka regula
        pozdrawiam
        silverlode

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka